Nie chce sie chwalic, ale wlasnie zostalem szczesliwym posiadaczem biletu na mecz Barcelona - Villarreal, ktory odbedzie sie 16 kwietnia na Camp Nou
Edit: wkradla sie drobna pomylka.. szczesliwym posiadaczem dwoch biletow na ten ze mecz

ZenithalMan napisał(a):Edit: wkradla sie drobna pomylka.. szczesliwym posiadaczem dwoch biletow na ten ze mecz 
I szukasz kogos z kim moglbys sie wybrac na ten mecz, tak?
A co, chcialbys sie ze mna zabrac? :>
Kiedy jest losowanie CL ??
Zgodzilbym sie gdyby nie fakt, ze jest to prezent od dziewczyny i to ja wypadaloby zabrac :> Niemniej jednak, perspektywa taiego wyjazdu z fanem Realu bylaby bardzo intersujaca, zobaczylbys wielka Barce i najpiekniejszy stadion swiata ;] a i podyskutowac byloby o czym :>
ps. wysle Ci zdjecia z meczu

ZenithalMAn,mnie wisisz dwa piwa,mozesz je zamienić na ten bilet
![[Obrazek: rotfl3sy.gif]](http://img387.imageshack.us/img387/4237/rotfl3sy.gif)
Oj chyba musiałbys dołożyć jeszcze ze dwie skrzynki

I to najlepszego browaru.
ZenithalMan napisał(a):Zgodzilbym sie gdyby nie fakt, ze jest to prezent od dziewczyny i to ja wypadaloby zabrac :>
Dobra.. Dobra.. Zebys tylko potem nie narzekal, jak Twoja kobita bedzie Cie pytac czemu ten zawodnik w czarnym stroju z gwizdkiem nie kopie pilki i ktorzy to 'nasi'..
Swoja droga- pogratulowac dziewczyny..
Cytat:zobaczylbys [...] Barce i najpiekniejszy stadion swiata ;]
To do Madrytu tez sie wybierasz?! ;>
Cytat:ps. wysle Ci zdjecia z meczu 
Trzymam za slowo..

Dżemik napisał(a):Dobra.. Dobra.. Zebys tylko potem nie narzekal, jak Twoja kobita bedzie Cie pytac czemu ten zawodnik w czarnym stroju z gwizdkiem nie kopie pilki i ktorzy to 'nasi'..
Przed chwila mi powiedziala, ze wie ktory to sedzie i ze wie nawet co to jest aut LOL
Dżemik napisał(a):Swoja droga- pogratulowac dziewczyny.. 
Dziekie
Dżemik napisał(a):To do Madrytu tez sie wybierasz?! ;>
Bluznisz!! Kazdy Ci powie, ze najpiekniejszy stadion ma Barcelona

Już wolę że nie wie takich rzeczy, niż jakby nie wiedziała, jak się chwyta A-mol i E-dur

Ja bym tam wolal zeby umiala chwytac za, a juz mniejsza za co hehe.