Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ogladajac dzisiejszy mecz... mialem jedno w glowie... "rasiak! rasiak!.. ile kosztuje ten stol?".. lol Big Grin no nie powiem zeby sie popisali... bywa. moze bedzie lepiej
Cytat:"rasiak! rasiak!.. ile kosztuje ten stol?".. lol

no, beka straszna. nie przesadzaj, Rasiak nie byl dzisiaj taki najgorszy. mam wrazenie ze ten jego najbardziej beznadziejny okres juz minal i kiedy juz sobie wyrobil tak marne credibility zaczyna grac lepiej. poza tym, no coz- na usprawiedliwienie Frankowskiego mozna powiedziec, ze gdyby byl Zurawski to mogliby cos rozkrecic, ale tymczasem na mundial chyba lepiej byloby wziac Saganowskiego, Niedzielana, Smolarka no i Zurawskiego wlasnie, Rasiaka do rezerw jak juz.
no rasiak sie ruszal zwawo to juz jeden plus, no ale mial ladne sytuacje ale gubil sie w nich. mam nadzieje ze sie poprawi, a z drugiej strony szkoda faceta to nie jego wina przeciez.. xD
Cóż, możne odnośnie występu naszych orłów, wypowiadał się nie będę.

Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?
Niezwykle rozbudowana piłka nożna. Dowodzi się jednym zawodnikiem, negocjuje kontrakt, kupuje samochody, domy itp., trenuje, zdobywa przyjaciol i wiele, wiele innych.

[Obrazek: new_star_soccer_3.jpg]

Grę możecie pobrać STĄD. Jest tylko jeden problem. Za grę trzeba zapłacić, chyba, że pośród wielu niedziałajacych seriali w sieci znajdziecie jakis prawidłowy. A jeśli nie chce się Wam szukac, to zgloscie sie do mnie na PM Smile

Ja mam 19 lat, gram w srodku pomocy. 1 sezon- Lech (17 bramek, 26 asyst), 2 sezon- Totenham (12 bramek, 39 asyst), 3 sezon- Totenham, narazie 6 bramek i 11 asyst. Reprezentacja- 9A, 7 bramek, 9 asyst Smile
warsadal napisał(a):Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?

Gralem, pisalem o tej grze nawet w tym watku (z tego co pamietam), szybko sie jednak znudzilem ;) Latwo sie wygrywalo i takie tam ;)
Acrid napisał(a):
warsadal napisał(a):Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?

Gralem, pisalem o tej grze nawet w tym watku (z tego co pamietam), szybko sie jednak znudzilem ;) Latwo sie wygrywalo i takie tam ;)
No po dwóch/trzech sezonach trza zmienic poziom, bo sie nudno robi ;) A w ogóle to wygrałem w totku ;D
Ooo widze że wśród fanów cięższego grania sa też fani ManU. I chwała Bogu...glory Man Utd !!!!!!!
Przemek87 napisał(a):Ooo widze że wśród fanów cięższego grania sa też fani ManU. I chwała Bogu...glory Man Utd !!!!!!!
Czy można powiedzieć coś innego niż... NIE INACZEJ?! Big Grin
Ja tam jestem rad ze wygrali The Blues :] teraz czekam na oranie Wink
A ja w ogóle nie jestem fanem angielskiej piłki Surprised

A co do wczorajszego meczu... to może w ogóle nic nie powiem Surprised
Chlopcy z naszej reprezentacji w koncu mieli sobie tylko "postrzelac".
Chyba do kaczek Laughing
Podejrzewam, ze w tym byliby lepsi niz w strzelaniu do bramki.
Oj, nie mówmy zbyt pochopnie Wink Bo moglibyśmy sie zdziwić Laughing
Mnie juz nic nie zdziwi po tym co pokazali wczoraj. Jedyne co powaznie mnie wkurwia to totalne zignorowanie rywala, zarowno przez zawodnikow, jak i komentatorow w studio.