Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
i bardzo git 2 najlepsze druzyny w 1\8 bedzie ciekawie
Ee, ciekawe sa jeszcze:
Real Madryt (Hiszpania) - Arsenal Londyn (Anglia)
Bayern Monachium (Niemcy) - AC Milan (Włochy)
Ajax Amsterdam (Holandia) - Inter Mediolan (Włochy)

Przynajmniej, imho.
Z tych, ktore wymieniles, ciekawy bedzie tylko Real - Arsenal.
Mam nadzieje że Ajax rozpieprzy makaroniarzy, już czas na powrót wielkiego Ajaxu Big Grin
ZenithalMan napisał(a):Z tych, ktore wymieniles, ciekawy bedzie tylko Real - Arsenal.

Wlasnie, jak dla mnie to nie :) Ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje ;)

Tomash: jestem Za ;)
Wlasnie ze sie dyskutuje Wink

A tu macie ankiete: http://sport.interia.pl/ankieta?kategori...kieta=7600
To te pedałki z REalu ptzeszły do 1/8? Jak się dorywczo ogląda, to się potem dziwi niepomiernie.

A mecz Chelsea- Barca to hicior murowany, miejmy nadzieję, ze tym razem nie bedzie sędzia pomagał Anglikom..
Acrid napisał(a):Tomash: jestem Za Wink

no Smile

W "młodości" miałem nawet oryginalną kupioną na targowisku koszulkę z numerem "10" i napisem "Litmanen" to były czasy Rolleyes
moim skromnym zdaniem układ po losowaniu jest dosc kiepski bo na starcie odpadają albo barca albo czelsi albo milan albo bayern czyli jakby nie patrzec 4 kandydatów do fianłu. natomiast szanse mają przesc słabsze zespoły... no ale cóz w 1/4 juz tak wesoło dla nich nie bedzie...

najciekawsze mecze to wyzej wspomniane no i real z arsenalem...
ReTuRn napisał(a):To te pedałki z REalu ptzeszły do 1/8?

Watch ya mouth, ho.. ;[

Cytat:moim skromnym zdaniem układ po losowaniu jest dosc kiepski bo na starcie odpadają[...]albo milan albo bayern

Ale to jest wlasnie ogromny plus tego rozstawienia.. Obie druzyny graja obrzydliwa pilke i im mniej takich druzyn bedzie w nastepnej rundzie- tym lepiej..

A co do najciekawszych meczow:
1.Real - Arsenal - Calkiem niezle losowanie dla Realu.. Arsenal jest od dluzszego czasu w kryzysie, w pucharach gra tak jak Hiszpania w MS oraz ME i jest obecnie najslabsza z 'wielkich'.. Z drugiej strony wolalbym wpasc na Rangersow..
2. Chelsea - Barca - Kibicowal bede Barcelonie, bo to z nimi Real ma sie zmierzyc w finale.. Smile Pozatym Barca gra ladna pilke, a Czelsi- nie..
3. Werder - Juve
4. PSV - Lyon - Lyon jest murowanym faworytem, ale i tak na pewno dwumecz bedzie bardzo ciekawy..
Dżemik napisał(a):Kibicowal bede Barcelonie, bo to z nimi Real ma sie zmierzyc w finale.. Smile

Juz od dawna o tym mowie i mam nadzieje, ze tak tez sie stanie Smile ale najpierw Real musi przejsc Arsenal, a to wcale nie bedzie takie latwe Wink
Arsenal pokaże REalowi, jak się w piłke gra, tak, jak już to zrobił Olimpic, coś tak czuję.

A Milan nie gra wcale najbrzydszej piłki, acz BAyern faktycznie nudną, jak lekcje chemii.
ReTuRn napisał(a):A Milan nie gra wcale najbrzydszej piłki

Nie? Rolleyes Toz nawet Chelsea i Bayern ladniej pilke kopia.. Milan od lat jest slusznie uznawany za najbrzydziej grajaca wloska druzyne, a ichniejsza liga za najbardziej defensywna w Europie..

Cytat:Arsenal pokaże REalowi, jak się w piłke gra, tak, jak już to zrobił Olimpic, coś tak czuję.

Nie bierzesz pod uwage tego (albo o tym nie wiesz), ze w Realu bardzo duzo sie zmienilo od tamtego spotkania..