Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kamael napisał(a):Berbatov podobno sam wybrał Tottenham, czego nie potrafię zrozumieć (bo to jednak mimo wszystko inna klasa i tradycja), ale wcale mnie nie martwi, bo jakoś nie widziałbym dla niego miejsca w drużynie - za wysokie progi.

Czy ja wiem. Van Nisterlooy to moze nie jest, ale calkiem przyzwoity z niego kopacz i mysle, ze te 15 goli w sezonie by strzelil.

Cytat:Była mowa o Carricku, ale chyba sprawa upadnie, bo Ferguson stwierdził, że na Wyspach nie ma odpowiedniego piłkarza, który mógłby z powodzeniem zastąpić Keane'a. A szkoda, bo Carrick moim zdaniem też by się przydał, z Diarrą mogliby stworzyć naprawdę mocny środek pola,

Lepiej, zeby Ferguson jednak zainteresowal sie Carrickiem, bo Diarra odrzucil wczoraj gotowa juz umowe z ManUtd i kazal swojemu menadzerowi jechac do Madrytu.

Cytat:a trzeba jeszcze doliczyć Scholesa wracającego po kontuzji, a to mimo wieku ciągle przecież kluczowy piłkarz United. Mowa oczywiście jak wiadomo była o Riquelme, przymierzany był też Aldo Duscher z Deportivo (znany chyba najbardziej z faulu, po którym Beckham nabawił się ciężkiej kontuzji i prawie nie pojechał na mistrzostwa),

Szkoda, ze Ferguson nie wlaczyl sie w walke o Rosicky'ego. Imho lepiej pasowalby do druzyny niz Riquelme, czy Duscher.

Cytat:dosyć dużo piszę się o wymianie Ruuda na Torresa i dopłaceniu przez MU jakiejś sumy,

Nie, nie. O tym panu zapomnij. Big Grin Wezcie se lepiej Raula lub Ronaldo- do wziecia za okolo 10-15 mln sztuka. ;o

Cytat:Haha, słyszałem o opcji ataku w Liverpoolu Morientes - Raul ;D. Wcale by mnie to nie smuciło, byłby jeden rywal do mistrzostwa mniej ; ). Tak na poważnie jakoś nie chce mi się wierzyć, by Rafa rzeczywiście coś takiego planował. Obaj panowie już powinni dać sobie spokój z grą w tej klasy klubach.

A nie zgadzam sie absolutnie. Pomysl sprowadzania do Anglii Hiszpanow jest durny, ale imho zarowno Raul, jak i Morientes moga jeszcze spokojnie grac w najlepszych klubach Europy. Tyle, ze powinny to byc druzyny z Hiszpanii, ew. Wloch.
Ramone napisał(a):Szkoda ,że nie dokczekał Mistrzostw...

Czy ja wiem...

Co za chujnia.. [*]
[']

Szkoda...Bez wątpienia trener wszechczasów.
[']

Az brak mi słów :/
Dżemik napisał(a):
Cytat:Była mowa o Carricku, ale chyba sprawa upadnie, bo Ferguson stwierdził, że na Wyspach nie ma odpowiedniego piłkarza, który mógłby z powodzeniem zastąpić Keane'a. A szkoda, bo Carrick moim zdaniem też by się przydał, z Diarrą mogliby stworzyć naprawdę mocny środek pola,

Lepiej, zeby Ferguson jednak zainteresowal sie Carrickiem, bo Diarra odrzucil wczoraj gotowa juz umowe z ManUtd i kazal swojemu menadzerowi jechac do Madrytu.

To info podał "As", podobno brukowiec, więc ciągle w to nie wierzę. Tymbardziej, że obecnie Real przecież miał nie prowadzić żadnych rozmów transferowych. Liczę, że chodzi mu jedynie o wyciągnięcie od MU większej kasy, bo to już byłby kolejny konkretnej klasy piłkarz olewający MU i przechodzący gdzie indziej ;/.
A Carrick tak, czy siak by się przydał - pasowałby do MU.

Cytat:
Cytat:a trzeba jeszcze doliczyć Scholesa wracającego po kontuzji, a to mimo wieku ciągle przecież kluczowy piłkarz United. Mowa oczywiście jak wiadomo była o Riquelme, przymierzany był też Aldo Duscher z Deportivo (znany chyba najbardziej z faulu, po którym Beckham nabawił się ciężkiej kontuzji i prawie nie pojechał na mistrzostwa),

Szkoda, ze Ferguson nie wlaczyl sie w walke o Rosicky'ego. Imho lepiej pasowalby do druzyny niz Riquelme, czy Duscher.

