Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Brawo kurwa mac Big Grin nie wierzylem na poczatku ze cos moga dzisiaj zdzialac, ale genialnie! Dawno nasi nie pokazali tak dobrej gry.
kurwa, ostatni raz mi sie tak morda cieszyła jak Karwan strzelał trzeciego gola tym norweskim czarnuchom Laughing KILL!
Mina Scolariego była krieg Big Grin
a jeszcze jakieś słowo uszłysze o słabej atmosferze na śląskim to zajebie
Laughing wchodząc na to forum upewniłem się, że wygraliśmy z portugalcami Laughing
Brawo! Aż kvrwa brak mi słów Smile
Ah te nasze "Młodziany" Laughing
Kurwa, ale mecz, kto nie był to niech żałuje 8) Ja jeszcze odczuwam skutki tego meczu - ochrypłe gardło i ból głowy Big Grin ale warto było. Juz nie pamiętam, kiedy tak graliśmy, z takim przciwnikiem w meczu o punkty Big Grin To był wspaniały wieczór. Mam nadzieje, że teraz, Leo zamnkie ryje tym, co w niego nie wierzyli i kłody pod nogi rzucali.
wypowiedz Hajty:

Cytat:Tomasz Hajto, były reprezentant Polski: Nie przeceniałbym wartości tego zwycięstwa. Do awansu do mistrzostw Europy jeszcze bardzo daleko. Za trenera Janusza Wójcika eliminacje zaczęliśmy świetnie, a potem zabrakło nam punktu, by wyjść z grupy (do baraży - przyp. red.).

To miało być śmieszne?
http://sport.interia.pl/wiadomosci-dnia/...n,800617,6
Przejebane być bramkarzem na wyspach Laughing
Nie tylko na wyspach, wszędzie tak jest.
Ghost_82 napisał(a):Nie tylko na wyspach, wszędzie tak jest.
No niby wszędzie, ale w Anglii zawsze najbardziej obrywa się bramkarzowi.
A myślisz, że u nas by go pochwalili. Już widziałbym komentarze dziennikarzy. Z resztą co tu dużo mówić, wystarczy wrócić do Kuszczaka Wink Chyba nie musze przypominać co zrobił i co pisały gazety. Więc nie ma na to reguły, każdy piłkarz, który zagra bardzo słabo i w dodatku odjebie jakiś numer, który zaważy o losie spotkania, zostanie w najzwyczajny sposób zaorany.
Nie powinno tak być. Chociaż za taką kase jaką trzepią na wyspach to nalezy mu się trochę oberwac od mediow
Panie i panowie,dziś mecz Barcy z czelsi a tu co? Cisza w temacie...co jest,kurwa??
Mam nadzieję, że Sheva zagra na poziomie i jebnie jakąś ładną bramkę Wink .

Ogólnie nie widzi mi się gra Chelsea bez 'prawdziwych' skrzydłowych. Cała druga linia składa się ze środkowych pomocników, a mi brakuje takich piłkarzy jak Robben, Duff itp. Ich gra w dawnych meczach z Barcą była bardzo dobra, szkoda, że Murinjo z nich zrezygnował, szkoda kontuzji Robbena Wink