Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
LEO WHY?!
Jasne, że była sznasa, tylko, że graliśmy z pierwszym faworytem z list bukmacherskich na wygranie tych mistrzostw ( np. expext stawia ich na I miejscu ). Dla mnie osobiście polacy zagrali dobrze, widać było, że chcą i umieją grać, tylko cholera jasna niemcy, to jedna z 8 najlepszych drużyn świata.

Golański zawalił, ale grał w miare dobrze. Jeden, potem drugi błąd i po meczu dla polaków.

Odwalić się od komentatorów z polsatu, bo profesjonalnie komentują spotkania ( widziałem wszystkie ), chwałą też polsatowi, że z własnej nie przymuszonej woli odkodował całe EURO i świetnie przygotował medialnie całą tą impreze.

Mamy jeszcze szanse z Austrią i Chorwacją, a ci ostatni bez rewelacji grali.

Po tych spotkaniach mam już faworyta - Portugalia. Wprost genialnie grali. Tam na skrzydłach i w środku pomocy jest tak ogromna rzesza talentów, że niech drzwi ścisną. Obrona bez zarzutów. Chce jeszcze zobaczyć Rosje, bo to jest materiał na czarnego konia rozgrywek.
ja stawiam na kamerun
albo nie
NA IZRAEL!!!
Slapi napisał(a):Odwalić się od komentatorów z polsatu, bo profesjonalnie komentują spotkania ( widziałem wszystkie ), chwałą też polsatowi, że z własnej nie przymuszonej woli odkodował całe EURO i świetnie przygotował medialnie całą tą impreze.

zwlaszcza jak caly mecz zachwycaja sie niemcami, w pierwszym meczu komentarz odezwal sie po prawie 10 minutach, dzisiaj nie bylo slychac swierczewskiego w jego pierwszej "relacji", fatalny dobor gosci (kowalczyk, brzeczek, swierszczu)

to faktycznie znamiona swietnego przygotowania
Ja chcę Szpakowskiego !! ;]
Ech...znowu w dupe od hitlerowców...po mordzie to zawsze im dawaliśmy (1410 , 1939) a w gałe ni chuja nie dajemy rady :? Ale wczoraj spieprzyli wszystko Goliński i...Krzynówek ! