Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szkoda, ze nie jestescie tacy aktywni, gdy Real wygrywa. ;p

Pomijajac cala mizerie i bezbarwnosc gry Realu, glupie zmiany Caro (wejsc powinien Cassano, a nie Raul i nie za Robinh, a za bezproduktywnego Ronaldo), slaba skutecznosc Becksa, trza przyznac, ze sedziowanie podczas tego meczu bylo SKANDALICZNE! Czemu sedzia nie podyktowal 2 ewidentnych karnych na Cicinho?! Pozatym, za pierwszy faul co najmniej zolta kartke powinien dostac Flamini (a pozniej druga za opoznianie gry). Gdyby maly brazylijczyk mial mniej szczescia, to zapewne na pol roku o kopaniu pilki moglby zapomniec.
No nie wiem - ja odniosłem wrażenie że sędzia każda dyskusyjną sytuację naginał na korzyść Realu. No - zwracam honor - może poza jednym faulem/nie faulem na polu karnym, za ktory mógl dac rzut karny, ale z racji dyskusyjności (nie mowiłbym tu ewidentności) nie podyktował Big Grin
Dżemik napisał(a):Szkoda, ze nie jestescie tacy aktywni, gdy Real wygrywa. ;p

Pomijajac cala mizerie i bezbarwnosc gry Realu, glupie zmiany Caro (wejsc powinien Cassano, a nie Raul i nie za Robinh, a za bezproduktywnego Ronaldo), slaba skutecznosc Becksa, trza przyznac, ze sedziowanie podczas tego meczu bylo SKANDALICZNE! Czemu sedzia nie podyktowal 2 ewidentnych karnych na Cicinho?! Pozatym, za pierwszy faul co najmniej zolta kartke powinien dostac Flamini (a pozniej druga za opoznianie gry). Gdyby maly brazylijczyk mial mniej szczescia, to zapewne na pol roku o kopaniu pilki moglby zapomniec.
beckham akurat w tym meczy się postarał ..parę ładnych dosrodkowań wykonał....co do kartek to nie mam pojęcia za co dostał ją bramkarz realu
jebac Real - dzisiaj Barca gra Smile
jak typujecie panowie? Barsa czy Czelsi?
Ramone- Ja nie twierdze, ze Becks gral zle- wrecz przeciwnie (oczywiscie jak na standard gry Realu w tym meczu). Byl bardzo aktywny, ale szwankowala u niego skutecznosc. W dwoch akcjach byl przeciez sam na sam z Lehmanem. Z dosrodkowan tez tylko niewielki procent pilek trafial do adresata.

Rumian- remis.
Dziś remis-za dwa tygodnie Barca wygrywa i awansuje.
Wracając do wczorajszych wyników, których nie miałem jeszcze okazji skomentować, to musze przyznać, że Real mnie zaskoczył Wink mimo że nie kibicuje im, to baradziej stawiałem na to, że poradzą sobie z Arsenalem, no, ale niestety boisko zweryfikowało kto jest lepszy Wink Ale przypuszczam, że Real jeszcze pokaże na co ich stać, chyba że znów sie pomyle Wink
Ja akurat oglądałem mecz Milanu z Bayernem i musze powiedzieć, że liczyłem na lepszy mescz, ale niestety sie zawiodłem. W pierwszej połowie jeszcze jakos to wyglądało, ale w drugiej, po szczeleniu gola przez Milan, mecz przemienił sie w totalna nude. Milan bronił wyniku i sie nie wysilał, a Bayern grał tak bezmyslnie, że sie oglądać odechciewało Crying or Very Sad Jak pojadą z taką formą do Mediolanu, to cieńko ich widze Wink
Podsumowując wczorajszą kolejke, mysle że mimo to, nikt jeszcze nie jest na straconej pozycji i każdy ma jeszcze szanse Tongue

A co do dzisiejszej kolejki, to nie wyobrażam sobie porażki Barcy, bo bym sie chyba pochlastał Wink Myśle, że remis bramkowy, na ktory stać Barce, bedzie zadowalajacym wynikiem. Ale cudownie byłoby widzieć zwycięstwo Angry
Dzisiaj wygra Chelsea ;P. Możecie mnie teraz zaorać Wink. Cholera, mecz sezonu, a nie chce mi się go oglądać. Coś złego się ze mną dzieje ;D.
a chuja nie remis :] az zaluje ze nie obstawilem w STS'ach wczorajszego i dzisiejszego meczu bo bylbym do przodu, tylko czekac na rewanz
I wszystko !!!!!!!!!

Teraz przeciwnicy Barcy będą zwalac na czerwoną kartkę. A ja rzeknę tyle, iż taki lajf że przez jednego debila z Czelsi mecz byl ustawiony i niech go w Londynie zaorają Smile. Dla mnie i tak Barca byla lepsza, nie bacząc na różnice w ilości ludków na murawie. Czekam na spektakularną masakre w rewanżu co by Blaugrana udowoniła swoją przewage jakimś wysokim wynikiem upokarzajacym wesołą czeredke Abramowicza Smile
Juve plecy, Real plecy, Liverpool plecy - Panowie piłka europejska przechodzi prawdziwą metamorfozę. Ciekawe jak sie to przełoży na MŚ w DE... mam nadzieje ze mizernie, bo juz jednych "miSZCZów" europy mamy - wiecej takich nie chcemy !
Cytat:Dzisiaj wygra Chelsea
Laughing
Cytat:Możecie mnie teraz zaorać
Laughing
Na Twoim miejscu ze wstydu bym się przez miesiąc na tym forum nie pojawiał Big Grin
Można by wtedy sobie trochu więcje po offtopicować ;>
Hah,piękny mecz ze strony Barcy, mogło być nawet i 3;1;] jedną nogą Barca jest w 1/4;] Długo czekałem na taki obrazek ;]
Nadal wierzę w Real. Tylko proponuje wypieprzyć z pierwszego składu Ronaldo.
Nadchodzi marzec ... zaczyna się Liga Polska. Tak... będzie się działo Laughing . Wczorajszy mecz skonczył się dla mnie smutno albowiem kibicowałem Chelsea Sad