R_amze_S napisał(a):nieporozumieniem jest przyznawanie organizacji Euro takim miastom jak gdanisk czy Wrocław , które z calym szacunkiem , ale tradycje piłkarskie mają raczej marne. Nie mowiąc o tym że także nie mają stadionów.
Tu raczej chodzi o ciekawą inwestycję typu: budujemy stadion i wkładamy kasę w drużyne, bo budujemy europejski team. Tak było w Kielcach. Właściciel Amiki też uznał za korzystne przeniesienie drużyny do dużego miasta.
No ale Katowice i Kraków to duże miasta.
Pewnie o wszystkim decydują czynniki poza sportowe. Wrocław to ponoć miasto które się tak rozwija, że już nie jest w Polsce ale jeszcze nie jest w Niemczech - może chcą by to był już poziom Niemiec? Gdańsk, port itd.
Albo po prostu komuś sie to musi opłacać.
balzac napisał(a):Wrocław to ponoć miasto które się tak rozwija, że już nie jest w Polsce ale jeszcze nie jest w Niemczech
Z tego co sie orientuję to Breslau ma jedynie dobry marketing i tyle.
Nie no, jadą ostro z koksem. Ostatnio jak byłem, to rozkopany w chuj był.
Katowice tez są rozkopane w chuj. A jesli porownac foty K-c sprzed lat 10 - ciu z dzisiejszym wyglądem miasta , to roznice są kolosalne.
Ghost_82 napisał(a):Nie no, jadą ostro z koksem. Ostatnio jak byłem, to rozkopany w chuj był.
wroclaw to miasto wiecznych remontow ;/ ale takich korkow jak teraz to dawno nie bylo. Ludzie musza wylazic nawet 1,5h wczesniej zeby do pracy dojechac o_O
Odległość dla mnie też nie bez znaczenia. Do Warszawy mam w chuj za daleko

Za to na Śląsk całkiem blisko
Stolica wypada z gry o Euro 2012
http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,4624420.html
Cytat:Grozi nam gigantyczna kompromitacja - mistrzostwa Europy 2012 roku ominą stolicę. Dotychczas taka rzecz była nie do pomyślenia. Wyjątkiem był turniej w RFN rozgrywany w 1988 roku, ale tylko dlatego, że w podzielonych Niemczech Bonn pełniło funkcje wyłącznie administracyjne. Teraz okazuje się, że za pięć lat najlepsi piłkarze Starego Kontynentu i dziesiątki tysięcy kibiców ominą Warszawę szerokim łukiem. Wszystko przez spór wokół lokalizacji Stadionu Narodowego.
![[Obrazek: lol.gif]](http://i35.photobucket.com/albums/d154/Ujek/lol.gif)
dzisiaj w radiu mowili, ze musza w warszawie stadion zrobic bo inaczej calkiem mamy wypasc z organizacji.
ja nie wiem, ja sie nie znam, tak tylko slyszalam

To sie właściwie powinno znaleźć w dziale "humor"
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=2006&nid=gl
Cytat:W niedzielę przed meczem z Kmitą Zabierzów będzie miała miejsce wzmożona kontrola przy wejściu na stadion.
Policja wraz z celnikami będą kontrolować widzów na bramkach wejściowych pod kątem posiadania substancji narkotycznych.
Niespodziewana kontrola zapowiedziana dwa dni wcześniej , no ja pierdole

Cóż za emocje na Emirates Stadium!!!!
Slapi napisał(a):Cóż za emocje na Emirates Stadium!!!!
Tru... i wyjątkowo parszywa końcówka...
Trochę tym się wkurwił. Miało być zwycięstwo dla diabłów no i dupa. Ale nie jest źle w końcu to remis i po jakim pięknym meczu.
Dla mnie też strata punktów, ale...
Na ich stadionie, graliśmy momentami świetnie... Ale wszystko to rekompensuje świetny mecz. Rodzina mnie chciała wypierdolić z domu jak krzyczałem:" Diabły prowadzą!!!!"
Kurwa, Lech poległ w Białymstoku i to 4:2, eh. "Bijemy się o majstra", a co...
Dobrze, że Dżema już nie ma na forum, żyć by mi nie dał