Musisz kombinować, czasami jest tak, że w końcu ulegają. Trzeba być cierpliwym

w takim razie mam jeszcze jedno pytanie...gdy wybiore wyszukiwanie np. walentów to co oznaczają zielone lub czerwone strzałki (z lewej strony nazwiska)
1. Pilkarze odrzucaja kontrakty, bo:
a) Zaczynacie gre w nizszej lidze i nikt z ligi wyzszej do Was nie przejdzie. Trza najpierw awansowac wyzej.
b) Niektore gwiazdy (typu Henry, czy inny Beckham) nie przejda do Was nawet gdy bedziecie grali juz w pierwszej lidze. Trza bedzie poczekac jeszcze z sezon i zdobyc jakis puchar czy cus.
2. Co do strzalek- nacisnij F1, a pokaze Ci sie legenda.
Zaznaczam jednak, ze odpowiedzi udzielilem na podstawie PES 3, bo nigdy 5 nie widzialem. Nie sadze jednak, zeby zaszly tam jakies rewolucyjne zmiany w interfejsie.
A tak w ogole, to wzielibyscie sie za Footbal Managera.
Inna sprawa: Chiba jeszcze sobie poczekamy na debiut naszych kopaczy w ME. ;\
Grupa A:
1. Portugalia
2. Polska
3. Serbia i Czarnogóra
4. Belgia
5. Finlandia
6. Armenia
7. Azerbejdżan
8. Kazachstan
Grupa B:
1. Francja
2. Włochy
3. Ukraina
4. Szkocja
5. Litwa
6. Gruzja
7. Wyspy Owcze
Grupa C:
1. Grecja
2. Turcja
3. Norwegia
4. Bośnia i Hercegowina
5. Węgry
6. Mołdawia
7. Malta
Grupa D:
1. Czechy
2. Niemcy
3. Słowacja
4. Irlandia
5. Walia
6. Cypr
7. San Marino
Grupa E:
1. Anglia
2. Chorwacja
3. Rosja
4. Izrael
5. Estonia
6. Macedonia
7. Andorra
Grupa F:
1. Szwecja
2. Hiszpania
3. Dania
4. Łotwa
5. Islandia
6. Irlandia Północna
7. Liechtenstein
Grupa G:
1. Holandia
2. Rumunia
3. Bułgaria
4. Słowenia
5. Albania
6. Białoruś
7. Luksemburg
Dżemik napisał(a):A tak w ogole, to wzielibyscie sie za Footbal Managera. 
za trudne

....poza tym za mało znam się na piłce
Dżemik napisał(a):Inna sprawa: Chiba jeszcze sobie poczekamy na debiut naszych kopaczy w ME. ;\
Grupa A:
1. Portugalia
2. Polska
3. Serbia i Czarnogóra
4. Belgia
5. Finlandia
6. Armenia
7. Azerbejdżan
8. Kazachstan
Grupa B:
1. Francja
2. Włochy
3. Ukraina
4. Szkocja
5. Litwa
6. Gruzja
7. Wyspy Owcze
Grupa C:
1. Grecja
2. Turcja
3. Norwegia
4. Bośnia i Hercegowina
5. Węgry
6. Mołdawia
7. Malta
Grupa D:
1. Czechy
2. Niemcy
3. Słowacja
4. Irlandia
5. Walia
6. Cypr
7. San Marino
Grupa E:
1. Anglia
2. Chorwacja
3. Rosja
4. Izrael
5. Estonia
6. Macedonia
7. Andorra
Grupa F:
1. Szwecja
2. Hiszpania
3. Dania
4. Łotwa
5. Islandia
6. Irlandia Północna
7. Liechtenstein
Grupa G:
1. Holandia
2. Rumunia
3. Bułgaria
4. Słowenia
5. Albania
6. Białoruś
7. Luksemburg
ja uważam ,że nie mamy takiej trudnej grupy serbie i czarnogóre już pokonaliśmy armenia ,azerbejdżan i kazachstan wydają mi się formalnością ....co do pozostałych będzie troche ciężej a to nie znaczy , żę nie mamy z nimi szans.....
No, uwazam dokladnie tak jak Ramone. Nie jest zle

tylko oczywiscie znajac nasze szychy z PZPN to po MS Janas zostanie zwolniony i druzyna pojdzie w rozsypke...
Ja mysle ze tylko Portugalia jest poza naszym zasięgiem
3 albo i 4 grupy moim zdaniem są mocniejsze od naszej, nie wiem dlaczego niektórzy tak biadolą ;P.
No dokładnie,panie mod.Całkiem sympatyczna grupa.
Też mysle, że nie jest źle, a mogło być dużo gorzej. Co sie stało, że Angli nie wylosowaliśmy

