Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A co mam płakać? Bo chyba tylko to zostaje patrząc na wyczyny naszych kopaczy .Zresztą europejskie puchary przez nieobecnosc polskich druzyn tylko moga zyskac;/
9iT3Ku5 napisał(a):Widze, że wielki fan MU... to się o coś spytam. Często jak widze Manchester w CL, bo Premiership nie oglądam, to jeśli van Nistelrooy dostaje piłke sam na sam to często... łapie poślizg (chociażby wczoraj) nie wiem dlaczego Big Grin. Myśle, że jest troche przereklamowany. Jest dobry (strzał w poprzeczke z Benefica był pierwsza klasa), ale nie wspaniały(przynajmniej dla mnie).
Troche mi też Ronaldo w tej drużynie nie pasuje, za wielki owner z niegoWink. A jaka jest Twoja opinia ?
Co do Van Nistelrooy'a się nie zgodzę - bodaj 43 bramki w LM chyba są wystarczającą rekomendacją? ;P Jeśli zapomnieć o poprzednim sezonie, to w każdym pełnił kluczową rolę jeśli chodzi o ostateczne wyniki na koniec sezonu.
Natomiast jeśli chodzi o Ronaldo, to masz rację. Koleś uprawia sztukę dla sztuki, z jego gry (poza wyjątkami, kilkoma meczami) nie wynika dla drużyny nic. Ma słaby strzał, bardzo słabe dośrodkowania i to raczej on jest przereklamowany. Zdecydowanie więcej pożytku jest z Fletchera, który jednak, tak jak i reszta drużyny, w meczu z Benficą nie zachwycił.
Podpisuję się pod słowami przedmówcy. Nie wiem, jak można uznać van Nistelrooya za przereklamowanego. Koleś dużo bram wbił w LM (wszystko się zgadza, Kamael, strzelił 43 gole), ponadto został przecież jej królem strzelców (zdaje się, że 2 lata temu). A, jak wiadomo, nie zawsze człowiek jest w najlepszej formie.
Co do Ronaldo, to sam nie wiem, bo zbyt wielu meczów MU z jego udziałem nie widziałem. Ale fakt, za dużo się koleżka kiwa, mógłby jednak więcej podawać. Z kiwkami to do Realu! Smile

Dzem: Ohoho! Jeszcze czego! Smile
Dżem, Ty się nie oburzaj, bo taka prawda ;P. Przecież to, że Real w lecie starał się o Ronaldo (a nie wiem czy czasem ciągle coś się w tej sprawie nie dzieje, bo chyba Portugalczyk nie śpieszy się z przedłużeniem kontraktu) mówi samo za siebie ; ). Tam się nadaje. Nie kryjmy faktu, że w drużynie Królewskich takie gwiazdorstwo jest w cenie.
Zgadza się. Zresztą jak dla mnie może iść, ogólnie to nic do C. Ronaldo nie mam (oprócz tego, że się gość za bardzo w kiwki wdaje), ale 70 tys. funtów tygodniowo to Imho za dużo, by mu płacić. Z drugiej strony gościu jest młody, więc może się wyrobi (jak gacie w kroku hehe Wink) wobec czego sir Alex chce go zatrzymać.
Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.
R_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.

Pedał, nie pedał. Piłke kopać potrafi Tongue
Tim napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.

I opaleniznę ma ładną.Prosto z solarium
Kamael napisał(a):Dżem, Ty się nie oburzaj, bo taka prawda ;P. Przecież to, że Real w lecie starał się o Ronaldo (a nie wiem czy czasem ciągle coś się w tej sprawie nie dzieje, bo chyba Portugalczyk nie śpieszy się z przedłużeniem kontraktu) mówi samo za siebie ; ). Tam się nadaje. Nie kryjmy faktu, że w drużynie Królewskich takie gwiazdorstwo jest w cenie.

Ale to tylko plotki.. W kazdej przerwie zimowej do Realu 'przechodzi' polowa kopaczy z Europy.. C. Ronaldo w Realu mowimy stanowcze i zdecydowane NIE! :] Jak trza bedzie mlodego i naprawde zdolnego skrzydlowego to sciagnie sie Joaquina.. Smile

Cytat:Gdzies tu jest temat o eskalacji pedalstwa ...gdyby zrobic taki sam temat o eskalacji pedalstwa wsrod futbolistów,to ronaldo z pewnoscią by tam trafił.

Fakt.. Razem z Marcinem Burkhardtem.. Wogole sa strasznie do siebie podobni.. Obaj maja nawet podobny styl kopania galy.. [za duzo dryblingow; beznadziejni w rzutach wolnych i kornerach; smieszna, pionowa postawa podczas rajdow z pilka; przereklamowane talenty; itd.]
Tim napisał(a):

Ja też umiem kopnąć w piłkę co nie czyni mnie piłkarzem... ani pedałem tym bardziej Laughing Laughing
Ronaldo tez seksownie płacze po przegranych meczach(vide:przegrany finał Euro 2004)
Wracając do tematu piłki naszej krajowej: (Big Grin)
kolejny zwycięstwo leszka Big Grin powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary Smile
A i widowisko wyśmienite. Około 30 tys. ludzi i ogłuszający doping! Ja oczywiście w kotle, bo bilety na miejsca siedzące o dyche droższe Big Grin
warsadal napisał(a):W
powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary Smile
Big Grin
Jeszcze w tym sezonie moze sie udać,za dwa lata juz beda tylko trzy nasze zespoły w europejskich pucharach
A propos krajowej piłki :jutro wielkie derby
GKS KATOWICE - gks tychy Laughing
R_amze_S napisał(a):
warsadal napisał(a):W
powoli zaczynam wierzyć w europejskie puchary Smile
Big Grin
Jeszcze w tym sezonie moze sie udać,za dwa lata juz beda tylko trzy nasze zespoły w europejskich pucharach
Sugerujesz, że nie stać nas na 3 miejsce w lidze? Wink Angry
Przeczytales moj tekst dobrze?:> Napisalem"w tym sezonie moze sie udac":>