Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Trener Realu Madryt Bernd Schuster potwierdził, że Argentyńczyk Javier Saviola przeszedł z Barcelony do zespołu "Królewskich" na zasadzie wolnego transferu.
- To młody perspektywiczny zawodnik. Wierzę, że może znacząco wzmocnić nasz zespół - powiedział Schuster.
http://sport.onet.pl/0,1248704,1569540,wiadomosc.html

Confusedhock:

to dobry piłkarz, nawet momentami bardzo dobry, dobrze, że odszedł z Barcy, ale generalnie jestem przeciwny transferom na linii Barca - Real.
No to chłopak ma przejebane w Katalonii. No a w Madrycie niewiadomo co z nim będzie, w Barcy ławka więc w Realu pewnie też. Zresztą poczekamy co zrobi Schuster. Wink
balzac napisał(a):to dobry piłkarz, nawet momentami bardzo dobry, dobrze, że odszedł z Barcy, ale generalnie jestem przeciwny transferom na linii Barca - Real.
No to chłopak ma przejebane w Katalonii. No a w Madrycie niewiadomo co z nim będzie, w Barcy ławka więc w Realu pewnie też. Zresztą poczekamy co zrobi Schuster. Wink

Szmaciarz, przechodzić do największych rywali to już zeszmacenie sie ostre. Pierdolić go.
Axel napisał(a):Szmaciarz, przechodzić do największych rywali to już zeszmacenie sie ostre. Pierdolić go.
no, będzie kogo tyrać w Gran Derby.
Axel napisał(a):
balzac napisał(a):to dobry piłkarz, nawet momentami bardzo dobry, dobrze, że odszedł z Barcy, ale generalnie jestem przeciwny transferom na linii Barca - Real.

Szmaciarz, przechodzić do największych rywali to już zeszmacenie sie ostre. Pierdolić go.
Przestań. Zgodziłbyś się na miejscu Savioli na takie traktowanie jak w Barcelonie? Chłop jest jeszcze młody, ale nie tyle, żeby kolejny sezon przesiedzieć na ławce. Inna sprawa, że w Realu też nie będzie mu łatwo przebić się do pierwszego składu.

Jeszcze odnośnie Legii i jej wspaniałych ("najlepszych w Polsce", sic!) kibiców: kiedy dowiedziałem się o całej akcji byłem z grupką znajomych w knajpie nad morzem, los chciał, że było od chuja warszawiaków w okolicy. Telewizor był włączony, w wiadomościach podali informacje o zamieszkach, reakcja była natychmiastowa. Jaka, pytacie? Chóralne okrzyki "Legia, Legia Warszawa", "Legia pany" i (uwaga) "jesteśmy waszą stolicą". Ech...

Pijacki, czerwony ryj, wielki brzuch i wieśniackie, pełne bufonady zachowanie- tak dla mnie wygląda typowy kibic Legii. A gadanie, że rozróby na Litwie były dziełem pseudokibiców to jakaś paranoja: Legia NIE MA innych fanów, każdy jej kibic w aspekcie globalnym jest pseudokibicem. To trzeba zamknąć, rozwiązać i posypać solą. Ten, powstały w jakiś dziwnych niejasnych okolicznościach, twór, bo "klubem" tego nazwać nie można.
warsadal napisał(a):Legia NIE MA innych fanów, każdy jej kibic w aspekcie globalnym jest pseudokibicem.
Dokładnie.
warsadal napisał(a):. To trzeba zamknąć, rozwiązać i posypać solą. Ten, powstały w jakiś dziwnych niejasnych okolicznościach, twór, bo "klubem" tego nazwać nie można.
bez przesady. klub jakieś tradycje ma, no i wielu reprezentantow dał Polsce.
R_amze_S napisał(a):warsadal napisał:
Legia NIE MA innych fanów, każdy jej kibic w aspekcie globalnym jest pseudokibicem.

Dokładnie.
a wy cymbały znacie w ogóle osobiście kogokolwiek kto kibicuje Legii (poza rafem, który jest małolatem)?
wszyscy kibice z polski to kibole...

wypierdolcie policje ze stadionu, daj kazdemu koktail mołotova i stadionu po meczu nie ma.
rewelacja. na płaszczyźnie filozoficznej wymiatasz.

...kurwa, czemu matka cię nie utopiła w kiblu zaraz po urodzeniu?
az sie kurwa zastanawiam czemu ja nie poszedłem na filozofie Laughing
balzac napisał(a):bez przesady. klub jakieś tradycje ma,
No dziwne to nie jest, przez lata faworyzowani przez PZPN musieli się czegoś dorobić.
Cytat:no i wielu reprezentantow dał Polsce.
...których wcześniej ukradł z innych klubów.

