Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wars napisał(a):Ej, a gdzie dokładnie? Bo ja też wtedy miałem 11 lat i oglądałem finał nad morzem
we władysławowie Laughing

Wars napisał(a):A'propos, chyba kopnęłaś się w rachunkach, bo miałaś wtedy 12 lat, jeśli się nie mylę
o ile sie nie myle, to do lutego mam lat 20 ;]
1. Wisła
2. Legia
3. Lech 17 33 31-20 10 3 4
4. Korona
5. Groclin
6. Zagłębie L.
7. Górnik
8. GKS
9. Jagiellonia
10. Ruch
11. Cracovia
12. Odra
13. Widzew
14. Polonia
15. ŁKS
16. Zagłębie S.

Hell yeah! Aż się prosi o 3-4 wzmocnienia zimą, atak na puchary na wiosnę i ewentualne wyjebanie Smudy po sezonie jeśli się nie uda . Angry
Stare bardzo, ale przyjemne nie powiem.
Jednak nic nie ma takiego pałera jak przyśpiewka: "Lech to są pany! Niebiesko-białe szatany!" Big GrinBig GrinBig Grin Tylko już raczej na meczach już jej nie śpiewamy, podobno wstyd trochę, chociaż moim zdaniem dużo bardziej obciachowe jest "Nasi kibice...", głupi tekst, bez rytmu i melodii ;/
Hehe, Axel, dopiero teraz zauważyłem Twój podpis Embarrassed Ale zawsze wiedziałem, że jesteś swój ziomek- najpierw ManU, teraz Leszek. Chociaż ja nigdy do końca się przekonałem do żadnych sympatii, a już na pewno nie do psycholi z Krakowa i właściwie to tak samo mnie wkurwia jak Lech przejebie z Cracovią, jak dajmy na to z GKSem. A Lech-Arka-Cracovia-Zagłębie-KSZO, to już w ogóle przeginka, jam prosty chłop i nie umiem czuć sympatii do tylu klubów naraz Big Grin
Jak już jesteście przy Lechu to:

Jedna osoba zginęła, a dziewięć, w tym sześcioro dzieci, zostało rannych w wypadku autobusu wiozącego kibiców Lecha Poznań. Do wypadku doszło w sobotę w nocy w okolicach Jarocina (wielkopolskie) - poinformował rzecznik wielkopolskiej policji Karolina Cwynar.

"W okolicach miejscowości Wyszki doszło do zderzenia samochodu osobowego, ciężarówki i autobusu. Na miejscu zginął prowadzący samochód osobowy. Kierowca ciężarówki, usiłując uniknąć zderzenia z jadącym nieprawidłowo samochodem osobowym, doprowadził do kolizji z autokarem wiozącym kibiców" - powiedziała Cwynar.

Dziewięć osób w tym ośmiu kibiców w wieku od 13 do 20 lat zostało lekko rannych. Wszyscy ranni trafili do szpitala na obserwacje. Prawdopodobną przyczyną wypadku było złamanie zasad bezpieczeństwa ruchu drogowego przez kierowcę samochodu osobowego.
rychu peja napisał(a):ja chuligan lecha poznan rozpierdole ci leb
A ty zawsze musisz wtrącać swoje trzy grosze? I jak tylko coś o Lechu, musisz wyjeżdżać z rychem peją? Ktoś się napina w temacie? Jest coś o chuliganach, ustawkach? Nie?
To spierdalaj.
bahaha uważaj bo ci najtwardszy i najbardziej zdystansowany z modów warna wpierdoli
Załóżcie temat o chuliganach,proste.
podworkowych
Cytat:A ty zawsze musisz wtrącać swoje trzy grosze? I jak tylko coś o Lechu, musisz wyjeżdżać z rychem peją? Ktoś się napina w temacie? Jest coś o chuliganach, ustawkach? Nie?
To spierdalaj.

napisalem bo tak mi sie kurwa podobalo, tyle
Wars w moim sercu na 1 miejscu od zawsze Arka :>
później Lech a na końcu Cracovia.
Muszę sie w końcu wybrać na mecz do Poznania Big Grin
Wpadaj, wpadaj, na każdym meczu ligowym na Bułgarskiej zjawia się ekipa z FC ze Słupska (jak dla mnie hardkor z leksza), możesz się z nimi zabrać Idea
Byłem w tym sezonie na Arce, jak grała z Wartą w Poznaniu.
Cytat:napisalem bo tak mi sie kurwa podobalo, tyle
Eh..
Zobaczę jak z czasem, teraz to ledwo na Areczke starczało. :> Ach te studia ;p w końcu trzeba zacząć studiować a nie uczyć sie ;d