Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Trzeba było grać w bundeslidze. Nikt im nie bronił.
O co chodzi z bayernem ? bo chyba nie jestem w temacie ?
Nie maję awansu do LM w tym roku(chyba 4 miejsce w lidze zajęli) ...wybaczcie gafę.Jeśli mowa o transferach to również Athletico Madryt zrobiło ciekawe zakupy.
Cytat:O co chodzi z bayernem ? bo chyba nie jestem w temacie ?

O nic.
Zupełnie nie interesuje sie liga niemiecka, wiec nie muszę być na bieżąco.
Ja też aż tak się nie interesuje, ale z ciekawości chciałem zobaczyć, jak Bayern z nowymi zawodnikami będzie sobie radził w LM.
Chuj z Bayernem, GieKSa wygrała wczoraj w Łomży Angry
A Śląsk po mega nędznej grze i tysiącu zmarnowanych okazji nad potęgą i postrachem II ligi tego sezony - Pelikanem Łowicz.Dla porównania - wygraliśmy fartem 1:0 ,a kolejkę wcześniej niejaki Znicz Pruszków rozbił ich 2:0.Walka o utzymanie ot co.
A Odra - po dobrym meczu - wygrała z "łowcami hanysów" ;].
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/repr...gii,955961

Cytat:występ polskiej kadry na Legii po ekscesach w Wilnie byłby moralnie naganny. Nie można nagradzać kogoś, kto zasłużył na karę" - powiedział Michał Listkiewicz, prezes PZPN, cytowany przez "Przegląd Sportowy".
No. GieKSa wygrała 2-0 z leszczami ze Stalowej Woli i zajmuje obecnie 3 miejsce w tabeli II ligi. Tym samym , wszyscy ci , ktorzy skazywali GKS na pożarcie na II-ligowym froncie moga teraz spokojnie sie zaorać.

GALERIA Z MECZU
Luca Toni i Franck Ribbery - te dwa nazwiska rozpierdolą europę.
Bayern zrobił super interes z Ribbery. Napewno jeden z najlepszych transferów Bayernu od długich, długich lat.