Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakoś mnie ten wynik nie ruszył, nie wiem dlaczego. Choć nieporadność była zadziwiająca.
Szpak i Mielcu mogliby troche obiektywniej komentować. Że "niezasłużona porazka","przypadkowa bramka", całkiem ładny strzał z wolnego".Możnaby z ich komentarza wywniskowac że Polska traci same przypadkowe bramki. Strzał był zajebisty, a w drugiej połowie Armenia dymała nas jak chciała. W końcowkce nasi mieli atakować, a musieli sie bronić rozpaczliwie.I nawet na to nie mieli siły. Już widze jak będą wszystko zwalać na krzywe boisko.
Tragedii nie ma , trzeba pogratulować Armenii, fajnie było patrzeć na ten spontan na trubunach. W koncu to dla nich sukces.
Żuraw moglby se już dać spokoj
Z taką grą z Portugalią czy nawet z Serbią, czeka nas całkowita kompromitacja. Choć dzisiejszy wynik też trudno określić innym mianem. Trudno powiedzieć, co się stało z drużyną od czasu pojedynków z Portugalią i Belgią, ale jest to metamorfoza nadwyraz niepokojąca.
Boruc- nie oszukujmy się, mógł wyciągnąć ten strzał, poza tym niepewny i ruszający się słoń.
Środkowi obrońcy: Żewłakow- cała masa niepewnych interwencji, Bąk zdecydowanie lepiej, ale w dużym stopniu to przez niego przegraliśmy ten mecz: totalna głupota i amatorszczyzna żeby sfaulować przeciwnika na 30 metrze z powodu bólu w kostce!
Boczni: obaj słabi w ofensywie, tylko Wasilewski od czasu do czasu podłączał się prawą stroną- inna sprawa, że popełniał całą masę błędów. Bronowicki- chciał, chciał, ale w ofensywie nie ugrał nic.
Środek pomocy: Lewandowski- wysoki poziom, do którego już nas przyzwyczaił, zastanawiam się tylko, jak okropnie musi przestrzelić, żeby wreszcie szukać skrzydłowych, miast walić na siłę z 35 metrów. Dudka- sporo błędów i strat, ale wobec tego, co w drugiej połowie robił Sobolewski (swoją drogą, co on jeszcze robi w kadrze?) wydaje się, że nie ma lepszego partnera dla "Lewego" przy taktyce 2x DM.
Skrzydłowi: Łobodziński dał świetną zmianę w meczu z Azerbejdżanem dzisiaj poza paroma szybkimi akcjami, z których niewiele niestety wynikało, nie pokazał NIC. Miał być wojownik, było dziecko zagubione we mgle. Krzynówek- na przestrzeni paru dni zagrał dwa zupełnie różne spotkania. Lepszy od Łobodzińskiego i wciąż najlepszy polski lewoskrzydłowy, ale w wymiarze europejskim- występ mierny.Błaszczykowski- niestety, samą ambicją wiele się nie zdziała, brak pomyślunku w jego rajdach, bardzo dzisiaj raził w oczy. Choć pozostaje oczywiście jednym z niewielu młodych polskich piłkarzy, z którymi wiązać można jakieś nadzieje.
Atak:
Saganowski- aktywny, chciał grać, ale kurde, napastnika rozlicza się ze strzelonych bramek, a z tym było Saganowi dzisiaj wybitnie nie po drodze. Pewnie słabszy dzień, bo miejsce w kadrze na pewno mu się należy. Smolarek: grał on w ogóle? Występ zupełnie bez wyrazu, kiepska współpraca ze skrzydłowymi, bez charakterystycznego dla siebie polotu i dynamiki. Paradoksalnie krytykowany ostatnio Żurawski wprowadził trochę ładu i sensu w nasze poczynania. Po 65min. rzeczywiście wszystko się posypało, ale to właśnie Żuraw wtedy próbował przynajmniej coś ugrać. Za słaby ostatnio na Celtic, u nas niestety wciaż niezbędny.

