..i Rangersi tez nie sa zadnym pewniakiem.. Ale czymam kciuki..
To ja tez zarzuce moimi kuponami.. Co o nich myslicie? ;>
1szy:
Saarbrucken - 1860 Monachium 2
Deportivo - Cadiz 1
Odra - Korona 2 (sorry Kam

)
Real M. [B] - Huelva 2
Prokom Trefl - Efes Pilsen 2
Olympiakos - Real M. 1
Amica - Cracovia 1
Do wygrania 258.6 z 2zl.
A 2gi kupon:
Saarbrucken - 1860 Monachium 2
Deportico - Cadiz 1
Union Olimpija - Cl. Bologna 2
Osasuna - Mallorca 1
OFI Kreta - AEK Ateny 2
Leiria - Porto 2
Do wygrania 40.5 z 2zl.
Cytat:Malaga- Real - remis
2 jak nic.. ;p
Co sądzicie o dzisiejszym rozstawieniu drużyn w koszykach. Powiem, że Polacy mają sznse trafić na łatwą grupę, z której nie powinni mieć problemów z awansem. Bo praktycznie te mocne drużyny są razem z nami w koszyku pomijając oczywiście pierwszy koszyk gdzie są te najmocniejsze drużyny więc można powiedzieć, że Polacy mogą mieć dużą szanse na awans, choćby z drugiego miejsca. No, ale boisko to jeszcze zweryfikuje i zobaczymy jak bedzie.
To juz dzis? Gdzie transmisja?
losowanie grup jest 9go, dzisiaj dopiero koszyki ustawiali
Dziś to mamy lige mistrzów
Dżemik napisał(a):Odra - Korona 2 (sorry Kam
)
Dzisiaj wygrana na wyjeździe z Polonią 3:0 i to bez najlepszego napastnika, który ma wrócić na mecz z Koroną, tak więc możesz się przejechać (czego Ci życzę ;D, sorry), tymbardziej, że z Cracovią Korona zagrała słabiutki mecz i dzięki wielkiemu szczęściu wygrała.
Ja dzisiejszy kupon już wyrzuciłem - dzięki Odrze przegrałem (jak się cieszę ;D), postawiłem na bramki -2,5 - nie spodziewałem się, że padną w tym meczu 3 i to dla Odry.
Na weekend chyba puszczę już coś jutro, kilka spotkań mam już na oku ; ).
Gracie w glupie zaklady, a ja w multilotka dzis 3 stowy wygralem

^Tandeta
A tak w ogóle TO jak wam sie podobała wczorajsza kolejkla LM. Schalke mnie zaskoczyło i szkoda mi ich było, bo Milan wczoraj nie zasłużył na zwycięstwo choć przy wyniku 3-1 myslałem, że ich rozjadą na maksa i skończy sie dużo wyższym wynikiem, a tu nagle Milan był w opałach

Jednym słowem mecz był Zajebisty.
No i wspaniały wynik Olimpiakosu 2-1 z Realem

Milan ładnie grał,najlepsze było to, ze wszystkie bramki padły w 25, czy tam coś koło tego minut (40 minut siedzę i nic, a potem co akcja gol- następnie niezłe tempo do 60 którejśtam potem już umiarkowanie, choć Milan sporo szans zmarnował)
CZy nie martwi was fakt, ze coraz większy odsetek bramek pada po stałych fragmentach?
Stałe fragmenty tez są elementem gry nad którym trzeba cieżko pracować więc trzeba i w ten sposób zdobywać gole jak nie mozna w inny

A tak w ogóle to aż tak dużo tych brameknie pada po tych stałych fragmentach gry.
Ghost_82 napisał(a):No i wspaniały wynik Olimpiakosu 2-1 z Realem 
Pfy, dobrze wytypowalem wynik..

Nie smiej sie z Wielkiego Realu, bo wczoraj grali a)rezerwami [wlasciwie to gral Real Madryt Castilla], b) z nowym trenerem, c) lepiej od Olympiakosu; gdybysmy mieli wiecej szczescia [a wlasciwie nie mieli pecha] wynik bylby 3/4:0 po pierwszej polowie..
W Medionalnie mecz zrobil sie ciekawy dopiero po 50 minucie.. Przez 1sza polowe wynudzilem sie setnie..
Co to jes do cholery, ze TVP ciagle pokazuje nudny jak flaki z olejem ManUtd? Toz to jawna dyskryminacja inncyh klubow i kpina z kibicow! Ja chce ogladac mecz Udinese- Barcelona!
Hehe, faktycznie, lepiej oglądać mecz o nic (do tego z Barceloną w składzie bez Ronaldinho i zapewne kilku innych podstawowych graczy), niż Benfica - MU, w którym oba zespoły grają o awans ;P.
Wole obejrzec 3 bramki w meczu o nic, niz mecz na 0:0 lub 1:1 o awans.. Na dodatek toczony na miernym poziomie.. :>