Ja bym tam Sevilli nie spisywał na straty.
Nie spisuje ich całkowicie na straty, ale ta porażka zmniejsza ich szanse. A do końca rozgrywek nie wiele meczów zostało, chyba cztery jeśli się nie myle. Jeszcze Real mógłby gdzies wtopić i będzie git

warsadal napisał(a):Co tu taka cisza? Ludzie!
Manchester United 16 raz mistrzem Anglii!!!
![[Obrazek: 52gk9s7.gif]](http://i11.tinypic.com/52gk9s7.gif)
![[Obrazek: 5z19f1x.gif]](http://i16.tinypic.com/5z19f1x.gif)
Pięknie! ;] Choć niewiele brakowało, a jeszcze byśmy sobie poczekali. Chelsea zagrała wczoraj świetny mecz.
Kamael napisał(a):Chelsea zagrała wczoraj świetny mecz.
Dokładnie...
Mamy mistrzostwo, ale nie wiem jak Wy... Ja czuję duży niedosyt.
Jesteśmy najlepsi, ale nie mogliśmy tego udokumentować w spotkaniu ze smerfami... Teraz nadchodzi środa i ten zaległy mecz...
Ja tu nie mówie o zwycięstwie, ale poczuję to mistrzostwo tylko i wyłącznie po ZNAKOMITEJ grze MANUTD ( są zmęczeni i chodzi mi o determinacje, wole walki! ) Jak zobacze, że MANUTD nie odpuści do końca sezonu, to wtedy będe czuł się dumny! Puchar Anglii też to potwierdzi.
Także się ciesze , lecz na wielu forach ludzie (kibicujący MU) żałują ,że tak się wszystko potoczyło.Każdy chyba czekałby teraz z zapartym tchem na mecz MU - Chelsea który by wszystko rozstrzygnął.No cóż dla mnie ważna wygrana MU

Teraz jeszcze niech Barcelona się spisze.
A ja się cieszę, że tak to się skończyło, bo umówmy się - MU nie jest ostatnio w swojej optymalnej formie, masa kontuzji i trudy sezonu zrobiły swoje. Mam tylko nadzieję, że w dwóch meczach z Chelsea (btw, kontuzji jest tam nie mniej i chyba są w podobnej sytuacji do nas) uda się jeszcze wykrzesać resztki sił. Zdobycie podwójnej korony to byłoby coś.
Mam nadzieje ,że ten artykuł z onetu to nie prawda.Nie za bardzo interesuje się ligą niemiecką więc o Hergrejwsie się nie wypowiem ,ale wątpię by był warty tych wszystkich starań.No i oczywiście nie chciałbym się pozbywać Heinze i Sahy ,który moim zdaniem przyczynił się znacząco do zwycięstwa.
Hergrejws dobry piłkarz. MU na nim nie straci.
Hergrejws + Gareth Bale + Torres/Owen/Berbatov + Nani/Ribery = Wzmocnienia marzeń...
De Rossi + Bale + Berbatov + Ribery ;] ot takie by było fajnie zobaczyć. Jakos do transferu Hargrejwsa nie jestem przekonany, no chyba ze na rezerwowego, ale 20 mln o gosh !
Ramone napisał(a):Nie za bardzo interesuje się ligą niemiecką więc o Hergrejwsie się nie wypowiem ,ale wątpię by był warty tych wszystkich starań.
Jest, w reprezentacji Anglii grał ostatnimi czasy świetną piłkę i ja jestem jak najbardziej za tym transferem.
Cytat:No i oczywiście nie chciałbym się pozbywać Heinze i Sahy ,który moim zdaniem przyczynił się znacząco do zwycięstwa.
Trzeba sobie powiedzieć szczerze, że Heinze w tym sezonie nie był w najwyższej formie (patrz: końcówka sezonu, mecze z Milanem i kilka innych), Saha grywał rzadko - ciągle kontuzjowany i chyba jednak trzeba by wymienić go na kogoś innego.
Wasze propozycje transferowe bardzo mi się podobają. Dodam jeszcze jedno nazwisko - Micah Richards z Man City. O niego chyba będziemy się bić z Arsenalem i Chelsea.
No i wraca kilku zawodników z wypożyczeń - Rossi i Pique chyba mają zostać, SAF nie ma zamiaru ich nigdzie wypożyczać. I bardzo dobrze, szczególnie ten drugi może być ciekawym wzmocnieniem.
Jaki Owen ??
To chyba żart. On już jest skończony. A w dodatku był Reds`em

