Owszem, to były poważne wpadki. Ale widać, że zapomniałeś, jak Wisła grała z Barcą, Realem, Parmą, Shalke, Lazio, Interem, Real Saragossa, Panathinaikos. Powiedz mi, który zespół polski w ostatnich latach toczył tak zacięte boje z takimi klubami. Mimo, że cześć z nich była przegrana, to mimo wszystko, były to mecze, które się bedzie dobrze wspominac.
Nie zapomnialem. Tu masz racje z tymi dobrymi meczami. Szczególnie w tym słynnym sezonie co doszli do 1/8 UEFA, ale potem przez kolejne sezony skutecznie zmazali dobre wrażenie.
Jeszcze Groclin calkiem niezle grał wtedy co doszli do 3 rundy i przeszli Herthe i Man City. Potem wyraźnie przegrali z Bordeaux ale dali z siebie wszystko
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,4190311.html
Cytat:ortugalskie wzmocnienia Manchesteru United. Mistrzowie Anglii potwierdzili w środę wieczorem na stronie www.manutd.com kupno 21-letniego skrzydłowego Sportingu Lizbona, Naniego i 19-letniego brazylijskiego rozgrywającego FC Porto, Andersona nazywanego "nowym Ronaldinho"
Nani (Lu~s Carlos Almeida da Cunha) odrzucił ofertę Tottemhamu Hotspur, bo wolał grać u boku swego rodaka i kolegi z Akademii Piłkarskiej Sportingu Lizbona, Cristiano Ronaldo. Obaj zawodnicy mają zrsztą tego samego agenta, Jorge Mendesa. Przed oficjalnym podpisaniem kontraktu Naniego czekają jeszcze testy medyczne. Na razie oba klubu dogadały się co do ceny Portugalczyka, która wyniesie 20 mln euro.
Ile kosztował Anderson (Anderson Lu~s de Abreu Oliveira) nie ujawniono. Transfer Brazylijczyka jest zaskoczeniem, gdyż wcześniej nie spekulowano na jego temat. Za pozyskaniem go bardzo optował asystent trenera Aleksa Fergusona, Carlos Queiros, który jest Portugalczykiem i świetnie zna rynek. Anderson dwa lata temu otrzymał nagrodę "Złotej Piłki" za występ na mistrzostwach świata do lat 17. DO FC Porto trafił jako następca swego rodaka, Diego, który przeszedł do Werderu Brema.
To nie koniec zakupów MU. Oczekuje się, że lada moment na Old Trafford przybędzie pomocnik reprezentacji Anglii, Owen Hargreaves. MU dogadało się już z Bayernem Monachium na 24 mln euro. Zaś z Ajaksu ma przyjść superstrzelec Klaas Jan Huntelaar.
Bardzo ładnie, bardzo. Aż zaczynam się zastanawiać jak SAF ułoży teraz linię pomocy, bo to już będzie kłopot bogactwa. Fakt, że Park wypada na kilka miesięcy z powodu kontuzji, ale tak czy inaczej mamy tutaj niemało świetnych zawodników. A mówiąc szczerze nie mogę sobie wyobrazić, by ktoś z podstawowej czwórki z zeszłego sezonu mógł usiąść na ławce.
Huntelaar w sumie rozwiązywałby problem ataku - choć za bardzo kolesia nie znam, nigdy nie widziałem go w żadnym meczu i nie wiem czego się po nim spodziewać, ale liczba strzelanych bramek chyba nie jest przypadkowa... Jeszcze przydałby się do tego jakiś boczny obrońca.
Kamael napisał(a):Jeszcze przydałby się do tego jakiś boczny obrońca.
Nie
Mamy szereg dobrych i bardzo dobrych obrońców, którzy są gotowi pozostać na OT... Tam nie trzeba wzmocnień, natomiast jestem zajebiście szczęśliwy ze sprowadzenia Naniego i Hergrejwsa!
Tego trzeciego Andersona kompletnie nie kojaże, ale co do tej dwójki to wiem, że dadzą rade.
Berbatov, Huntelaar, Eto'o... Trzeci odpada... Pierwszy jest nieosiągalny, więc pozostaje Jan... Następca RvN? Tak...
Słyszeliście, że Heinze ma przyjść do Realu? :?
Cytat:Berbatov, Huntelaar, Eto'o... Trzeci odpada... Pierwszy jest nieosiągalny, więc pozostaje Jan... Następca RvN? Tak...
I znowu będziemy grali na jednego napadziora?
Nie ! nie chcemy więcej graczy pokroju RvN, teraz cały zespól strzela bramki i tak jest lepiej.
Ale sam Rooney w ataku nie da rady przeforsować obrony przeciwnika... Chociaż jestem także za opcją Alana Smitha i Giuseppe Rosiego... + Roo oczywiście...
Heinze w Realu... Szkoda mi naprawde tego piłkarza... Skreślają go na podstawie części sezonu, gdzie zaraz po kontuzji musiał grać na najwyższych obrotach...
Za dużo cudzoziemców.Sięgnęli by do swojej szkółki a nie. Kocham MU równiez za to że są prawdziwym brytyjskim klubem.(przynajmniej jeśli chodzi o sklad, bo wlasciciel wiadomo :? )
mnie czemu ?

dziisaj oglądałem pierwszą połowe i polowe drugiej meczu naszych orłów. Przez tą ponad godzine zaczeły bolec mnie oczy heh.
hahahaha no to wiedziales kiedy odejsc od tv
tak po wpadnieciu dwóch bramek - wtedy było juz po azerach. Jednoczesnie po meczu i po kalectwie.
Ty naprawde jesteś IDIOTĄ.
Wyjdź.
Ej o czym wy gadacie? Jakiś mecz był?