w końcu tyle już razy ich mieliśmy, że trudno pomysleć o innej drużynie
A wracając do losowania, mysle, że grupa jest dość wyrównana. Przypuszczam, że z Serbią i Belgią będziemy walczyć o drugie miejsce, bo Portugalia teoretycznie jest poza zasięgiem, ale wcale nie oznacza, że nie można z nia powalczyć w szczególności na własnym boisku.
Tylko obawiam się tego, że po nieudanych MŚ, kadra może się rozsypać, a kiedy znów bedzie jak należy i nasi zaczną grać dobrze, to już bedzie po zawodach i znów ME nas ominą. Ale jestem dobrej mysli, że tym razem nam się uda, a jest duża szansa, bo już nie ma baraży.
Tak analizując składy poszczególnych grup...
Grupa B:
1. Francja
2. Włochy
3. Ukraina
4. Szkocja
5. Litwa
6. Gruzja
7. Wyspy Owcze
Miazga! Trzy bardzo silne zespoły.No,jesliby doliczyć Szkocje to nawet 4.Makarony niczego nie musza byc pewni,Ukraina moze ich zaorać.Zresztą żabojady tak samo tak samo mogą dostać wpierdol od Szwczenki i jego kumpli.
Grupa C:
1. Grecja
2. Turcja
3. Norwegia
4. Bośnia i Hercegowina
5. Węgry
6. Mołdawia
7. Malta
Grecja zaś z Turcją w grupie
Trzy wyrównane - choć generalnie średnie zespoly
powalczą o awans - Grecy,Turcy i Norwegowie
Grupa D:
1. Czechy
2. Niemcy
3. Słowacja
4. Irlandia
5. Walia
6. Cypr
7. San Marino
Ha,to tez grupa smierci.Czesi i Niemcy,wiadomo...ale przecież Słowacy tez nie są z dupy a i Irlandia i Walia nie popuszczą.Moze byc ciekawie.Oby Germańcom sie noga powinęła
Grupa E:
1. Anglia
2. Chorwacja
3. Rosja
4. Izrael
5. Estonia
6. Macedonia
7. Andorra
Angole wygrywają na luzie.
Grupa F:
1. Szwecja
2. Hiszpania
3. Dania
4. Łotwa
5. Islandia
6. Irlandia Północna
7. Liechtenstein
Hm,skandynawska koalicja przeciwko Hiszpanom....ja jednak mysle ze ci poradzą sobie i wygrają grupę.Drugie miejsce jednak dla Szwedów- wydają się solidniejsi od Duńczyków
Grupa G:
1. Holandia
2. Rumunia
3. Bułgaria
4. Słowenia
5. Albania
6. Białoruś
7. Luksemburg
Holendrzy z palcem w dupie wygrywają grupę.Druga Rumunia,choc stoczy ostry bój ze Słowenią
Hm. O zakonczeniu kariery przez Zidane'a i planowanym odejsciu Carlosa wiadomo od dawna. Ale nie slyszalem nic jakoby z klubem mieli sie pozegnac Ronaldo i Beckham. Z tego co ja slyszalem odejsc moga Pablo Garcia (jako czesc rozliczenia za Raula Garcie), Baptista (jako czesc rozliczenia za Ashley Cole'a) i Gravesen (narzekal, ze malo gra; teraz narzeka, ze gra jako defensywny pomocnik, a chcialby brac wiekszy udzial w akcjach ofensywnych). W kazdym razie to tylko wstepna lista pilkarzy z ktorych Real ma kupic 2-3 nazwiska. Podobno Perez rozeslal ostatnio skautow, zeby ci dopisali jeszcze kilkanascie nazwisk. Szkoda tylko, ze nikt nie zapyta o zdanie trenera. ;\ Enylej skrobne cos, chociaz i tak wiem, ze nikogo to nie interesuje ;p :
*Ibrahimovic- wywalenie na niego 40 mln euro to chyba lekka przesada.
*Podolski- na 100% nie sprawdzi sie w Hiszpanii. Powinien przeniesc sie do Bayernu. Zyska na tym on, zyska Bayern i zyska Real.
*Xabi Alonso- Perez to idiota. W 2004 nie kupil go, chociaz wszyscy socios tego oczekiwali. Dopiero teraz przejrzal na oczy i dostrzegl geniusz tego pilkarza. Benitez musialby okazac idiota rownie wielkim jakim jest Perez, zeby puscic swoja najwieksza gwiazde [zaraz po Gerardzie]
*Poulsen- zawodnik tej samej klasy co Gravesen, wiec nie wiem po coz on Realowi.
*Cole- 2 lata temu bylem za Asierem Del Horno- kupil go Abramowicz. Potem chcialem widziec w Realu Evre- przeszedl do Man Utd. W sumie Cole tez nie jest najgorszym wyjsciem, aczkolwiek z radosci nie skacze.
*Raul Garcia- ja bym poczekal z sezon. Zagral na razie raptem pol roku. Swietne pol roku, ale to chyba jednak troszke za malo.
Slyszalem rowniez o zaineresowaniu Gago z Boca Juniors (podobno genialny chlopak) + z pewnoscia Perez bedzie sie staral o pozyskanie rewelacji/krola strzelcow zblizajacych sie MS.
Z najwiekszym napieciem jednak, bede sie przygladal planom Pereza dotyczacym zmiany trenera. Mam nadzieje, ze do niej nie dojdzie. Moze Caro okaze sie takim samym strazakiem, jakim onegdaj zostal del Bosque.
Co do The Blues- najpierw byla afera z Ashley Cole'm, potem z Mourinho, teraz z tym Nigeryjczykiem. Chelsea smierdzi i powinni dostac jakas solidna kare.
Jeśli artykuł o Realu jest autorstwa Steca(a zapewne jest) to od razu mozna go wywalić na hasiok, jego teksty są czochowego dziada warte.
O tych planach Realu czytałem dzisiaj w "Gazecie Wyborczej", "Przeglądzie Sportowym" i "Sporcie", więc coś chyba musi być na rzeczy ; ).
Nie wiem po cholerę Realowi kolejny napastnik (Ibrahimovic/Podolski) ;/, ok - słyszałem coś, że Ronaldo ma przejść do MU (co byłoby końcem świata), ale bez przesady. Ja rozumiem, że trzeba na koszulkach trochę zarobić, ale bez przesady z tymi zakupami ;P.
A Chelsea należy zaorać i to szybko.
Hehe. Copa del Rey nie dla Barcelony.