Taka analiza napisana na szybko.
R_amze_S napisał(a):
Tomash napisał(a):Mr. Green

normalnie bym się wkurwił ale jako ze wczoraj Celtic Frost zajebiście zagrało to chwilowo mam to gdzieś Big Grin

Ghost , napisz potem jak było u tego kardiologa.

Po tym meczu, nie wiem czy nawet kardiolog będzie wstanie mi pomóc Wink Ta gra dzisiejsza wołała o pomste do nieba. To był szok normalnie. Nie wiem, jak można nagle być tak nieporadnym i słabym.
Polską Piłkę Nożną i Polski Dzisiejszy Mecz Pozostawie bez Komentarza.
Tylko wygrana z Majorką dzieli Real od mistrzostwa Hiszpanii...
Ja pierdole!
Widzicie te wyniki w Hiszpanii!?

SPAIN - Primera Division standing

Levante 4 : 2 Valencia
Betis 0 : 5 Osasuna
Atletico Madrid 2 : 3 Celta
Barcelona 2 : 2 Espanyol
Villarreal 3 : 1 Athletic
Real Sociedad 0 : 0 Racing Santander
Mallorca 0 : 0 Sevilla
Zaragoza 2 : 2 Real

A chciałem remisy obstawić... k....a!
Chujowe te wyniki :? Barca zajebała sprawe. Prowadząc 2:1 w 89 min stracili gola i zremisowali Crying or Very Sad . Mało tego, te capy z Madrytu w tym samym czasie też doprowadzili do remisu, a przegrywali. Evil or Very Mad Coś mi się wydaje, że losy mistrzostwa już są rozstrzygnięte. Choć w cuda trzeba wierzyć Wink
Ghost_82 napisał(a):Coś mi się wydaje, że losy mistrzostwa już są rozstrzygnięte

Też mi się tak wydaje :/
http://sport.onet.pl/0,1248702,1553481,wiadomosc.html

Real negocjuje z Dudkiem,..

.., jak zwykle komenatrze rozpierdalaja ;)

Cytat:Dudek na bramce w Realu. Brawo hipermarket bedzie mial takiego slawnego ochroniarza
;D

Nie ma to jak zmienic lawke do grzania ;) Juz lepiej wybralby cos, gdzie by sobie postal, nawet jezeli mialby byc to znow GKS Tychy ;D
chodzi o kase, rozgłos i kontakt z kolejnym wielkim klubem. Dudek chce porządnego miejsca w historii polskiego futbolu. Puchar Europy, Liverpool, Real ...niczym Zbigniew Boniek.
Dudek tani w utrzymaniu, poza tym przejdzie za darmo ...ale ja kurwa nie chcę się denerwować w sytuacji, kiedy obrońcy odpieprzają i Iker ma kontuzje. Lepsze rozwiązanie to wychowanek Realu, który powinien też być szkolony na następce Ikera, który już 26 lat ma.
Mógł głupi chuj odejść w 2005 w chwale, a tak to zero szacunku do niego za to jak sie napinał w TV u Lisa i Majewskiego że go Janas nie wziął i najeżdżał na niego. A czas pokazał kto miał rację. Media są niedojebane czasem. Ta nagonka na Janasa była żałosna jak nie wział Dudka, Franka i Kłosa.
I gdzie oni teraz są ???
Dopiero Beenhaker musiał udowodnić że są juz do niczego, szkoda że kosztem meczu z Finlandią.
Hm,na razie nie jest źle.Real przegrywa a Barca prowadzi. Ale do końca dalekooo...

EDIT: 2:0 i nistelroy zszedł Angry
Kurwa - póki co Blaugrana Mistrzem !!!!!!!!

Trzymajcie wynik chłopaki z Majorki !!!!!!!!

Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Pieknie ,pieknie 3-0 i gra do jednej bramki. No ale musi sie wynik z santiago bernabeu utrzymać.