Ramone napisał(a):Dżemik - Real zmienia trenera??
Tak, po sezonie. Razem z prezesem zreszta.
Cytat:i czy macie jeszcze szansę na wygranie ligi ??
Tylko teoretyczne. Zostaly 4 kolejki, a mamy 11 pktow straty do Barcy.
Cytat:Tym samym nazwano go "Fernando Krótki"
hehehe
Mam nadzieje, że będzie lepiej niedługo

..mimo wszystko mam

Scolari [selekcjoner Portugalii] powiedzial w wywiadzie, ze Barca zaproponowala mu posade trenera.

;o
A moze to Rijkard dluzej niewytrzymuje i musi miec trzeciego juz pomocnika, ktory prowadzic bedzie za niego druzyne? ;>
Markus Merk to największa ciota pod słońcem i niby on ma prowadzić finał MŚ... on? Ten który ma jakieś chore wizje, gwiżdże gdy nie ma fauli, jak są, nie gwiżdże, nie uznaje goli słusznie strzelonych (Sheva czy Cambiasso, a to nie wyjątki). Zastrzelić tylko.
Dzis Chelsea - Man UTD. ;]] mam nadzieje ze wygraja czerwone diabły.
Ghost_82 napisał(a):MU zaorano 
A kurwa skoncz, smieszne to nie jest :/
A Chel$ea mistrzem :/
Do tego Rooney z ciezka kontuzja :/
Mówiąc szczerze aż mnie skręciło przed telewizorem kiedy zobaczyłem zwijającego się z bólu Rooneya ;/. Oby chłopak się szybko wykurował.
Krótko, bo nie mam czasu: kilka wzmocnień (środek pola) i mistrzostwo za rok musi być nasze.
Co powiecie na to -
http://www.manutd.com/news/fullstory.sps...goryid=599
Zakup Martinsa byłby jednym z głupszych posunięć Fergusona.
Wiadomo, ta lista to oczywiście spekulacje, ale zawsze jest w nich trochę prawdy. Gdyby przyszli Diarra i Carrick byłbym w pełni zadowolony, ale pewnie cholernie trudno będzie ich sprowadzić, a jeśli już to za wielkie pieniądze. Na Cole'a w ogóle nie ma szans, bo przecież Mourinho nie odda go największemu rywalowi.
Eh, zenada, jak tak bedzie na mundialu, to nas Kostarykanie i Ekwadorczycy w pyl rozniosa. Przede wszystkim straszny styl, mnostwo niecelnych podan i strasznie wolna gra. Ale tez Litwa zagrala niezle. Jedyni pilkarze, ktorzy naprawde w miare dzisiaj dali rady to Szymkowiak, Dudek (pomimo tego gola), Gancarczyk, najgorzej zagrali Bonin i Mila. Wywalic Mile. Chyba za wszelka cene chcial pokazac Janasowi, ze potrafi strzelic bramke, przyslowiowo chamil sie i to naprawde tyle sytuacji zmarnowal, ze szkoda gadac. A Rasiak nawet dzisiaj wypadl przyzwoicie, na pewno lepiej od Franka.