Hargreaves- jestem bardzo na "tak", powiedzmy szczerze Carrick drugim Keane'm nie jest, przyda się konkurencja na DM. Bale- widziałem kilka spotkań Southampton z jego udziałem, moim zdanie bez rewelacji. Komentatorzy z Polsatu Sport wciąż się nim zachwycali, jaki to utalentowany i jak świetnie bije wolne, ale potwierdzenia na boisku brak. Z drugiej strony, jest bardzo młody, może warto w niego zainwestować. W ataku najchętniej widziałbym Berbatowa, choć Sahy nie przekreślałbym przedwcześnie. W pierwszej części sezonu był naszym najlepszym napastnikiem, potem kontuzja pokrzyżowała plany, ale jeśli wróci do formy sprzed kontuzji... Na Richards'a chyba nie ma wielkich szans, to podobno priorytet dla Chelsea, a Abramowicz może sypnąć groszem dużo szczodrzej niż my. Choć patrząc z perspektywy samego piłkarza opcja Manchester jest dużo bardziej korzystna. Ribery to super piłkarz, ale przecież na skrzydłach akurat wzmocnien nam nie potrzeba. Chyba, że ma być taką alternatywą, jakby Giggs miał kończyc kariere, bo R. to lewoskrzydłowy, prawda?
Cytat:Napastnik Barcelony Samuel Etoâo znalazł się na szczycie listy życzeń trenera Manchesteru United Sir Alexa Fergusona. Szkot zamierza latem sprowadzić Kameruńczyka na Old Trafford.
Angielskie media donoszą, że zostały już podjęte pierwsze kroki w tej sprawie, a napastnik Barcelony ma kosztować włodarzy âCzerwonych Diabłówâ około 27 mln funtów (około 40 mln euro)!
Hehe. Używam dziś onetu, bo gazeta.pl ma włączoną taką wk...cą reklamę, której nie można wyłączyć, a co chwilę daje o sobie znać w głośnikach. Proszę, jakie kffiatki można znaleźć

Kamael napisał(a):Cytat:No i oczywiście nie chciałbym się pozbywać Heinze i Sahy ,który moim zdaniem przyczynił się znacząco do zwycięstwa.
Trzeba sobie powiedzieć szczerze, że Heinze w tym sezonie nie był w najwyższej formie (patrz: końcówka sezonu, mecze z Milanem i kilka innych), Saha grywał rzadko - ciągle kontuzjowany i chyba jednak trzeba by wymienić go na kogoś innego.
Jeśli wymiana byłaby na kogoś ciekawego to byłbym jak najbardziej za (np.Berbatov , Torres - bez szans) ,ale obawiam się ,ze go sprzedadzą ,a nikt nie dojdzie.Żeby nie było powtórki z rozrywki gdy w oknie transferowyk kupiono "aż" Carricka.
Przemek87 napisał(a):Jaki Owen ??
To chyba żart. On już jest skończony. A w dodatku był Reds`em
Michael OWEN skończony?! Lekko powiem:" Bez przesady...". jeden z najlepszych napastników świata, który miał POWAŻNĄ kontuzje, gdzie wyeliminowała go z gry na cały sezon... On wróci, bo też jestem fanem "Srok" i czytam ich strone internetową, gdzie był chyba nawet wywiad z nim... Brać go puki kosztuje TYLKO ok. 10 mln funtów... I co z tego, że "The Red". Wiem, największy wróg Manutd, ale każdy chce teraz jego powrotu, a nie selekcji barw klubowych...
Manutd na bank potrzebuje napastnika, pomocnika i oborńce, dlaczego? W każdej z tych formacji mamy albo luke ( napad ) albo wielkie, STARSZE gwaizdy... PS to nie prosta liga i taki nowy zawodnik potrzebuje czasu żeby w niej grać i to na najwyższym poziomie ( wyjątek Berbatov... ogromne wrażenie na mnie zrobił tym sezonie... )
Ja to tych wszystkich nazwisk moge jeszcze dołożyć: David Villa, Tevez, Joe Cole. Tyle pamiętam... Ciekawe nazwiska...