Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: plakat.jpg]
RamzeS napisał(a):http://www.sport.pl/pilka/1,65046,4695357.html
Ręce , kurwa , opadają.

Bahahahaha! Co za buce
Headless cadaver napisał(a):
RamzeS napisał(a):http://www.sport.pl/pilka/1,65046,4695357.html
Ręce , kurwa , opadają.

Bahahahaha! Co za buce
Ich wszystkich to się powinno ubezwłasnowolnić.
Niech spierdalają.
Ja się boję, że uda im się wyeliminować Leo...
nie uda, Listkiewicz choć raz pokazał że ma jaja(choć zapewne w dużej mierze zagranie pod publiczkę, no ale już chuj z tym), i narazie se Laty i tomaszewskie mogą co najwyżej popłakać na łamach gazet.
Boje sie, że Leo sam może się wkurwić i odejśc.
Inna sprawa taka, ze Listkiewicz pewnie rywalizuje z "grupą pajaców z wielką piłkarską przeszłością", więc dopóki on będzie prezesem to Leo powinien nadal być trenerem. Pytanie tylko do kiedy Listkiewicz będzie rządził, no i kto po nim będzie rządził?
Narzekałem często na Listkiewicza, ale jak spojrzę na resztę to wiem, że ten kolo to mniejsze zło polskiej piłki.
Skład grup el. MŚ w strefie europejskiej:

grupa 1: Portugalia, Szwecja, Dania, Węgry, Albania, Malta

grupa 2: Grecja, Izrael, Szwajcaria, Mołdawia, Łotwa, Luksemburg

grupa 3: Czechy, Polska, Irlandia Płn., Słowacja, Słowenia, San Marino

grupa 4: Niemcy, Rosja, Finlandia, Walia, Azerbejdżan, Liechtenstein

grupa 5: Hiszpania, Turcja, Belgia, Bośnia i Hercegowina, Armenia, Estonia

grupa 6: Chorwacja, Anglia, Ukraina, Białoruś, Kazachstan, Andora

grupa 7: Francja, Rumunia, Serbia, Litwa, Austria, Wyspy Owcze

grupa 8: Włochy, Bułgaria, Irlandia, Cypr, Gruzja, Czarnogóra

grupa 9: Holandia, Szkocja, Norwegia, Macedonia, Islandia

Niby "grupa marzen", bedzie pompa jak nie wyjda ;)
no drugie miejsce raczej pewne
grupy 5, 6 oraz 1 będą na pewno ciekawe
Dobrze, że Holandii nie mamy. Myślę, że będziemy mieli duże szanse na pierwsze miejsce.
Aha, tylko niech "Orły Górskiego" nie przeszkadzają.
Wątpie czy poradzimy sobie z Czechami, ale trzeba być dobrej myśli

edit: o lol, Korea południowa w jednej grupie z Koreą północną Neutral
Musimy sobie poradzić z Czechami. Ja chciałem nawet, żeby to była silna grupa, np. z Hiszpanią, Niemcami czy Włochami.
W takich meczach powinniśmy grać jak równy z równym, budować swoją wartość, a potem potwierdzać ją na mistrzostwach świata czy europy conajmniej poprzez wyjście z grupy.
Ostatnio na tego typu imprezach dostajemy zimny prysznic i wpierdol, albo Janas rzuca chłopakom mydło...

Mecze z Portugalią pokazały, że nasza kadra potrafi grać dobrze z silnymi druzynami. Duża w tym zasługa Leo.
Myślę, że nie będziemy chłopcami do bicia na Euro. Nawet lepiej będzie jak trafimy tam silną grupę.
No cóż, losowanie przebiegło po naszej myśli Wink Oby tylko nie zmarnowali tej szansy. Spokojnie można powalczyć o pierwsze miejsce. Czesi wciąż należą do silnej elity, ale to już chyba nie to co kiedyś. No i to co najważniejsze, nasi rywale są w zasięgu ręki i nasi piłkarze, już nie będą musieli daleko jeździć na wyjazdowe mecze.