Petrżałka nie miała większego budżetu od Wisły czy Amiki (Ś.P.

) i awansowała do Ligi Mistrzów i budżet nie był przeszkodą w łojeniu Celticu czy Rangersów. Dorobili się fuchy za mecze w fazie grupowej i są zadowoleni bo pewnie podowili klubowe finanse
Ghost_82 napisał(a):Przecież w tym Szachtarze nie grają jakieś gwiazdy i nadzwyczajni piłkarze. Wiadomo, że Legia nie jest faworytem tego meczu, ale jest duża szansa na sprawienie niespodzianki i to duża szansa. Takiej szansy nie powinno sie zmarnować.
Zamiast "Szachtar" wstaw "Panathinaikos",zamiast "Legia" wstaw "Wisła" i będziemy mieli to samo ,co mówiono rok temu.A jak było-wszyscy wiemy.
Zgadza sie, tylko, że Wisła własnie nie wykorzystała tej szansy, a była ku temu bardzo bliska. Cóż wiecej chcieć po pierwszym meczu, mając wygraną 3:1 wystarczyło spokonie prowadzic grę w rewanżu, ale niestety, gorzej zajebać tego meczu nie można było. A Legia jeśli nie popełni takich błĘdów co Wisła, to przypuszczam, że będziemy sie cieszyć z awansu do LM. Nie ma się co oszukiwać, lepszego rywala chyba nie mogliśmy trafić i trzeba to wykorzystać, bo jak nie teraz, to kiedy...
Nie ma szans,polskie druzyny coraz bardziej odstawają juz nie tylko od najlepszych europejskich lig, ale także od zupełnych przeciętniaków i z roku na rok ten dystans się powiększa. Zobaczycie,Szachtar zmiecie Legię niczym najnowszy SLAYER zmiata pozerów :>
Zresztą,najpierw trzeba jeszcze tych islandczyków przejść.
No nie wyobrażam sobie, aby nie przejśc islandczyków
No niestey taka prawda jest, że z roku na rok jest coraz gorzej z naszymi klubami w pucharach.
Onet napisał(a):Prowadzi także negocjacje z dwoma browarami, które również chciałyby wykorzystać na swoich produktach słynną sytuację z finału mistrzostw świata w Niemczech.
No nie napilibyście sie takiego piwa?

Eee to by pasowalo na etykietke Wojaka

GKS KATOWICE INAUGURACJA SEZONU
Cytat:Po raz pierwszy od wielu lat zespół zamiast stracić swoich najlepszych zawodników, wzmocniony został piłkarzami, którzy na trzecioligowych boiskach mogą okazać się gwiazdami.
Drżyjcie.Za rok II liga nasza!
R_amze_S napisał(a):GKS KATOWICE INAUGURACJA SEZONU
Cytat:Po raz pierwszy od wielu lat zespół zamiast stracić swoich najlepszych zawodników, wzmocniony został piłkarzami, którzy na trzecioligowych boiskach mogą okazać się gwiazdami.
Drżyjcie.Za rok II liga nasza!
Wybacz, chciało mi się siku, miałem problemy z oddaniem moczu, ale pomogliście mi, dziękuję.
Vomitor napisał(a):Wybacz, chciało mi się siku, miałem problemy z oddaniem moczu, ale pomogliście mi, dziękuję.
GieKSa dobra na wszystko?

Kurde wypadaloby awansować do tej Ligi Mistrzów. 10 lat absencji to już nie wstyd tylko hańba. Czechy i Ukraina co roku mają Dynama, szachtary, Sparty. Słowacja miała Artmedie, Słowenia Maribor. Był i Partizan i Hajduk i Croatia/Dinamo Zagrzeb...Czas się obudzić panowie zanim nawet Mołdawia i Albania bedą mieć zespół w LM
Powiem szczerze, że po tych dwóch kolejkach ligowych zaczynam wątpić w to czy nasze kluby coś osiągną w pucharach w tym roku

Chyba za bardzo się podpaliłem tym losowaniem

Czuje że jutro obejrzymy kolejny odcinek z serii "klęska polskich drużyn w pucharach europejskich"