Ci debile po prostu mnie3 załamali.Mimo ,że przegrywali 2:0 to jeszcze mieli szansę na odrobienie strat - dalszą grę w Europie.teraz pozostaje im gra w nędznej Orendż.Szkoda , bo miałem jechać na Blackburn.
http://www.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA
co za kurwa debile. Ciekawe czy np. na Ukrainie, gdzie policja troszkę inaczej się obchodzi z kibicami też by tak kozaczyli. Ja pierdole przecież to nie są ludzie w ogóle.
Czytajcie komentarze pod filmem...
Ja mam pomysł jak tych skurwieli ukarać.
Dać na stronie internetowej imię i nazwisko wraz ze zdjęciem... Bez adresu, bo w Wawie doszłoby do krwawych nocy...
Tomash napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA
żenada. a swoją drogą to ciekawe dlaczego policja nie zaczeła strzelac do tych debili z gumowych kul czy co tam mają... na miejscu policji to bym takiego złapanego kibola napieralał ile wlezie i tak by było zamało :/
sam weź idź psedo lewackie ścierwo z okolic wawy... i co mi jeszcze powiesz że też kibolem jesteś tylko jak akurat sie zadyma rozkręca to mama cie na obiad woła czy co ??
Cytat:to kumple rafa tam byli
jesli to prawda to powinien byc ban z miejsca

Wstyd i hańba. No ludzie o jaką stawkę sie tak upadlać. Niech się zbiorą taka ekipą i na wiejską pójdą, a nie bogu ducha winnych Litwin lać.
Axel napisał(a):Wstyd i hańba. No ludzie o jaką stawkę sie tak upadlać. Niech się zbiorą taka ekipą i na wiejską pójdą, a nie bogu ducha winnych Litwin lać.
Dokładnie. Przeca my jako naród nie mamy zbyt wielu sojuszników w Europie ,a jeszcze przez takich niedojebów ze "stolycy" zrażamy do siebie - zupełnie niepotrzebnie - Litwinów.
No chyba nie ma w Europie kraju którego byśmy nie opluli. Wkurwiają mnie tacy ludzie. Chodzę na mecze arki, nie po to by dostać w mordę tylko po to by obejrzeć mecz. Niech kibole spierdalają za miasto po lasach sie tłuc nie na stadionach.
Dlatego mówię : legia powinna zostać ujebana nie tylko przez UEFA ale i przez PZPN bo działania jej kibiców przynoszą szkodę polskiej piłce i Polsce w ogóle.