Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A Jaga w 1 nie. Sad
Wróciłem z meczu.Straciłem głos od darcia ryja. Ponad 8.000 luda,wszyscy ,albo prawie wszyscy w żółtych koszulkach,wszyscy równo dopingujący swoją druzyne.Atmosfera meczu biła na głowę jakieś 70-80 % spotkań "oranż ekstraklasy".Nieco gorzej z poziomem spotkania,GIEKSA mając dwubramkową zaliczkę z 1-szego meczu potraktowała spotkanie wybitnie "wakacyjnie",zaś BKS Bielsko nie był w stanie w jakikolwiek sposób zagrozić bramce GKS-u,nawet grając w końcówce meczu z przewagą jednego zawodnika.Najważniejsze jest to,że od przyszłego sezonu gramy o jeden poziom wyzej !

<nutki> GIEKSA TO JEST POTĘGA,GIEKSA NAJLEPSZA JEST !!! Laughing
Dżemik napisał(a):A Jaga w 1 nie. Sad
Współczuje Dżem...i życze awansu za rok ..razem z nami Big Grin Angry
Tomash napisał(a):GKS w 3 lidze!!!!!!!!! Angry Angry Angry <jupi> Big Grin
Jakie to sympatyczne, że potraficie się cieszyć nawet z małych sukcesów Laughing
http://www.q4.pl/?id=17&news=101202 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Wkurwiają mnie te fuzje, na każdym szczeblu polskiej piłki :?
warsadal napisał(a):
Jakie to sympatyczne, że potraficie się cieszyć nawet z małych sukcesów Laughing

Ciekawe ile ludzi by chodziło na Lech jakby go PZPN wyjebał do IV ligi :>

A tutaj macie galerię zdjęc z meczu.Patrzcie i drzyjcie przed potęgą GIEKSY :

http://www.gks.katowice.pl/galeria.php?id_gal=34
Dżemik napisał(a):Jasne, ale dla niektorych zawodnikow chec zarobienia kasy nie wygrywa z oddaniem i miloscia do macierzystego klubu, czy niechecia do zmiany otoczenia (rozstanie z najblizszymi itp.).

Mam wrażenie, że obecnie takich jest już dosyć nie wielu ; ). Skoro obecnie zawodnicy wolą np. odejść do Chelsea i tam zostać 8 czy 9 pomocnikiem, niż grać może nawet w pierwszym składzie MU (ale tu już zjeżdżam trochę na temat ambicji sportowych), to coś w tym musi być.

Cytat:No niby tak, ale w takim razie nie powinien tez wybierac sie do ManUtd (sorry ;p). Gdyby naprawde chcial odejsc, to z pewnoscia znalazl by miejsce w lepszym klubie.

W takim razie niby gdzie? ;P Może do Realu, który w ostatnich sezonach jest słabszy od MU? ;D
Taka Barcelona go nie chce - wolą Gudjohnsena, Chelsa woli sięgnąć po Szewczenkę, Arsenal napastnika nie potrzebuje, a poza nimi chyba jedynie kluby włoskie byłoby na niego stać - Milan, który potrzebuje dobrego napastnika, czy Inter, od biedy jeszcze Liverpool. Który inny klub byłby w stanie wyłożyć 25 mln funtów, zapewnić wysoki kontrakt, a do tego zagwarantować dobre wyniki sportowe?
http://pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=761106
Wreszcie zrezygnowali z Majdana. Tylko na cholerę ściągają jakiegoś rumuna, kiedy mają Pawełka? Pawełek już dawno powinien grać tam w pierwszym składzie Wink . No ale taki ten klub jebnięty już Big Grin Wink
Cytat:W takim razie niby gdzie? ;P Może do Realu, który w ostatnich sezonach jest słabszy od MU? ;D

Real jest w najwiekszym kryzysie od 50 lat, ale i tak ma lepsze wyniki niz ManUtd. Surprised

Cytat:Taka Barcelona go nie chce - wolą Gudjohnsena, Chelsa woli sięgnąć po Szewczenkę, Arsenal napastnika nie potrzebuje, a poza nimi chyba jedynie kluby włoskie byłoby na niego stać - Milan, który potrzebuje dobrego napastnika, czy Inter, od biedy jeszcze Liverpool. Który inny klub byłby w stanie wyłożyć 25 mln funtów, zapewnić wysoki kontrakt, a do tego zagwarantować dobre wyniki sportowe?

No chociazby ten Milan, czy Juve (zakladajac, ze nie zostanie zdegradowane). Znajac Abramowicza, to i w Chelsea znalazloby sie dla niego miejsce.
Dżemik napisał(a):
Cytat:W takim razie niby gdzie? ;P Może do Realu, który w ostatnich sezonach jest słabszy od MU? ;D

Real jest w najwiekszym kryzysie od 50 lat, ale i tak ma lepsze wyniki niz ManUtd. Surprised

Nie zauważyłem, by Real ostatnio odniósł jakiś sukces, a MU przynajmniej w zeszłym sezonie wygrał Puchar Ligi ;P. Możemy się tak licytować ;D.

