Jaki znow OT? Rozmawiamy o kopanej, tylko w innej formie,..
![[Obrazek: mod.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/mod.gif)
R_amze_S napisał(a):Coś mi sie wydaje ze offtopujecie i to w majestacie prawa ,skoro nawet moderator sie tu udziela.WSTYD !!!
Moze chcesz sie przylaczyc?

Zaraz was wszystkich zaoram

R_amze_S napisał(a):Zaraz was wszystkich zaoram 
tylko uwazaj by sie nie zesrał przypadkiem
by tu o football'u gadamy a ty jak zwykle masz problem...
Elvis napisał(a):Ale MU słabiutko ostatnio gra, no niemalże żenująco...
Widać Keane prawdę powiedział o zespole.
Gdybym byl wredny to teraz ja bym sie podsmiewal z Waszej druzyny.. :> Ale nie jestem.. :]
Btw: Wlasnie teraz jak na dloni widac, ze w Polsce istnieje jakis zbiorowy kompleks Realu.. Gdy nie idzie jakiejs druzynie, to po prostu nie sa w formie, trzeba zmienic trenera itp. & nie robi sie z tego wielkiej afery.. Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
ZenithalMan napisał(a):Jezeli chodzi o wirtualna pilke kopana, to licza sie tylko managery, i tu niepodzielnie kroluja wszystkie czesci CM'a, a wlasciwie krolowaly dopoki nie wyszedl swietny Fm
O to to! Aczkolwiek nazwanie FM'a 'swietnym', to lekka przesada.. Hokejowe wyniki i odrabianie przez komputer strat z 0:3 na 4:3 w ciagu 10 ostatnich minut meczu, jest troszke irytujace..
Cytat:(IMHO zrobiony przez ludzi odpowiedzialnych za CM'a).
Nie 'imho'.. To fakt..
Cytat:A kibicuje oczywiscie Barcelonie
Jestes tu jeszcze nowy, wiec jeszcze nie znasz wszystkich regul.. Na tym forum jest niepisana zasada zabraniajaca bycia fanem Barcelony..

Dżemik napisał(a):Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
Mylisz sie, nie wszyscy, ja na Real nigdy nie bluzgalem

Lubie ogladac ich mecze, szczegolnie jak z Barca graja
Dżemik napisał(a):O to to! Aczkolwiek nazwanie FM'a 'swietnym', to lekka przesada.. Hokejowe wyniki i odrabianie przez komputer strat z 0:3 na 4:3 w ciagu 10 ostatnich minut meczu, jest troszke irytujace..
Nie wiem czy wiesz, ale sa na to latki.. zreszta z tego co pamietam, to CM tez nie byl pozbawiony wad, w 3 zeby wygrac na wyjezdzie nie wystarczyla dobra druzyna, trzeba bylo miec zajebiscie duzo szczescia.
Dżemik napisał(a):Na tym forum jest niepisana zasada zabraniajaca bycia fanem Barcelony..
Kto wymyslil taka glupia zasade?

Cóż nie wiem czemu ale, lubię zarówno Barce i Real, co się chyba nie często zdarza. :S
Dżemik napisał(a):Gdybym byl wredny to teraz ja bym sie podsmiewal z Waszej druzyny.. :> Ale nie jestem.. :]
Btw: Wlasnie teraz jak na dloni widac, ze w Polsce istnieje jakis zbiorowy kompleks Realu.. Gdy nie idzie jakiejs druzynie, to po prostu nie sa w formie, trzeba zmienic trenera itp. & nie robi sie z tego wielkiej afery.. Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
Nie no, kiedy Real grał słabo, to mówiłem wprost jak jest, więc proszę pod tą teorię mnie nie podciągać ;P. A ten niby "kompleks Realu" zauważalny jest nie tylko w Polsce, a w całej Europie, ale cóż... nie myślisz, że musi być jakaś tego przyczyna? ; )
Śmiać się z MU tutaj nie należy, bo dla kogoś może się to źle skończyć ;D. Kryzys, mam nadzieję, minie szybko i znów zaczniemy wygrywać.
ZenithalMan napisał(a):Dżemik napisał(a):Gdy Real przegrywa, to wszyscy dra geby,ze to cioty, Ronaldo jest gruby i brzydki, a Beckham nie gra w pilke, tylko zmienia fryzury.
Mylisz sie, nie wszyscy, ja na Real nigdy nie bluzgalem
Lubie ogladac ich mecze, szczegolnie jak z Barca graja 
Juz niedlugo, juz niedlugo.. ;] W tym roku Gran Derby dla Realu!
Cytat:Dżemik napisał(a):O to to! Aczkolwiek nazwanie FM'a 'swietnym', to lekka przesada.. Hokejowe wyniki i odrabianie przez komputer strat z 0:3 na 4:3 w ciagu 10 ostatnich minut meczu, jest troszke irytujace..
Nie wiem czy wiesz, ale sa na to latki.. zreszta z tego co pamietam, to CM tez nie byl pozbawiony wad, w 3 zeby wygrac na wyjezdzie nie wystarczyla dobra druzyna, trzeba bylo miec zajebiscie duzo szczescia.
Niestety latkami ratowac sie nie moge, bo mam piracka wersje gierki.. ;( A co do wad 3- nie orientuje sie, bo z 3ciej generacji CMa mialem tylko 00/01..

