The Stig napisał(a):A skandynawia to nie kraina piłki noznej tylko wiecznego sniegu i sportów zimowych sportów
Pierdolisz.Tak patrząc to mozna i o Polsce powiedziec to samo ,bo Małysz odnosi od lat sukcesy.
Poza tym ligi : szwedzka , duńska czy norweska są silniejsze od polskiej.
czy ja wiem... jak dla mnie to jeden chuj. I tu lipa i tu lipa. Estoniska, Islandzka, czytez Finlandzka to juz w ogole.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):The Stig napisał(a):Finlandzka
finska
tak własnie cos mi nie pasowało z tą finlandzką heh
http://www.lech.poznan.pl/aktualnosci/id,5833/
Dolha w Lechu!
Super transfer, zobaczymy, czy wygryzie ze składu Kotorowskiego. Kotor ma poparcie kibiców, ale Dolha ma zdecydowanie lepszy bramkarski warsztat. Tak czy inaczej, pozycję bramkarza mamy obsadzoną na ładne kilka lat.
Gratuluje transferu !! Jestem ciekaw jak właściciele Lecha dokonali. Z tego co słyszałem Wiśle bardzo zależało na zatrzymaniu Dolhy , nawet kosztem zwiększenia płacy.
Jaki obstawiacie wynik w dzisiejszym meczu Polski ?? Moim zdaniem remis lub 2:1
Wszystkie media podają, że był konflikt na linii Dolha- zarząd Wisły. Sam zainteresowany twierdzi, że działacze potraktowali go niepoważnie i takie tam. Więc albo było tak rzeczywiście, albo Dolha chciał z jakiegoś powodu opuścić Kraków i tylko szukał klubu, w którym będzie zarabiał przynajmniej podobnie. Najbardziej cieszy, że Lech nie wydał ani grosza, bo Dolha przyszedł na zasadzie wolnego transferu.
Dolhę sobie bierzcie, ale Dymkowskiego z Odry nawet nie próbujcie mi zabrać!
A kto to? ;D
Żartuję oczywiście, to boczny obrońca, prawda? Nie słyszałem o zainteresowaniu jego osobą klubu, ale fakt faktem, że na po odejściu Dobreva szukany jest jakiś następca. Kto wie?

Środkowy ;p, u nas właśnie dużo się mówi i pisze o tym, że Lech chce nam go wykraść - Smuda pewnie z czasów trenowania Odry dobrze go pamięta, a koleś od kilku sezonów gra na równym, dobrym poziomie.
W ogóle środek obrony ma nam się posypać, bo znów Kowalczyka chce Dyskobolia ;/. Tyle, że łatwo ich wykraść nie będzie, bo obaj mają w kontrakcie klauzulę 1,2 mln zł ;].
Dziś nasze orliki znów wyjdą na bój. Oby dziś nie było takiej nerwówki, jak w sobote, bo w innym przypadku będe musiał odwiedzić kardiologa

hahahahahha no kurwa litosci
normalnie bym się wkurwił ale jako ze wczoraj Celtic Frost zajebiście zagrało to chwilowo mam to gdzieś

Tomash napisał(a):
normalnie bym się wkurwił ale jako ze wczoraj Celtic Frost zajebiście zagrało to chwilowo mam to gdzieś 
Ghost , napisz potem jak było u tego kardiologa.