Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
warsadal napisał(a):Ale po co, do cholery?

jak po co,zeby bylo wiadomo kto rządzi !!!

Axel napisał(a):Akurat cieszy mnie to ze nasi kibice nie odstawili takiej akcji

nożownicy
To teraz njus z podworka:

Kibice GKS Tychy są sponsorami swojej drużyny. Zarobili dla niej 66.779 złotych. Biorąc udział w akcji "Warka - wspieraj swój klub" , w której uczestniczyły kluby ze Śląska i Zagłębia, wywalczyli trzecie miejsce.

- Jestem wdzięczny naszym kibicom, że potrafili się tak zorganizować - mówi prezes Łukasz Jachym. - Za to ich zaangażowanie postanowiliśmy przeznaczyć na zakup szalików 5 tysięcy złotych z wywalczonej przez nich dla klubu nagrody. Wręczymy je naszym sympatykom przed inauguracją nowego sezonu, podczas imprezy "W moim sercu Tychy". Resztę pieniędzy podzieliliśmy na dwie części. Za jedną drużyna pojedzie na krótkie zgrupowanie do Bielska-Białej, a drugą wpłacimy jako pierwszą ratę za zakup autokaru, którym zespół będzie jechał do II ligi!

;}}

Ps. Pewnie byloby wiecej, gdyby Warka byla dobrym piwem, a nie jakims sikiem ;P
- Kara jest zbyt surowa. Klub nie może cierpieć za nieodpowiedzialnych ludzi - powiedział trener piłkarzy Legii Warszawa Jan Urban, po informacji UEFA o dwuletnim wykluczeniu stołecznego zespołu z rozgrywek pucharowych.

http://sport.onet.pl/0,1248712,1570010,wiadomosc.html

;}
Książę napisał(a):Jak dla mnie odstawili sztywną akcję, bo nie tylko pojechali na obcy teren to jeszcze pozamiatali nie tylko lokalną ekipę ale i psiarnię
I przy okazji swoją drużynę.Czyn jakże chwalebny. Nie komentuję juz faktu ze zaiste duzą sztuką jest "zamiatać" na takim terenie jak Litwa.

Książę napisał(a):Po prostu nie rozumuję w twój pizdowaty sposób.
Bo nie masz mózgu...?

Axel napisał(a):nie wiem czy można być dumnym ze Bogu ducha winni Litwini dostali w dupę od naszych.
Otóż to ,a co mamy w efekcie ?

Cytat:Litewskie gazety szczegółowo opisują awantury wywołane przez polskich kibiców w Wilnie, podkreślając, że takiego rozwoju wydarzeń można było się spodziewać. Zamieszki - największe od kilkunastu lat na Litwie - są powodem wielu antypolskich komentarzy na litewskich portalach internetowych.
Ja jestem za tym żeby do hooliganów zacząć wreszcie strzelać z ostrej amunicji. Skoro żadne zakazy stadionowe nie dają efektów to trzeba sie nimi zająć jak zwykłymi przestępcami niszczącymi czyjeś mienie i zagrażając czyjemuś mieniu.
Jednak dobrze przypuszczałem, że Legia może dostać szlaban na następny sezon.

Acrid napisał(a):- Kara jest zbyt surowa. Klub nie może cierpieć za nieodpowiedzialnych ludzi - powiedział trener piłkarzy Legii Warszawa Jan Urban, po informacji UEFA o dwuletnim wykluczeniu stołecznego zespołu z rozgrywek pucharowych.

Ja również tak twierdze, i nie chodzi o to, czy kibicuje Legii, czy komu innemu. Klub nie powinien cierpieć przez jakąś bande debili. Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lata. Myślę, że byłaby to wystarczająca kara.
Ghost_82 napisał(a):Klub nie powinien cierpieć przez jakąś bande debili.

ale ten klub, od dobrej dekady nie zrobił NIC żeby takim akcjom zapobiec. Jeszcze za każdym razem, aż do teraz próbowali tych bnadytów bronić, wymyslając jakieś często zupełnie z powietrza wzięte teorie spiskowe.
Powinni ich wszystkich wystrzelać na tym boisku, to byłoby chyba najrozsądniejsze.
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lata. Myślę, że byłaby to wystarczająca kara.

Skutek takich przedsięwzięć jest taki,ze rodzica z dzieckiem na stadion sie nie wpuszcza bo jest zasada "szalikowców nie wpuszczamy". Ja jestem za tym żeby wpuszczać każdego a do tych,którzy grożą np. rodziną przychodzącym na mecz - strzelać z karabinu.
Krzychun napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lata. Myślę, że byłaby to wystarczająca kara.

Skutek takich przedsięwzięć jest taki,ze rodzica z dzieckiem na stadion sie nie wpuszcza bo jest zasada "szalikowców nie wpuszczamy". Ja jestem za tym żeby wpuszczać każdego a do tych,którzy grożą np. rodziną przychodzącym na mecz - strzelać z karabinu.

No, tu jest mały problem z tymi rodzinami, bo dlaczego i oni mieli by cierpieć. Ale tych co robią zadymy powinni wyłapywać i dawać dożywotni zakaz wstępu na stadiony w całej Europie. W Anglii odnoiosło to sukces i już nie maja takich problemów z kibicami.
Ghost_82 napisał(a):dawać dożywotni zakaz wstępu na stadiony w całej Europie.

No to będą sie napierdalać pod stadionem - im to jest obojętne.

To jest dobre imo

http://www.nczas.com/?a=show_article&id=3763
Krzychun napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):dawać dożywotni zakaz wstępu na stadiony w całej Europie.

No to będą sie napierdalać pod stadionem - im to jest obojętne.

W takim razie pozostaje tylko kałach.
Cytat:Bo nie masz mózgu...?
Wystarczy że mam jaja.
Acrid napisał(a):Zamieszki - największe od kilkunastu lat na Litwie
Jeśli to były największe od kilkunastu lat zamieszki w tym kraju, to powinni być wdzięczny za instruktaż dla policji. Bo to chuj był nie zamieszki.
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lata
No ty to już jesteś geniuszem. Rozumiem że każdy kibic każdej drużyny ma wydziarganą na czole nazwę drużyny.
Książę napisał(a):Wystarczy że mam jaja.
Fakt, coś za coś.