Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
R_amze_S napisał(a):http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,wid,8...593984.140
Wkońcu musiało do tego dojść.Nie grają tego co po nich oczekiwano,choć nie wiem czy zmiana trenera w czasie ważnych rozgrywak (UEFA) to dobry pomysł...no chyba ,że już sobie odpuszczają :?
Debilizm, ale w zasadzie nie ma się co dziwić, bo już od dłuższego czasu tylko tak można komentować działania władz Wisły. Bardzo podobało mi się to, co robił Petresu - takich trenerów powinno być u nas więcej, miał odpowiednie podejście do naszych nieudaczników kopiących piłkę.
A teraz kto pójdzie do tak daremnie zarządzonaego klubu? ;D Majewski? ;D Zza granicy teraz już na pewno nikogo porządnego nie uda się ściągnąć - tym bardziej, że pewnie teraz przez rok, czy dwa i tak trzeba będzie płacić Petrescu co miesiąć jakieś 25 tyś euro, więc dla nowego pozostaną grosze.

Teraz znowu pewnie święte krowy w rodzaju Baszczyńskiego, Cantoro etc. wrócą do składu.
Oczywiscie podpisuje sie pod kolega wyzej. Płaczesku odwalał kawał dobrej roboty. No ale jak klub ma wymagania z ksiezyca a nic prawie nie wkłada w druzyne to trudno ,zeby wszystko wygrywali.
Debilizm, nawet Lippi by nic nie zdziałał w takim klubie. Przecież rola trenera też gdzieś się kończy. W naszym kraju zarządy klubów mają jakiegoś pierdolca z tym zwalnianiem. W ubiegłym sezonie Orange Ekstraklasy poleciało u nas chyba 16 trenerów a w Premiership gdzie jest wiecej druzyn, i więcej meczy zwolnili 3.
http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3630033.html

Dzieło Zidana znajduje nastepców Laughing
O jak mi przykro Laughing

PS: Jak można lubić Legie?!
Tomash napisał(a):O jak mi przykro Laughing

PS: Jak można lubić Legie?!
Za sukcesy.Poza tym w Warszawie ciężko lubić Polonie...a przynajmniej się z tym obnosić.Szczerze mówiąc do klubu ani do kibiców nic raczej nie mam,a nawet w LM im kibicowałem (teraz w UEFA też).Ale ty jesteś z Poznania i ta przyjaźń się wyklucza Big Grin
Hmmm tak po prawdzie, to w Poznaniu byłem dwa razy w życiu, obydwa przejazdem Laughing
No i co tam panie Stasiak ??
Posiedzimy sobie ??? hehe

Co sie...co sie...co sie stao ??
przemek, wez no... no wiesz co
Tomash napisał(a):Hmmm tak po prawdzie, to w Poznaniu byłem dwa razy w życiu, obydwa przejazdem Laughing
Wybacz pomyliłem cię z Warsem Tongue...
Ramone napisał(a):
Tomash napisał(a):Hmmm tak po prawdzie, to w Poznaniu byłem dwa razy w życiu, obydwa przejazdem Laughing
Wybacz pomyliłem cię z Warsem Tongue...
No awatary mamy podobne Laughing
hyhy... po kilku letniej przerwie odwiedziłem STS :>
Postawiłem na Bayern z Alemanią, na Stuttgart z Frnkfurtem i na Milan z Livorno :> mam nadzieje ze sie uda ;>
Brawo Korona !!!!

Czyż to nie piękne jak legia dostaje w dupe od każdego ? (chociaz austrie chce zeby przeszli)

Zmieniając temat to PZPN powinien cofnac kary Polonii i Podbeskidziu, bo sam jest tak skompromitowany że nie ma moralnego prawa odejmować punktów tymbardziej za takie głupoty jak KSP i Podbeskidziu