A co mam płakać? Bo chyba tylko to zostaje patrząc na wyczyny naszych kopaczy .Zresztą europejskie puchary przez nieobecnosc polskich druzyn tylko moga zyskac;/
9iT3Ku5 napisał(a):Widze, że wielki fan MU... to się o coś spytam. Często jak widze Manchester w CL, bo Premiership nie oglądam, to jeśli van Nistelrooy dostaje piłke sam na sam to często... łapie poślizg (chociażby wczoraj) nie wiem dlaczego
. Myśle, że jest troche przereklamowany. Jest dobry (strzał w poprzeczke z Benefica był pierwsza klasa), ale nie wspaniały(przynajmniej dla mnie).
Troche mi też Ronaldo w tej drużynie nie pasuje, za wielki owner z niego
. A jaka jest Twoja opinia ?
Co do Van Nistelrooy'a się nie zgodzę - bodaj 43 bramki w LM chyba są wystarczającą rekomendacją? ;P Jeśli zapomnieć o poprzednim sezonie, to w każdym pełnił kluczową rolę jeśli chodzi o ostateczne wyniki na koniec sezonu.
Natomiast jeśli chodzi o Ronaldo, to masz rację. Koleś uprawia sztukę dla sztuki, z jego gry (poza wyjątkami, kilkoma meczami) nie wynika dla drużyny nic. Ma słaby strzał, bardzo słabe dośrodkowania i to raczej on jest przereklamowany. Zdecydowanie więcej pożytku jest z Fletchera, który jednak, tak jak i reszta drużyny, w meczu z Benficą nie zachwycił.
Podpisuję się pod słowami przedmówcy. Nie wiem, jak można uznać van Nistelrooya za przereklamowanego. Koleś dużo bram wbił w LM (wszystko się zgadza, Kamael, strzelił 43 gole), ponadto został przecież jej królem strzelców (zdaje się, że 2 lata temu). A, jak wiadomo, nie zawsze człowiek jest w najlepszej formie.
Co do Ronaldo, to sam nie wiem, bo zbyt wielu meczów MU z jego udziałem nie widziałem. Ale fakt, za dużo się koleżka kiwa, mógłby jednak więcej podawać. Z kiwkami to do Realu!
Dzem: Ohoho! Jeszcze czego! 
Dżem, Ty się nie oburzaj, bo taka prawda ;P. Przecież to, że Real w lecie starał się o Ronaldo (a nie wiem czy czasem ciągle coś się w tej sprawie nie dzieje, bo chyba Portugalczyk nie śpieszy się z przedłużeniem kontraktu) mówi samo za siebie ; ). Tam się nadaje. Nie kryjmy faktu, że w drużynie Królewskich takie gwiazdorstwo jest w cenie.
Zgadza się. Zresztą jak dla mnie może iść, ogólnie to nic do C. Ronaldo nie mam (oprócz tego, że się gość za bardzo w kiwki wdaje), ale 70 tys. funtów tygodniowo to Imho za dużo, by mu płacić. Z drugiej strony gościu jest młody, więc może się wyrobi (jak gacie w kroku hehe

) wobec czego sir Alex chce go zatrzymać.
Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
R_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Pedał, nie pedał. Piłke kopać potrafi

Tim napisał(a):R_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Pedał, nie pedał. Piłke kopać potrafi 
I opaleniznę ma ładną.Prosto z solarium
Kamael napisał(a):Dżem, Ty się nie oburzaj, bo taka prawda ;P. Przecież to, że Real w lecie starał się o Ronaldo (a nie wiem czy czasem ciągle coś się w tej sprawie nie dzieje, bo chyba Portugalczyk nie śpieszy się z przedłużeniem kontraktu) mówi samo za siebie ; ). Tam się nadaje. Nie kryjmy faktu, że w drużynie Królewskich takie gwiazdorstwo jest w cenie.
Ale to tylko plotki.. W kazdej przerwie zimowej do Realu 'przechodzi' polowa kopaczy z Europy.. C. Ronaldo w Realu mowimy stanowcze i zdecydowane NIE! :] Jak trza bedzie mlodego i naprawde zdolnego skrzydlowego to sciagnie sie Joaquina..
Cytat:Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
Fakt.. Razem z Marcinem Burkhardtem.. Wogole sa strasznie do siebie podobni.. Obaj maja nawet podobny styl kopania galy.. [za duzo dryblingow; beznadziejni w rzutach wolnych i kornerach; smieszna, pionowa postawa podczas rajdow z pilka; przereklamowane talenty; itd.]
Ronaldo tez seksownie płacze po przegranych meczach(vide:przegrany finał Euro 2004)
Wracając do tematu piłki naszej krajowej: (

)
kolejny zwycięstwo leszka

powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary

A i widowisko wyśmienite. Około 30 tys. ludzi i ogłuszający doping! Ja oczywiście w kotle, bo bilety na miejsca siedzące o dyche droższe

warsadal napisał(a):W
powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary 

Jeszcze w tym sezonie moze sie udać,za dwa lata juz beda tylko trzy nasze zespoły w europejskich pucharach
A propos krajowej piłki :jutro wielkie derby
GKS KATOWICE - gks tychy

Przeczytales moj tekst dobrze?:> Napisalem"w tym sezonie moze sie udac":>