Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Do dupy z tymi włoskimi sądami. Jak kara to kara !!!!!! Byłoby zabawnie a tak to lipa. Pewnie w ostatniej chwili i juve przywrócą....i gdzie tu sprawiedliwość

PREMIERSHIP i ORANGE EKSTRAKLASA RULES !!!!!
8) 8) 8) Laughing Laughing
Przemek87 napisał(a):Do dupy z tymi włoskimi sądami. Jak kara to kara !!!!!! Byłoby zabawnie a tak to lipa. Pewnie w ostatniej chwili i juve przywrócą....i gdzie tu sprawiedliwość

Juventusu nie przywrócą, zamiast 30 punktów na starcie odejmą im bodajże 17, natomiast Lazio i Fiorentina są spowrotem w Serie A z 11 i 19 punktami karnymi.
Ktoś oglądał tą amatorszczyzne w wykonaniu Legii Big Grin Jak oni tak bedą grali, to nie wim czy w ogóle w UEFA cos zrobią, a juz nie myslać o 3 rundzie eliminacji do LM Laughing
"Nawet Chuck Norris nie wie dlaczego Rasiak gra w reprezentacji" Surprised
No ale w Warszawie chyba rozwalą ten hafnarfjoerdur. Dzisiaj o 17.30 trzymamy kciuki z Zagłębie z mińsku
eeeeeeee kolejna parodia w wykonaniu naszych piłkarzy. Chyba kolejny rok w pucharach będzie zmarnowany. Licze jeszcze po cichu, ze Legia się weźmie w garść i zacznie grać jak przystało na mistrza Polski, no i jeszcze, że Wisła Kraków zacznie grać na dobrym poziomie.
Kto wytrwał do konca dzisiejszego meczu Zagłebia?
Ja widziałem tylko ostatnich 10 minut, bo można było się spodziewać, że tak to będzie wyglądać, ale i ten czas był chyba za długi...
W niedzielę Zagłębie na rozpoczęcie sezonu przyjeżdża do mnie do Wodzisławia, aż już się boję, że ten mecz będzie wyglądać podobnie ;/.
Nevermore napisał(a):Kto wytrwał do konca dzisiejszego meczu Zagłebia?

Ja tylko pierwsza połowe, drugą spedziłem przy piwie w pizzerii Big Grin
Shachtar- Legia. Myślę że rywal w zasięgu. W grupie przecież już słabszych nie będzie
No kurwa, jak teraz nie wykorzystają tej szansy, to chyba przestane oglądać mecze :?
Już to widzę, jak oni wygrywają z rywalem o budżecie wynoszącym ponad 84 mln dolarów ; ). Pewnie, że lepiej grać z Szachtarem, niż Arsenalem, czy Liveropoolem, ale tak, czy siak wielkich szans Legii nie daję. Co nie znaczy oczywiście, że nie będę im życzył awansu.
No właśnie,ja też nie rozumiem ,skąd ten optymizm.Toć liga ukraińska stoi przynajmniej o jeden poziom wyżej od naszej.
Kamael napisał(a):Już to widzę, jak oni wygrywają z rywalem o budżecie wynoszącym ponad 84 mln dolarów ; ). Pewnie, że lepiej grać z Szachtarem, niż Arsenalem, czy Liveropoolem, ale tak, czy siak wielkich szans Legii nie daję. Co nie znaczy oczywiście, że nie będę im życzył awansu.

Wysoki budżet nie musi wcale świadczyć o potędze klubu. Przecież w tym Szachtarze nie grają jakieś gwiazdy i nadzwyczjni piłkarze. Wiadomo, że Legia nie jest faworytem tego meczu, ale jest duża szansa na sprawienie niespodzianki i to duża szansa. Takiej szansy nie powinno sie zmarnować.