Cytat:No chociazby ten Milan, czy Juve (zakladajac, ze nie zostanie zdegradowane). Znajac Abramowicza, to i w Chelsea znalazloby sie dla niego miejsce.

Tak - Szewczenko, Drogba, Torres i każdy na pewno, by się od razu obraził, gdyby usiadł na ławie ;P. W ogóle nie wiem, jak on tam chce te wszystkie gwiazdy w składzie upchnąć, bo jak to liczę (może się mylę), to i tak wychodzi, że albo Drogba, albo Szewczenko musiałby usiąść na ławę. W każdym razie ja tam dla Torresa miejsca nie widzę, Juve raczej zostanie zdegradowane (afera jest tak wielka, że nie wierzę w inne rozwiązanie, tymbardziej, że poprzednio za mniejszego kalibru przewinienia wywalano kluby z ligi), możlwiści jak widać znacznie się ograniczają.

Mam nadzieję, że to Pawełek będzie teraz pierwszym bramkarzem. Na to naprawdę zasługuje, mimo kilku niepewnych interwencji w pierwszych występach w Wiśle. Rumun na ławę!

Tzn,ze za rok dojebiecie Szczakowiance?? 8)
Cytat:Tzn,ze za rok dojebiecie Szczakowiance??
Pod warunkiem ze Szczakowianka nie spadnie.
http://pilka.interia.pl/news?inf=761371
Pięciu klubom: Juventusowi Turyn, Lazio Rzym, AC Milan, AC Fiorentina i Sampdoria Genua grozi proces, co może w konsekwencji spowodować ich relegację do niższej ligi.

Wink
Kamael napisał(a):Nie zauważyłem, by Real ostatnio odniósł jakiś sukces, a MU przynajmniej w zeszłym sezonie wygrał Puchar Ligi ;P. Możemy się tak licytować ;D.

Ale jednak w LM gra lepiej. ;o No ale faktycznie nie ma sensu sie licytowac. Oba kluby nie graja tak jak bysmy sobie tego zyczyli.

Cytat:Tak - Szewczenko, Drogba, Torres i każdy na pewno, by się od razu obraził, gdyby usiadł na ławie ;P. W ogóle nie wiem, jak on tam chce te wszystkie gwiazdy w składzie upchnąć, bo jak to liczę (może się mylę), to i tak wychodzi, że albo Drogba, albo Szewczenko musiałby usiąść na ławę. W każdym razie ja tam dla Torresa miejsca nie widzę,

W pomocy tlok jest jeszcze wiekszy, wiec i z tym problemem by sobie jakos poradzili. ;0 Romek mnie juz niczym nie zadziwi. Jesli Juve zostanie zdegradowane, to pewnie beda jeszcze i na Buffona polowac. Wink

balzac napisał(a):http://pilka.interia.pl/news?inf=761371
Pięciu klubom: Juventusowi Turyn, Lazio Rzym, AC Milan, AC Fiorentina i Sampdoria Genua grozi proces, co może w konsekwencji spowodować ich relegację do niższej ligi.

Wink

Kurde, Milan mogliby zdegradowac. Kake i Pirlo baaaardzo chetnie widzialbym na Concha Espina.Big Grin
Ale cos mam wrazenie, ze wloska federacja nie bedzie sobie wbijac samoboja i przynajmniej te najwiesze kluby degradacji unikna.
Mołgaby być to druga degredacja w przypadku Fiorentiny w ciągu ostatnich kilki lat.
Cytat:Ale cos mam wrazenie, ze wloska federacja nie bedzie sobie wbijac samoboja i przynajmniej te najwiesze kluby degradacji unikna.
I chyba masz dobre wrażenie. Kiedyś franuzi odważyli się zdegradować mistrza Olipique MArsylia, ale we Włoszech tak nie będzie. Jest zbyt wiele 'ważnych' drużyn zamiesznaych w tę aferę. Więc coś mi się zdaje, że nawet Juve zostanie w elicie. Próba degradacji jednego teamu byłaby nie za bardzo konsekwentna, po za tym wywołalo by to ogromną falę protestów ze strony zdegradowanej drużyny.
Milanowi raczej nic nie będzie groźić. Wydaje się, że Berlusconi jest zby bogatym i wpływowym człowiekiem Wink .
Jak degradować to wszystkich zamieszanych od razu Big Grin .
Cytat:Kake i Pirlo baaaardzo chetnie widzialbym na Concha Espina.
Tak Big Grin , szczególnie w dobrej dyspozycji jest Pirlo, który by się przydał bardzo, zresztą Kaka też.