Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Khe Khe, teraz będzie jedna z najciekawszych rywalizacji między Milanem a Interem od kilku sezonów, oczywiście Rossoneri muszą im dokopać Laughing
To teraz Serie B będzie silniejsza niż Serie A. Życzę wlochom powodzenia w pucharach Big Grin Big Grin
Szkoda, że Milan nie poleciał (chyba jedyny włoski klub, który mógłbym polubić i jestem w stanie oglądać z przyjemnością). Przynajmniej byłoby kilku świetnych zawodników do kupienia ; ).
Juventusu nienawidzę od zawsze, więc cudownie, że na jakiś czas zniknie z pierwszych stron gazet.
Cannavaro w Realu
Na pewno wzmocnienie defensywy Realu, z drugiej strony jednak kolejna inwestycja w podstarzałą gwiazdę. Polityka "galacticos" kontynuowana Wink[/url]
Jeszcze tylko w miejsce Carlosa sprowadzić Zambrotte Wink .
Raczej jestem zadowolony, że Cannavaro będzie grał w Realu Wink . Nie pamiętam kiedy ostatnio był tak dobry środek obrony jak Ramos-Cannavaro Wink .
Van Nistelrooy pewnie też zostanie sprowadzony, ale mam nadzieje, że nie dojdzie do transferu C.Ronaldo Wink
balzac napisał(a):Jeszcze tylko w miejsce Carlosa sprowadzić Zambrotte Wink
Newa !! on jest już zaklepany !! :p

Cytat:Raczej jestem zadowolony, że Cannavaro będzie grał w Realu
Raczej ??..jak będzie grał tak jak podczas MŚ to...będzie dobrze dla Realu źle dla Barcelony :p...Dziwi mnie tylko kontrakt na rok...czyżby chciał wielce chwalebnie powrócić do Juventusu w Seria A ...czego mu i sobie szczerze życzę..Big Grin
Cytat:Van Nistelrooy pewnie też zostanie sprowadzony, ale mam nadzieje, że nie dojdzie do transferu C.Ronaldo Wink
To już Ronaldo bym wolał...Z niego może coś będzie , a z Ruuda już nie Big Grin..
warsadal napisał(a):Cannavaro w Realu

Sie chlopcy z onetu pospieszyli. Cannavaro jeszcze zadnego kontraktu nie podpisal. Dopiero jutro Mijatovic wybiera sie do Wloch, by dogadac sie z Fabio, Zambrotta, Emersonem i Juve.

Bylem/jestem
-przeciwko Calderonowi
-przeciwko Capello (swietny trener, byc moze najlepszy na swiecie, ale czy juz wszyscy pozapominali dlaczego 10 lat temu wylecial z klubu?)
-przeciwko sprowadzeniu Cannavaro (a kurde mowilem, zeby go brac 2 lata temu, gdy Inter go upychal za 4 miliony ojro; teraz juz jest za stary)
-przeciwko Zabrottcie (zamiast sprowadzac 29letniego Wlocha, trza bylo brac mlodego del Horno- widac szefostwo Valencii ma wiecej oleju w glowie niz ich koledzy z Realu)
-przeciwko Emersonowi (30lat, nienajlepszy ostati sezon; trza brac Diarre!)
-przeciwko van Nistelrooy'owi (30 lat, drewno, jego gole zza linii pola karnego mozna policzyc na palcach jednej reki, mamy juz 8! napastnikow, w tym 2 '9')

Zatem ostatni miesiac byl dla mnie, jako kibica, megadupny. Mial wygrac Palacios, w Madrycie mieli sie zjawic del Bosque, Camacho, Joaquin, Ibanez, Diarra i Robben. A tu kicha. ;(

Cytat:
Cytat:Raczej jestem zadowolony, że Cannavaro będzie grał w Realu
Raczej ??..jak będzie grał tak jak podczas MŚ to...będzie dobrze dla Realu źle dla Barcelony :p...Dziwi mnie tylko kontrakt na rok...czyżby chciał wielce chwalebnie powrócić do Juventusu w Seria A ...czego mu i sobie szczerze życzę..Big Grin

Podobno to ma byc jego ostatni sezon w karierze. Tym bardziej szmieszy mnie kwota 30 milionow euro, jaka podobno Juve sobie za niego wola.
Ale młodzi dali ciała. Po całej linii. Na stadionie atmosfera, że tak powiem, piknikowa. Nie było nawet komu mordy obić.

Zasadniczo najlepsza atmosfera panowała w tramwaju w czasie drogi powrotnej, kiedy zaczeliśmy śpiewać: "Zdobyć świata szczyt.." Big GrinBig Grin
Też żywię na to NAJSZCZERSZĄ nadzieję. W dupę pchana ciotka krystyna.
Zambrotta i Thuram za 19 mln euro

FC Barcelona doszła do porozumienia w sprawie transferu dwóch piłkarzy Juventusu. Lilian Thuram i Gianluca Zambrotta, bo o nich mowa, kosztować będą 19 mln euro: 14 mln za Włocha oraz 5 mln za Francuza.

Jak podała w południe ‘Onda Cero’, Barça zamknęła już z Juventusem obie transakcje, pozostaje jej tylko porozumienie z oboma obrońcami. Thuram w ubiegłą niedzielę potwierdził chęć występów na Camp Nou, podczas gdy Zambrotta kuszony jest wciąż ofertami z Realu i Milanu. Txiki Begiristain, dyrektor techniczny Barcelony oraz Ferian Soriano, jej wiceprezydent ds. ekonomicznych, wybrali się wczoraj do Turynu, by sfinalizować sprawę przejścia piłkarzy do drużyny mistrza Hiszpanii.
No, to defensywa Barcy sie wzmocni Wink Juz widze ten mur defensywny(Puyol, Marquez, Zambrotta, Thuram) nie do przejścia Laughing
Nedved, Del Piero i Buffon zostają w Juventusie. Tak jak nie cierpie tego klubu, to jest to mimo wszystko true postawa.
Del Piero to już ikona Juve, zdziwiłbym się gdyby odszedł.