Nie wiem, dawno Rosickiego nie widziałem, nie wiem w jakiej teraz jest formie.

Cytat:
Cytat:dosyć dużo piszę się o wymianie Ruuda na Torresa i dopłaceniu przez MU jakiejś sumy,

Nie, nie. O tym panu zapomnij. Big Grin Wezcie se lepiej Raula lub Ronaldo- do wziecia za okolo 10-15 mln sztuka. ;o

Nie myślałem, że tak źle MU życzysz ;D. Gdybym zobaczył Raula w koszulce United, to chyba zacząłbym kibicować Arsenalowi ;D.

Cytat:A nie zgadzam sie absolutnie. Pomysl sprowadzania do Anglii Hiszpanow jest durny, ale imho zarowno Raul, jak i Morientes moga jeszcze spokojnie grac w najlepszych klubach Europy. Tyle, ze powinny to byc druzyny z Hiszpanii, ew. Wloch.

To ja nie zgadzam sie absolutnie... Oglądałem Moro przez cały sezon, Raula w kilku meczach i swojego zdania nie zmienię. Ligi angielska i hiszpańska to już dla nich stanowczo za wysokie progi, a przynajmniej gra w tak klasowych zespołach.
Kamael napisał(a):To info podał "As", podobno brukowiec, więc ciągle w to nie wierzę.

Hehe, fakt. Zapomnialem. Big Grin

Cytat:To ja nie zgadzam sie absolutnie... Oglądałem Moro przez cały sezon, Raula w kilku meczach i swojego zdania nie zmienię. Ligi angielska i hiszpańska to już dla nich stanowczo za wysokie progi, a przynajmniej gra w tak klasowych zespołach.

E. Raul po prostu za dlugo gra w jednej druzynie. Z Realem zdobyl juz wszystko co tylko sie dalo. I to po kilka razy. Po zmianie otoczenia moze by cos ruszylo. A Morientes zwyczajnie nie pasuje do angielskiej pilki i Liverpoolu. Ale zeby od razu spisywac go na straty? Ronaldinho tez nie sprawdzal sie specjalnie w PSG.
Ten chłop nie długo zwiedzi całą Europe.
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1329252,wiadomosc.html[url]
Anglia B....chyba nazwali się tak gdy przegrali.
Oj Erickson może stracić podadę po tych MŚ.[/url]
I kij mu w oko Laughing Jak dla mnie, to mogą go nawet teraz wyjebać Big Grin
Przecie Erriksonowi końcy się kontrakt po mistrzostwach. Bez względu na to jak Anglicy wypadną na mundialu trener i tak odchodzi Wink Już przecież następce wybrano, tylko nazwiska nie pamiętam Wink
Ghost_82 napisał(a):Ten chłop nie długo zwiedzi całą Europe.

Do Vieriego, czy Hasselbainka jeszcze mu troche brakuje. ;] Bardzo fajnie, ze wroci do Hiszpanii. Zobaczymy czy mialem racje mowiac, ze jeszcze nie nalezy spisywac go na straty.

balzac napisał(a):Przecie Erikssonowi końcy się kontrakt po mistrzostwach. Bez względu na to jak Anglicy wypadną na mundialu trener i tak odchodzi Wink Już przecież następce wybrano, tylko nazwiska nie pamiętam Wink

Steve McClaren. Wink Mam nadzieje, ze Errickson szybko pracy nie znajdzie. Przynajmniej w zadnym z czolowych klubow europejskich.

Wie ktos czy sprawa degradacji Juve jest juz przesadzona? Jesli nie, to kiedy zapadnie ostateczna decyzja? I co z innymi klubami, typu Inter?
Tam chyba połowa ligi jest umoczona, słyszałem też o Lazio i nawet Milanie. Ciekawi mnie jak sobie z tym wszystkich poradzą - zapewne o wiele lepiej, niż nasz wspaniały PZPN ; ).
W kazdym razie bedzie do wziecia sporo ciekawych zawodnikow z promocji. Smile Wspolczuje mojemu kumplowi. Dlugoletni i wierny fan Juve- od jakiegos czasu lepiej z nim tematow o pilce nie poruszac. ;]