Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chuj w dupę temu co oddał głos Kaczyńskiemu!

tak u mnie śpiewali chłopaki po meczu
Raf, co powiesz o wczorajszym meczu Legii?? Laughing
no to co
u mnie lipa dzis, slask w dupe dostaje ;P
A ja gały wytęrzam na to, co się dzieje w FA Cup. Zostały TYLKO dwie drużyny z Premiership, a na dodatek żadna z tzw. TOP! Dzisja Portsmouth pokonało mój MANUTD, a Barnsley pokonało Chelsea!!! Masakra, ale pozytywnie... Kto by się spodziewał takich wyników.
Slapi napisał(a):a Barnsley pokonało Chelsea
i gut.
przez głupie korwy z ŁKSu kupon mi nie wszedł. A dobrze się zapowiadało, weszła liga niemiecka, czyli te najbardziej wątpliwe mecze, a zostalo troche pewniakow. Tylko ten ŁKS... jak się chcą utrzymac to niech zrobią coś wiecej zeby wygrac a nie remisowac drugi mecz z rzedu bezbramkowo u siebie. ehh, w sumie to drugi raz przez nich przejebałem

głupie szmaty noo Mad

(ciekawe za kim jest Rene Idea )
moze sie nie interesuje pilka kopana? xD
Cytat:moze sie nie interesuje pilka kopana? xD
ja mysle ze napierdala kibicow łksu
balzac napisał(a):ja mysle ze napierdala kibicow łksu
mowisz, ze street fighter? moze, moze...
Mr. Green
oglada ktos to 'cudo' na tvp1 w chwili obecnej? ja rozumiem, ze sklad typowo na mecz towarzyski, tudziez nawet gorszy, ale bez przesady.

Gwiazdy lawki rezerwowych Reprezentacji Polski vs Gwiazdy orange ekstraklasy, do przerwy, 0:2. Z stadionu przy Pilsudskiego street Jan Wenszyk.
w ogole to Juskowiak tam był obok Jasiny w Szczeciinie? Nie poznalem typa, stary sie zrobił Mr. Green
ale inter to jest chujowa druzyna haha
a sedzie to jeszcze wiekszy chuj
wypierdalaj