Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ale kurwa mać mecz na Stamford Bridge!!!
Szlag z wynikiem, ale mecz zapamiętam.
Ech nie bardzo rozumiem gry na 4-5-1 ech powinni grać na 4-4-2. Dobrze że wszedł Ronaldo ale czemu Korwa za Rooneya ? Giggs dziś słabo grał trzeba było go zmienić. Tevez też powinien grać od pierwszych minut, a może do końca sezonu byli byśmy spokojni. Ech ale mecz naprawdę ciekawy i przynajmniej na koniec sezonu będą emocje.
Mecz mocny, a pod koniec widać było, że wszystkim puszczają nerwy - złośliwości, przepychanki, pyskówki, brzydkie faule. Za to właśnie najbardziej lubię Premiership Big Grin.
Wkurwiają mnie też takie nie potrzebne zmiany jak Rooneya.
SAF pewnie chciał dać mu trochę odpocząć przed meczem z Barcą i się przeliczył. Generalnie powinni grać dwoma napastnikami, jak dotychczas, bo takie kombinowanie w ostatnim momencie jak widać efektów zbyt dobrych nie daje.
Właśnie mi o to chodzi, szczególnie przy przeciwniku tak groźnym jak Chelsea. No i efekt są ale dobra koniec użalania się, jeszcze dwa mecze.
Przecież Rooney doznał kontuzji, podejże pachwiny. Przez większość meczu trzymał się za podbrzusze właśnie. Sędzie mnie z tym karnym strasznie zdenerwował, ale jednak miał racje... Ja chyba rozumiem myśl SAF'a... Stworzył dwa zespoły na dwa arcy ważne mecze ( dziś "The Blues", we storek Barcelona ). Londyńczycy mieli strasznego fuksa pod sam koniec, pierońskiego fuksa, aż nieprawdopodobnego.
Chujowy dzień na maksa pod względem sportowym.
Manu remisuje i niepotrzebnie komplikuje kwestię mistrzostwa. Lech przegrywa w Krakowie mecz i wicemistrzostwo zarazem.
Polecam skrót meczu Odra-Jaga i bramki Jasia Wosia, w okolicach 3 minuty filmu: http://meczyki.pl/readarticle.php?article_id=6069

CUDOWNE gole, a Wosiowi w Wodzisławiu za zasługi dla klubu kiedyś pewnie postawimy pomnik Big Grin.
jakiś młodzian z ległej pojechał wisłe
Rybus, niezły jest dzieciak, ale musiałby parę lat teraz spędzić na siłowni, żeby coś z niego było Big Grin, bo z taką posturą i wzrostem może mieć problemy ze zwojowaniem świata. Z resztą to dotyczy całej tej młodzieży (Borysiuk, Majkowski).
już go tam w Legii nakarmią jak Boruca Mr. Green
Mamy finał !!!!!!!!
Wooooooooohoooooooooo!!!!!
Piękny gol Scholsa!!!!!!!

Ale nerwy były jak cholera.
Piękna gra, takiej oczekiwałem. W sumie dla Barcy najniższy wymiar kary. Jeśli obrona nawet bez Vidica gra bezbłędnie i jest praktycznie nie do przejścia, to to mówi samo za siebie. Jeśli z przodu nawet bez Rooneya zespół gra doskonale, to to mówi jeszcze więcej. Nie widzę innej opcji, jak wygrana w finale. Choć w sumie z drugiej strony może nie ma się co podniecać, bo w końcu Barca z czwórki półfinalistów jednak obecnie jest w najsłabszej formie.