Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ekhm, no i jak, prawda, wrazenia po pierwszej połowie Laughing ?
wrażenia ? 0:2 Big Grin
Ghost_82 napisał(a):Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.
Dać ci żyletkę?
o juz trzy Big Grin
Dariusz Szpakowski napisał(a):Miało być optymistycznie, a jest po prostu tragicznie
http://www.euro2008.wp.pl/kat,,wid,84862...omosc.html

Laughing Laughing

http://www.euro2008.wp.pl/kat,,wid,84862...omosc.html

Laughing Laughing

Cóż, dopóki nie zmieni sie radykalnie system szkolenia od podstaw dopóty będziemy mieli wątpliwą przyjemnośc oglądanaia naszych "orłów".
najbardziej mi się "podobało" jak 35 letni Litmanen pare razy tak porozstawiał nasza obrone po kątach ze hej... oczywiście teraz zacznie sie jechanie po Beenhakerze i nic już nas nie ochroni przed Stefanem Majewskim tyle że tutaj to by Van Gaal do spółki z Fabio Capello nic nie zdziałali.
Tomash, Ty już nie pijesz. Żeby taki szlachetny sport jak piłka nożna mylic z teamtem o okultystycznych odpałach Laughing
tak to jest jak sie ma 10 paneli otwartych w firefoxie na raz Laughing poza tym dzisiaj nic nie piłem właśnie i to przez to :/
Tomash napisał(a):poza tym dzisiaj nic nie piłem właśnie i to przez to :/

Mój Boże... Znaczy o Kurwa! Jesteś na coś chory? :?
nie no chciałem dzisiaj iśc na rower(i byłem) więc ciężko żebym pił. A jak wróciłem to ogladałęm ta żenade Neutral Coś czuje że w środe moze być jeszcze zabawniej, a na mecz z Portugalią to się może nawet przejde Laughing

Ale zawsze jest jakiś pozytyw, nie inaczej było dzisiaj:

http://sport.gazeta.pl/sport/3332958,744...ZENIA.html

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
R_amze_S napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Przypuszczam, że nie tylko ty byłbyś zaskoczony, ja chyba sie pochlastam jak nie wygrają.
Dać ci żyletkę?

Możesz śmiało dać Crying or Very Sad Mogłem sie spodziewać słabszej formy w postaci remisu, ale nie takiego blamażu Crying or Very Sad Aż strach pomyśleć co będzie w środe. Cóż, ME znów nam się oddalają, a ten mecz z finami zapewne będzie tym, który będzie decydował o tym, że nie awansujemy.
Tomash napisał(a):oczywiście teraz zacznie sie jechanie po Beenhakerze i nic już nas nie ochroni przed Stefanem Majewskim tyle że tutaj to by Van Gaal do spółki z Fabio Capello nic nie zdziałali.

Dokładnie, z takimi nieudacznikami nikt nie zrobiłby niczego lepszego. Sam po stracie pierwszej bramki przełączyłem się na koncert Eltona Johna i chyba dzięki temu zaoszczędziłem trochę nerwów.
Szczerze mowiąc z dwóch obejrzanych wczoraj meczów, dużo bardziej podobał mi się mecz GieKSy z Banikiem.
Ghost_82 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Dać ci żyletkę?

Możesz śmiało dać Crying or Very Sad Mogłem sie spodziewać słabszej formy w postaci remisu, ale nie takiego blamażu Crying or Very Sad Aż strach pomyśleć co będzie w środe. Cóż, ME znów nam się oddalają, a ten mecz z finami zapewne będzie tym, który będzie decydował o tym, że nie awansujemy.
Odnosze podobne wrażenie. Do Portugalii nie ma startu, więc powinniśmy wygrywać każdy inny mecz, tak jak w el.Mś, kiedy mieliśmy Anglie w grupie. Z naszych pozostałych rywali Finlandia nie jest przecież najsłabsza, strach pomyśleć co będzie w meczu z Belgami czy Serbią na wyjeździe Wink .

Jedyne plusy to dość niezła gra Krzynówka i Jelenia oraz wejście Garguły. Franek już trochę lepiej gra, myślę, że niebawem strzeli jakąś bramke ..w 2 lidze hiszpanskiej Wink