Sacred napisał(a):sam weź idź psedo lewackie ścierwo z okolic wawy... i co mi jeszcze powiesz że też kibolem jesteś tylko jak akurat sie zadyma rozkręca to mama cie na obiad woła czy co ??
1. Pierdol się szmato
2.nie jestem kibolem, nie mam ochoty mieć przypałów za napierdalanie się dla rozrywki.Ja bardzo spokojny człowiek jestem.
3.zajebiste takie filmiki są, mam ich w chuj na dysku
ten jest najlepszy
http://www.youtube.com/watch?v=3WeZJ3A2okQ
raf667 napisał(a):1. Pierdol się szmato
uuu powiało chłodem

a tak wogóle to pocałuj mnie w kiss my ass
raf667 napisał(a):2.nie jestem kibolem, nie mam ochoty mieć przypałów za napierdalanie się dla rozrywki.Ja bardzo spokojny człowiek jestem.
ql
raf667 napisał(a):3.zajebiste takie filmiki są, mam ich w chuj na dysku
co w nich takiego zajebistego ? że banda debili gania po boisku żucając czym popadnie ??? dla mnie to jest szczyt niedorozwoju takie zachowania.
Sacred napisał(a):co w nich takiego zajebistego
no że się napierdalają to wystarczy,nie?

Raf jesteś naprawdę idiotą. Przecież ten filmik to jeszcze jeden dowód na to ,ze kibole Legii to kretyni. Jak można,no jak można niszczyć WŁASNY STADION ??
I jeszcze się tym szczycić
EDIT:
raf667 napisał(a):no że się napierdalają to wystarczy,nie
Wystarczy , jesteś debilem. Wypierdalaj.
Oj mnie to nie obchodzi ze rozwalają własny stadion.Mi wystarczy że rozpierdol jest

prosty człowiek jestem

kiedyś na national geographic oglądałem film o jakichś małpach, które żyją w stadach i się napierdalają między sobą. Tak jakoś ten filmik od rafa mi się z tym skojarzył.
Porównując kibiców legii do małp obrażasz... małpy.
Ja rozumiem wiele rzeczy, ale rozpierdalać własny stadion... to już jest dziwne.
Nawet ptaki nie srają do własnego gniazda...
raf667 napisał(a):Mi wystarczy że rozpierdol jest Smile
prosty człowiek jestem
mam tak samo, szacunek ziom
Za legie powinni odebrac możliwość rozgrywania meczów Euro na Warszawskim stadionie

o to co na bash.org.pl napisali odnośnie kibiców legii :
bash.org.pl napisał(a):<estrella> Włączam telewizor i widzę, że kibice Legii chcą chyba przyłączyć Litwę do Polski
Kurwa jednak EURO powinny być na Śląskim. To obiekt legenda i ma poprostu duszę.
Fakt...że uświadomił mi to koncert RHCP, ale to szczegół
magiczne miejsce i chuj, a nie jakaś Warszawa 8)
Czasami napiszesz coś z sensem.
EDIT:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=15770
Cytat:Podczas gdy ton czołowych litewskich gazet jest wyważony, to wiele komentarzy na internetowych portalach można określić jako wyraźnie antypolskie, uderzające również w 260-tysięczną polską społeczność na Litwie.
"Polska szlachta. Europejczycy drugiego gatunku. A wileńscy Polacy to w ogóle śmiecie nad śmieciami. Precz z Wilna i z Litwy. Rosjanie są sto razy lepsi od Polaków. Polacy to wróg numer 1. Nigdy nie mieli ani jednego normalnego króla z wyjątkiem litewskich" - setki podobnych komentarzy można przeczytać pod relacjami z niedzielnych zamieszek na największym litewskim portalu internetowym DELFI.