Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hehehehe... im już nawet sam Janas nie pomoże Surprised
pierdolisz...
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65029,3890863.html

Cytat: Zarząd Zawiszy Bydgoszcz w czwartek ogłosił decyzję o wycofaniu drużyny z rozgrywek drugiej ligi piłki nożnej. Jako powód wskazano "fatalną atmosferę wokół polskiej piłki".
Zobacz powiekszenie

- W związku z fatalną atmosferą wokół polskiej piłki, zarząd spółki Zawisza Bydgoszcz podjął decyzję o wycofaniu drużyny seniorów z rozgrywek o mistrzostwo drugiej ligi piłki nożnej w sezonie 2006/07 - oświadczył na konferencji prasowej prezes klubu Bartłomiej Krasicki.

Ciekawe o co tak naprawdę chodzi... :/

BTW: http://www.policja.katowice.pl/kryminaln...ibice.html
No i hydrobudowa się wycofała. Zawisza jest jeden czwartoligowy !!!
Ciekawe jak się czują te przerzuty i pozerzy co chodzili na mecze tego twora.
A o co tam biegało, nie jestem w ogóle w temacie...?
O to, że do Bydgoszczy rok, czy dwa lata temu przeniósł się grający w drugiej lidze Kujawiak Włocławek i przejął starą Zawiszę - chyba z jej długami. Od tego czasu jeden, ten "kupiony" Zawisza - bojkotowany przez szalikowców był w II lidze, a drugi - wspierany przez starych fanów gra nadal w IV.

O ile dobrze pamiętam tak to wyglądało, ale też za bardzo w temat się nie wgłębiałem.
I bardzo dobrze.Odchodzi jeden rywal w walce o ekstraklasę.W sumie wątpię by Śląskowi to cokolwiek pomogło ,ale to zawsze jeden silny rywal mniej.W Śląsku ostatnio trochę transferów było.Nie były to jakieś hity , więcej nie mogę powiedzieć ,bo zupełnie nic nie wiem o sprowadzonych zawodnikach.(np.Pajączkowski z Polonii Bytom , Morales , Imeh)
w tej sytuacji piłkarzom i kibicom Ruchu już można składać gratulacje z powodu awansu do ekstraklasy.
Pewnie czeski z Hydrobudowy mysla, ze jesli wycofaja zespol z rozgrywek to nie spotkaja ich wieksze sankcje za wybryki pana (bylego juz) prezesa. No i dobrze, trza sie zakrecic i zakontraktowac co ciekawsze kaski. Taki Lasocki, Miklosik, czy Sotirovic by sie Jadze przydali.

Ramone napisał(a):W Śląsku ostatnio trochę transferów było.Nie były to jakieś hity , więcej nie mogę powiedzieć ,bo zupełnie nic nie wiem o sprowadzonych zawodnikach.(np.Pajączkowski z Polonii Bytom , Morales , Imeh)

Benjamin Imeh? Noo, toz to powazne wzmocnienie. Mysle, ze na 1-2 bramki na sezon mozecie liczyc. Wink
The Stig napisał(a):pierdolisz...

No i co cwaniaczku. Może mi przypomnisz wczorajszy wynik Bayernu... Laughing Jesli nie zrobią totalnej rewolucji w tym zespole, to chuja osiągną przez długie lata. I cięńko ich widze w meczu z Realem.
Ghost_82 napisał(a):
The Stig napisał(a):pierdolisz...

No i co cwaniaczku. Może mi przypomnisz wczorajszy wynik Bayernu... Laughing Jesli nie zrobią totalnej rewolucji w tym zespole, to chuja osiągną przez długie lata. I cięńko ich widze w meczu z Realem.

nie znasz ideologii FCB Laughing Bayern pyka, pyka czasem przegrywa, czasem wygrywa, ale Mistrzostwo i LM i tak zdobywa Laughing
A co sie wczoraj się stało we Włoszech. Co sie stało sie.

To ich Fifa powinna zawiesić 8)
The Stig napisał(a):nie znasz ideologii FCB Laughing Bayern pyka, pyka czasem przegrywa, czasem wygrywa, ale Mistrzostwo i LM i tak zdobywa Laughing
Bayern to kvrwy i stracą dwie bramki w doliczonym czasie gry Laughing .
Jestem spokojny o mecze Real - Bayern, ze względu na sytuacje w Bayernie. Real też nie gra cudnie, ale Bayern się ośmiesza w Bundeslidze.
A Real w Primera to sie niby nie osmiesza od czasu do czasu. ;p Hitzfeld to jednak Hitzfeld i po objeciu przez niego trenerskiego stolka szanse Bayernu wzrosly. Nie powinien tylko poki co robic w klubie rewolucji, bo zanim sie Niemiaszki przystosuja do nowego stylu gry, to zdaza odpasc z LM, a w lidze Werder & Schalke uciekna im na kilkanascie pktow.
Dżemik napisał(a):A Real w Primera to sie niby nie osmiesza od czasu do czasu. ;p
ale Primera to dużo silniejsza liga Wink .

Podejrzewam, że Hitzfeld ma za zadanie zapewnić miejsce w LM Bayernowi. Drużyne to on będzie budował od przyszłego sezonu. Niech zacznie od nowego bramkarza..