Książę napisał(a):a wy cymbały znacie w ogóle osobiście kogokolwiek kto kibicuje Legii (poza rafem, który jest małolatem)?
Zupełnie nie rozumiem logiki stawiania takiego pytania po wydarzeniach w Wilnie. To był mecz wyjazdowy, co więcej mecz z drużyną z innego kraju- na takie wyjazdy w normalnych klubach jeździ dobrze zorganizowana, poukładana ekipa nastawiona na doping a nie pijacie wybryki. Jak wygląda ekipa wyjazdowa Legii każdy widział, w związku z tym każdy logicznie myślący, normalny człowiek ma prawo do osądzania imbecyli, nawet jeśli, chwała Panu, żadnego z nich nie zna osobiście.
Idąc Twoim tokiem rozumowania: nie mogę osądzać terrorystów-samobójców, bo nie znam żadnego z nich?
Cytat:Przestań. Zgodziłbyś się na miejscu Savioli na takie traktowanie jak w Barcelonie? Chłop jest jeszcze młody, ale nie tyle, żeby kolejny sezon przesiedzieć na ławce. Inna sprawa, że w Realu też nie będzie mu łatwo przebić się do pierwszego składu.

Szmaceniem i zdradą dla klubu jest odejście do największego rywala. Niech sobie odchodzi do portugalskiej, francuskiej, włoskiej ligi. Jest wiele dobrych a nawet lepszych klubów od realu, a on akurat tam musiał przejść?
warsadal napisał(a):Idąc Twoim tokiem rozumowania: nie mogę osądzać terrorystów-samobójców, bo nie znam żadnego z nich?
Jak dla mnie odstawili sztywną akcję, bo nie tylko pojechali na obcy teren to jeszcze pozamiatali nie tylko lokalną ekipę ale i psiarnię. Po prostu nie rozumuję w twój pizdowaty sposób. Poza tym huliganerka ani lecha, ani areczki ani cracovii nigdy takiej akcji nie odstawiły, a chyba nie powiesz mi że wśród kibiców tych klubów orków jest mało.
Książę napisał(a):Jak dla mnie odstawili sztywną akcję, bo nie tylko pojechali na obcy teren to jeszcze pozamiatali nie tylko lokalną ekipę ale i psiarnię.
Ale po co, do cholery? Zachowanie wybitnie kretyńskie, nie dość, że oberwało się zupełnie przypadkowym Litwinom, to jeszcze zamknęło Legii drogę do Blackburn, o którą biła się w lidze prawie do ostatniej kolejki. To debilizm i tak to będę nazywał.
Cytat:Po prostu nie rozumuję w twój pizdowaty sposób.
Może po prostu jesteś idiotą i nie bardzo wiesz, na czym polega bycie kibicem?
Cytat:Poza tym huliganerka ani lecha, ani areczki ani cracovii nigdy takiej akcji nie odstawiły, a chyba nie powiesz mi że wśród kibiców tych klubów orków jest mało.
Co to jest "huliganerka"? Chodzi ci o bojówkę? Myślę, że najzwyczajniej nie masz pojęcia, czym oni się zajmują. Ale jeśli nigdy nie odstawili maksymalnie wieśniackiej akcji na terenia zagranicznego rywala, z którym absolutnie nie mieli przedtem kosy, to pozostaje tylko się cieszyć.
warsadal napisał(a):
Książę napisał(a):Jak dla mnie odstawili sztywną akcję, bo nie tylko pojechali na obcy teren to jeszcze pozamiatali nie tylko lokalną ekipę ale i psiarnię.
Ale po co, do cholery? Zachowanie wybitnie kretyńskie, nie dość, że oberwało się zupełnie przypadkowym Litwinom, to jeszcze zamknęło Legii drogę do Blackburn, o którą biła się w lidze prawie do ostatniej kolejki. To debilizm i tak to będę nazywał.
Cytat:Po prostu nie rozumuję w twój pizdowaty sposób.
Może po prostu jesteś idiotą i nie bardzo wiesz, na czym polega bycie kibicem?
Cytat:Poza tym huliganerka ani lecha, ani areczki ani cracovii nigdy takiej akcji nie odstawiły, a chyba nie powiesz mi że wśród kibiców tych klubów orków jest mało.
Co to jest "huliganerka"? Chodzi ci o bojówkę? Myślę, że najzwyczajniej nie masz pojęcia, czym oni się zajmują. Ale jeśli nigdy nie odstawili maksymalnie wieśniackiej akcji na terenia zagranicznego rywala, z którym absolutnie nie mieli przedtem kosy, to pozostaje tylko się cieszyć.

Zgodze sie z Warsadalem. Akurat cieszy mnie to ze nasi kibice nie odstawili takiej akcji. Bo nie wiem czy można być dumnym ze Bogu ducha winni Litwini dostali w dupę od naszych.