Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak. Polecalbym Tima Wiese. Surprised
A ja Bartka Białkowskiego oraz Adama Weinera Surprised
E tam, tylko Boruc Wink
A ja Wam mowie- Tim Wiese. W nastepnym sezonie nawet do LM by sie nie zakwalifikowali.
Wlasnie obejrzalem sobie mecz Real - Levante. Kurwa, pan Alvarez Izquierdo powinien zostac powieszony za jaja. Szafot to jedyna kara dla takich ludzi.
^ Laughing

Dzisiejszy meczyk się narazie dobrze układa, niech angole wytrzymaja jeszcze te 15 minut Wink
[Obrazek: puchar.gif]

Laughing

Wielka Blaugrana Laughing
uuuu.... barca płynie... londyn płynie.... znów bedzie lipny finał
The Stig napisał(a):znów bedzie lipny finał
Nie-e! Surprised
A po za tym, to pamiętać trzeba o rewanżach.
Mam nadzieje, że Monachium odpłynie Wink
ja Ci zaraz dam Monachium !! Angry

Oni idą po mistrza (może nie wyglądają na takich, ale tak bedzie Smile )
A w magazynie orange ekstaklasa, gośćmi "zupełnie przypadkowo" Włodarczyk i bednarz... kurwa rozumiem że ITI jest właścicielem Legii ale dali by se na wstrzymanie. A już NSport to porażka...zawsze na eksperta biorą kubickiego, a do komentowania meczów tumoka Marka Jóźwiaka, ktory moze nawet najlepszy mecz zjebać komentarzem (jesus,jak on skończył podstawowke...). A pozostali dziennikarze chociaż mogliby probować udawać ze nie są za legią....dno
ITI = SHIT
Ten ziomek z TVN24 i ten drugi z Rzeczpospolitej całkiem niegłupio prawią na temat polskiej piłki.

Nie spodziewałem się, że GKS BOT aż tyle strzeli Łęcznej, która końcówke rundy wiosennej miała calkiem przyzwoitą. Ciekawe czy długo dadzą radę bez Matusiaka.

Chyba się wybiorę po długiej przerwie do totomixa, obastwić LM trzeba Wink .
Mam nadzieję, że Valhalla pomoże mi i poda wyniki najbliższych spotkań Big Grin Surprised
Coś fani Barcelony ostatnio dziwnie tutaj ucichli ; ).
Brawo Liverpool!
hoho kto widział koncówke meczu Inter- Valencia ? oj działy sie zajebiste rzeczy Big Grin najlepsza była ucieczka jedngo z hiszpanów i pogon za nim dwóch włochow. Bronią wlochów były brutalne kosy Wink wyglądało to jak na podwórku Wink Barca, Lyon i Inter za burtą. A dzisiaj kto ? Real ? Celtic ? PSV i Lille ? zobaczymy Wink