Ale wlasnie ta edycja i CM 03/04 byly praktycznie bezbledne..
Cytat:Dżemik napisał(a):Na tym forum jest niepisana zasada zabraniajaca bycia fanem Barcelony..
Kto wymyslil taka glupia zasade? 
JA!

Jakas godzine temu..
Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):Gdybym byl wredny to teraz ja bym sie podsmiewal z Waszej druzyny.. :> Ale nie jestem.. :]
Nie no, kiedy Real grał słabo, to mówiłem wprost jak jest, więc proszę pod tą teorię mnie nie podciągać ;P. A ten niby "kompleks Realu" zauważalny jest nie tylko w Polsce, a w całej Europie, ale cóż... nie myślisz, że musi być jakaś tego przyczyna? ; )
Cos insynuujesz? ;>
Hehe, ja mam oryginał CM 99/00. Pamiętam, że wydałem wtedy na to jakieś 140 zł, ale naprawdę było warto. Zagrywałem się w to przez długi czas, w następnych sezonach edytowałem składy - przerzucałem piłkarzy na podstawie tabel letnich/zimowych transferów - i dalej grałem ;D. Świetna to była zabawa, w ostatnie wakacje trochę grałem (wtedy gdy miałem czas, czyli rzadko) w najnowszą wersję, ale wkurzające były dwie rzeczy: ciągłe kontuzje (bez przerwy conajmniej 5-6 zawodników wyłączonych z gry) i wielkie problemy z wygrywaniem na wyjazdach.
Dżemik napisał(a):Kamael napisał(a):Dżemik napisał(a):Gdybym byl wredny to teraz ja bym sie podsmiewal z Waszej druzyny.. :> Ale nie jestem.. :]
Cos insynuujesz? ;>
Ano, myślę, że gwiazdorstwo jest w tej drużynie zauważalne już na pierwszy rzut oka, więc nie bardzo rozumiem Twoje zdziwienie ; ). Siłą rzeczy piłkarze Realu zawsze będą na świeczniku i bardzo krytycznie będą oceniani.
Fakt, że podobne gwiazdorstwo pojawiło się w MU (patrz: Cristiano Ronaldo), ale mam nadzieję, że szybko uda się coś z tym zrobić.
Byście się lepiej zainteresowali naszymi ligowymi boiskami

Lech kroczy od zwycięsta do zwyciesta!

(w następnej kolejce rozwalimy Odre

). Jedno 'ale' odnośnie dzisiejszego meczu: ja rozumiem, ze jest remont stadionu, ale kurde 7.000 to sobie może na jakąś Wisłe chodzić..
Dżemik b.dawno temu napisał(a):za rok Jaga w ekstraklasie
A niech Cie, całkiem realne

Za trzy lata GIEKSA w ekstraklasie
Dżemik napisał(a):Juz niedlugo, juz niedlugo.. ;] W tym roku Gran Derby dla Realu!
Jezeli Barca utrzyma taka forme, to ten mecz dla Realu fatalnie sie skonczy, zwlaszcze, ze napewno nie zagra Ronaldo.. za 15 dni bedziesz tego swiadkiem
Dżemik napisał(a):A co do wad 3- nie orientuje sie, bo z 3ciej generacji CMa mialem tylko 00/01.. Ale wlasnie ta edycja i CM 03/04 byly praktycznie bezbledne..
I tu musze sie z Toba zgodzic

CM'a 03/04 chyba najdluzej ze wszystkich czesci katowalem i nie przypominam sobie zebym jakas latke instalowal.
Dżemik napisał(a):JA!
Jakas godzine temu..
Tak tez myslalem

Ale jakos nie mam zamiaru sie do nie podporzadkowywac

warsadal napisał(a):Byście się lepiej zainteresowali naszymi ligowymi boiskami
Lech kroczy od zwycięsta do zwyciesta! 
(w następnej kolejce rozwalimy Odre
). Jedno 'ale' odnośnie dzisiejszego meczu: ja rozumiem, ze jest remont stadionu, ale kurde 7.000 to sobie może na jakąś Wisłe chodzić..
Dżemik b.dawno temu napisał(a):za rok Jaga w ekstraklasie
A niech Cie, całkiem realne 
Hehe, ale ta wczorajsza wygrana z Craxą była zwykłym fartem ;P, taki Bania nietrafiający do pustej bramki z 5 metrów, czy Bojarski mogli już w pierwszej połowie coś strzelić i nie wiele Lech grająć w 10 miałby do powiedzenia ; ). Właśnie się dziwiłem czemu takie puste trybuny, nie wiedziałem, że jakiś remont macie...
Zobaczymy czy Odrę rozwalicie, zobaczymy ;P. Przyjedź na wyjazd do nas, to pogadamy ; ). Oderka gra co raz lepiej, gdyby nie kilka głupich przegranych w ostatnich sekundach meczów bylibyśmy jeszcze wyżej. Tyle, że znów chyba co lepszych zawodników w zimie lub po sezonie rozsprzedamy ;/. Co roku jest to samo i działacze nie widzą, że takim postępowaniem - osłabianiem zespołu - nie przyciągają ani kibiców, ani sponsorów, a co raz trudniej jest później na nowo budować drużynę (patrz: ostateczna gra w barażach w zeszłym sezonie).
A Jaga w pierwszej lidze jest mile widziana ; ). Myślę, że ekstraklasa była by ciekawsza... Tak więc czekamy ; ).