Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ja mysle, ze z 2;1 Surprised jaka roznica zreszta? I tak w dupe dostaniemy ^^ Big Grin
Miejcie troche optymizmu Big Grin Może akurat nas zaskoczą Big Grin
No prosze, jednak nas zaskoczyli Laughing Dziś aż chciało sie ich oglądać Big Grin Nic tylko życzyć im dalszych takich spotkań Big Grin
Zaskoczyli mnie, bardzo mnie zaskoczyli. Naprawdę dobre spotkanie w ich wykonaniu, tyle, że Żurawski w ogóle nie pasuje do takiego ustawienia. Momentami miałem wrażenie, że gramy bez napastnika. Mimo wszystko nie wiem, czy nie warto się zastanowić nad pozostaniem przy takim ustawieniu (przy jeszcze pewnych poprawkach i korektach), bo Radomski z Sobolewskim dzisiaj spisywali się bezbłędnie.
Nie wiem, czy macie podobne odczucia, ale mnie dzisiaj cholernie drażnił Szymkowiak. Praktycznie same straty, niedokładne podania. Gra na jego pozycji nie polega na posyłaniu ciągle takich samych, w założeniu, kończących - prostopadłych podań. Nie wychodziło mu to i nie sprawdzało się z Kolumbią, nie sprawdziło się i dzisiaj. Czy to nie można choć raz rozciągnąć gry do boku, przerzucić ciężaru gry na drugą stronę?
widac w polskiej pilce nie mam co stawiac, bo tu nigdy nic nie wiadomo ^^ Crying or Very Sad
To akurat wiadomo już od dawna ; ).
Valhalla napisał(a):ja mysle, ze z 2;1 Surprised jaka roznica zreszta? I tak w dupe dostaniemy ^^ Big Grin
pierwszy raz jej sie nie udalo trafić Laughing Laughing
Panowie, przedwczesny mundial:
http://www.the-onion-bag.com/worldcup/in...page=heidi
;]
Jaka u Was kolejność?

U mnie finał: Czechy (wygrana) vs Trynidad
3 miejsce: Holandia
Kamael napisał(a):Panowie, przedwczesny mundial:
http://www.the-onion-bag.com/worldcup/in...page=heidi
;]
Jaka u Was kolejność?

U mnie finał: Czechy (wygrana) vs Trynidad
3 miejsce: Holandia

u mnie "You have selected Teresa Lourenco of Trinidad and Tobago as your world champion"
xDD
U mnie:

Ghana
Spain
Mexico
Ukraine
Cytat:W przedostatnim sprawdzianie przed niemieckimi Mistrzostwami Świata, reprezentacja narodowa Hiszpanii odniosła pewne zwycięstwo nad Egiptem 2:0 na Estadio Manuel Martinez Valero w Elche. Aby podkreślić dobrą formę Hiszpanów, warto wspomnieć, iż pod wodzą szkoleniowca Luisa Aragonesa, La Selección nie przegrała ostatnich 21 meczów, triumfując trzynastokrotnie i ośmiokrotnie remisując.
Wczoraj Iberowie zdecydowanie przeważali przez większą część pojedynku. Pierwsza bramka nadeszła w 14. minucie - po strzale Antonio Lopeza, niepewnie interweniował Essam Al Hadari, piąstkując futbolówkę przed siebie. W okolicach siódmego metra doskonale odnalazł się Raul, który dobitką trafił do siatki, zdobywając swego 43. gola w 94. meczu w barwach zespołu narodowego. Chciałoby się powiedzieć: nareszcie!
Po za tym wraca opcja Capello w MAdrycie Wink a także Mijatovicia jako dyrektora Wink .
Wracając do wczorajszego meczu - chyba jest tak, że jak ja nie oglądam meczu, to nasi wygrywają, a jak oglądam to dostajemy Laughing nie pierwszy raz sie to sprawdziło Laughing
Tomash napisał(a):Wracając do wczorajszego meczu - chyba jest tak, że jak ja nie oglądam meczu, to nasi wygrywają, a jak oglądam to dostajemy Laughing nie pierwszy raz sie to sprawdziło Laughing
W sumie tez nei oglądalem i wygrali Big Grin

U mnie Chorwacja wygrała Smile
druga Brazylia
3-4 Meksyk, Paragwaj
Smile Smile Smile
..ale fajna zabawa Laughing
Tomash napisał(a):Wracając do wczorajszego meczu - chyba jest tak, że jak ja nie oglądam meczu, to nasi wygrywają, a jak oglądam to dostajemy Laughing nie pierwszy raz sie to sprawdziło Laughing

W takim razie na czas mistrzostw świata masz zakaz zbliżania się do odbiornika TV :>
balzac napisał(a):
Valhalla napisał(a):ja mysle, ze z 2;1 Surprised jaka roznica zreszta? I tak w dupe dostaniemy ^^ Big Grin
pierwszy raz jej sie nie udalo trafić Laughing Laughing
nie natrzasaj sie okej Surprised Crying or Very Sad