Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dobra, spierdalajcie Mr. Green

Co o meczu? Real za bardzo nie wiedział jak się zabrać za Romę, szczególnie w pierwszej połowie Guti i Gago nie mieli pomysłu na grę. Widać jednak brak Sneijdera i Robbena, no i Van Nistelrooya. Robinho też poniżej oczekiwań.

RamzeS napisał(a):Całkiem fajnie, Milan za burtą , Real za burtą ,teraz jeszcze tylko wyjebać MU i bedzie git.
Ojj, Manu może wysoko dojść. Ciekawe tylko jak Barca będzie grała bez Messiego z silnym rywalem w LM. No chyba, że dostaną Fenerbahce Question
RamzeS napisał(a):teraz jeszcze tylko wyjebać MU i bedzie git.

ty to masz jakies spierdolone sympatie klubowe, MU to jedyny sluszny klub z wysp
RamzeS napisał(a):
balzac napisał(a):Nie pamiętam kiedy Roma ostatnio wywiozła punkt z Santiago Bernabeu
Właśnie przed chwilą Laughing Nawet trzy punkty Big Grin

Całkiem fajnie, Milan za burtą , Real za burtą ,teraz jeszcze tylko wyjebać MU i bedzie git.

jescze Liverpool przydałoby sie wyjebać. 4 ang. zespoły to za dużo. Najlepiej jakby Arsenal spotkał sie z MU a Chelsea z Liverpoolem. Barca z Romą a Schalke z Fener.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

ty to masz jakies spierdolone sympatie klubowe, MU to jedyny sluszny klub z wysp

jesli chodzi o tą konkretną sympatie to ona jest całkiem ok.
ty kibicujesz bayernowi wiec sie nie liczysz
Cytat:ty to masz jakies spierdolone sympatie klubowe, MU to jedyny sluszny klub z wysp

i jeden z niewielu słusznych w całej LM Laughing
Jeżeli chodzi o angielskie kluby, to życze jak najlepiej Arsenalowi. No chyba że trafi na Barce Wink
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

Nie, akurat w tej kwestii mam jedynie słuszny gust i dlatego od lat kibicuje "The Reds".
a z holandii pewnie psv lubisz najbardziej : >
Cytat:a z holandii

w Holandii jedyny słuszny klub to:

[Obrazek: 306px-Ajax_Amsterdam.svg.png]

jak byłem mały miałem koszulke z Litmanenem kurna Mr. Green
no pewnie ze tak : - )
Szkoda trochę Realu, bo patrzeć nie można jak te szmaciarze z Romy padają na boisko co 5 minut i udają kontuzję. Fajnie, że Milanu nie ma, dobrze by było żeby jeszcze Farsa poleciała w ćwierćfinale.
Ja lubie Czelsi
Jak na Ciebie to i tak nie najgorzej Laughing
Z ligi angielskiej, klub którego najbardziej nie trawie Rolleyes
Ja bardziej nie trawię Arsenalu i The Gays... o pardon, The Reds.