Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
spierdalaj Wink
U mnie bez emocji : Barca i tak w całym rozrachunku (liga, LM) sprowadzi Real tam gdzie ich miejsce... czyli na dno Wink
Otóż to,aczkolwiek niepokojące jest ,że w drugim meczu z rzędu Barca nie strzela gola :/
Przyszedlem sie troche popuszyc. Surprised

Mila niespodzianka. Spodziewalem sie 2-0 dla Barcy, a tymczasem mecz mogl sie skonczyc wynikiem 4:1/5:1 dla Realu i zaden kibic blaugrany nie moglby miec do nikogo pretensji. [oprocz pretensji do kopaczy Barcy, of course)

PS> Prezent od wujka Dzema: http://www.sendspace.com/file/1y0fzh Torrent z meczem.
buubi napisał(a):U mnie bez emocji : Barca i tak w całym rozrachunku (liga, LM) sprowadzi Real tam gdzie ich miejsce... czyli na dno Wink
argumenty albo giń Wink
Nie wiem czym się tu podniecacie, przecież i tak wszyscy wiemy, że ważniejszym meczem tego dnia było starcie MU - Liverpool ; ).
balzac napisał(a):
buubi napisał(a):U mnie bez emocji : Barca i tak w całym rozrachunku (liga, LM) sprowadzi Real tam gdzie ich miejsce... czyli na dno Wink
argumenty albo giń Wink
Argumentem jest to,że mimo zwycięstwa real ma nadal dwa punkty straty do BARCY.Jeszcze coś?
Kamael napisał(a):Nie wiem czym się tu podniecacie, przecież i tak wszyscy wiemy, że ważniejszym meczem tego dnia było starcie MU - Liverpool ; ).
Dokładnie ;) "Derby Europy"... też coś! To już prędzej pojedynek Arsenalu z Chelsea określiłbym tym mianem ;)
warsadal napisał(a):
Kamael napisał(a):Nie wiem czym się tu podniecacie, przecież i tak wszyscy wiemy, że ważniejszym meczem tego dnia było starcie MU - Liverpool ; ).
Dokładnie Wink "Derby Europy"... też coś! To już prędzej pojedynek Arsenalu z Chelsea określiłbym tym mianem Wink
Niestety,obiektywnie patrząc własnie mecze Realu z Barcą cieszą się największym zainteresowaniem na świecie.Nie ja to sobie wymyśliłem.
R_amze_S napisał(a):
balzac napisał(a):
argumenty albo giń Wink
Argumentem jest to,że mimo zwycięstwa real ma nadal dwa punkty straty do BARCY.Jeszcze coś?
Real ma nadal 2 pkt straty do Barcy, ale na tym etapie rozgrywek 2 pkt to 'nic' Wink .
Nie wiem czy takie "nic".
R_amze_S napisał(a):Nie wiem czy takie "nic".
np. porażka lub remis Barcy z Valencią i wygrana Realu z jakąś inną drużyną ..i po przewadze Barcy. Podaje tu oczywiście tylko przykład, bo wszystko się jeszcze może zdarzyć, jak to Anita śpiewała Wink . Przypominam, że zostało około 30 meczów do końca La Liga.
Cytat: Przypominam, że zostało około 30 meczów do końca La Liga.
Otóż to,dlatego nie ma co na razie gdybać.
Zostało 30 meczów i obawiam się, że Barca może złapać zadyszke na dłużej. Przypominam, że te ostatnie mecze Barcy nie były w dobrym wykonaniu. Ledwo remis z Werderem, potem porażka z Chelsea i teraz z Realem, więc niezbyt dobrze to zaczna wyglądać. Wydaje mi się, że najwyższy czas robić zmiany w tym zespole. Juz od dłuższego czasu jadą tym samym składem i wydaje mi się, że co niektórzy już się wypalili, w szczególności obrońcy, przecież takie błędy walą, że aż się oglądać odechciewa. Obym był złym prorokiem i ta zadyszka będzie tylko chwilową niedyspozycją zespołu Wink
Jak ja nienawidze Czelsi Sad