Chodzi o to,ze do wprowadzenia takiego zakazu trzeba by chyba każdemu kibicowi tatuaż zrobić.Bo inaczej to chuja warte.
W Anglii jakoś się to udało. Wystarczą fotografie takich delikwentów.
ale pierdolenie
niech sobie korwin pojdzie na wisla-cracovia i wtedy sie wypowiada
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):niech sobie korwin pojdzie na wisla-cracovia i wtedy sie wypowiada
No właśnie do takich trzeba ostrzej niż zakazem stadionowym.
Dudi w realu hahahaha xD Ej ma ktoś jakieś wieści czy Tevez w końcu będzie w United ?
Axel napisał(a):Ej ma ktoś jakieś wieści czy Tevez w końcu będzie w United ?
Po finale Copa HAMMERica będzie wszystko wiadomo, w przeciągu paru dni. Heinze namawiał go do przejścia, i z tego wynika, że Gabriel także zostaje... Świetnie! Debilstwem jest sprzedawać tak dobrego zawodnika. Gola nawet strzelił z Meksykiem na 2:0.
http://www.manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&id=7361
Slapi napisał(a):Axel napisał(a):Ej ma ktoś jakieś wieści czy Tevez w końcu będzie w United ?
Po finale Copa HAMMERica będzie wszystko wiadomo, w przeciągu paru dni. Heinze namawiał go do przejścia, i z tego wynika, że Gabriel także zostaje... Świetnie! Debilstwem jest sprzedawać tak dobrego zawodnika. Gola nawet strzelił z Meksykiem na 2:0.
http://www.manusite.pl/index.php?co=aktualnosci&id
=7361
To akurat wiem, ale jak te sprawy sądowe z WHU ?
Axel napisał(a):To akurat wiem, ale jak te sprawy sądowe z WHU ?
Wszystko teraz zależy od Teveza i WHU. Kwota, kontrakt i mamy talent... nie... Diabła
FIFA jest ZA tym transferem, więc sytuacja prawna pozwala na ten zakup.
-Rene- napisał(a):R_amze_S napisał(a):a bezmózgom jak widac rosną wielkie jaja.
I tacy zaliczają najlepsze towarki.
nic mi o tym nie wiadomo...
wczoraj oglądałem naszych pseudo-orłów: powiem krótko: KALECTWO
The Stig napisał(a):wczoraj oglądałem naszych pseudo-orłów: powiem krótko: KALECTWO
A z kim to oni grali? 5-krotni mistrzowie świata U-20 o seniorach nie wspominając... Skład wart przynajmniej 100 mln euro, sam Aguero chyba kosztował 22 mln euro... I jak myślisz... Przepłacili? Ci Aregentyńczycy wyglądali na przynajmniej 24 lata, a nie jak U-20. Mówili na EUROSPORT.
Troche dziadowate zachowanie Jańczyka, ale strzelił gole...
Slapi napisał(a):The Stig napisał(a):wczoraj oglądałem naszych pseudo-orłów: powiem krótko: KALECTWO
A z kim to oni grali? 5-krotni mistrzowie świata U-20 o seniorach nie wspominając... Skład wart przynajmniej 100 mln euro, sam Aguero chyba kosztował 22 mln euro... I jak myślisz... Przepłacili? Ci Aregentyńczycy wyglądali na przynajmniej 24 lata, a nie jak U-20. Mówili na EUROSPORT.
Troche dziadowate zachowanie Jańczyka, ale strzelił gole...
A czy w Argentynie kopią inną piłke ? czy Argentyńczycy grają na innych boiskach ? Czy Argentyna jest bogatsza od Polski ?
ODP: NIE, NIE, NIE SĄDZE.
czyli Twoje argumentowanie nie ma sensu.