Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie zachwycali to fakt, ale przynajmniej po nich, czy po Wiśle można się czegoś spodziewać. Tegoroczny występ pokazał na co stać nasze drużyny.
Ghost_82 napisał(a):Nie zachwycali to fakt, ale przynajmniej po nich, czy po Wiśle można się czegoś spodziewać. Tegoroczny występ pokazał na co stać nasze drużyny.

Zwłaszcza w Wilnie.
Eulogy napisał(a):Grupa D: AC Milan, Benfica Lizbona, Celtic Glasgow, Szachtar Donieck
eh...czyli bez wysilku do finalu... Laughing
.
.
.
a btw. AC MILAN i Superpuchar Europy Big Grin Big Grin Big Grin
R_amze_S napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Nie zachwycali to fakt, ale przynajmniej po nich, czy po Wiśle można się czegoś spodziewać. Tegoroczny występ pokazał na co stać nasze drużyny.

Zwłaszcza w Wilnie.

No cóż... nie wiadomo co by się wydarzyło, gdyby nie kibole Wink
Ghost_82 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):

Zwłaszcza w Wilnie.

No cóż... nie wiadomo co by się wydarzyło, gdyby nie kibole Wink

Byłoby jakies 4:0
Nie wiadomo, już różne cuda się działy podczas meczów.
Z doświadczenia wiem , że jesli jakaś polska drużynka przegrywa do przerwy 0:2 to cały mecz gdzies tak 0:4.
Nie nie. Choćby mecz Legii z Shalke. Przegrywali 0:2 i zremisowali. Kolejny przykład, to ten nieszczęsny mecz Wisły z gruzinami, przy stanie 0:2 do przerwy dla gruzinów Wisła wyciągła na 4:2. No i ostatni mecz reprezenatacji z Rosją, tez wyciągneli na remis, a mogli nawet wygrac. Narazie tylko tyle mi do głowy przyszło. Ale jeszcze pomysle, nie wszystko jest człowiek w stanie zapamietać Wink
Ghost_82 napisał(a):Nie nie. Choćby mecz Legii z Shalke. Przegrywali 0:2 i zremisowali. Kolejny przykład, to ten nieszczęsny mecz Wisły z gruzinami, przy stanie 0:2 do przerwy dla gruzinów Wisła wyciągła na 4:2.

To są nieliczne wyjątki.A te jak wiadomo potwierdzają regułę.

Ghost_82 napisał(a):No i ostatni mecz reprezenatacji z Rosją, tez wyciągneli na remis, a mogli nawet wygrac
Ale mnie chodziło o mecze klubów , nie reprezentacji.
belchatow - dnipro ok dobra
R_amze_S napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Nie nie. Choćby mecz Legii z Shalke. Przegrywali 0:2 i zremisowali. Kolejny przykład, to ten nieszczęsny mecz Wisły z gruzinami, przy stanie 0:2 do przerwy dla gruzinów Wisła wyciągła na 4:2.

To są nieliczne wyjątki.A te jak wiadomo potwierdzają regułę.

Ghost_82 napisał(a):No i ostatni mecz reprezenatacji z Rosją, tez wyciągneli na remis, a mogli nawet wygrac
Ale mnie chodziło o mecze klubów , nie reprezentacji.

A już nie wspomne o tym wspaniałym meczu Wisły z Saragossą, albo Widzewa z Litexem Łowecz.
zajebisty mecz to byl brondby kopenhaga - widzew w 96 roku Big Grin
Zajebisty to był wówczas komentarz.
O tak tak Laughing
to jest chyba jeden z najlepiej pamietanych komentarzy w historii polskiej pilki, prawie tak fajny byl komentarz gmocha w meczu panathinaikos - wisla jakos nie tak dawno Big Grin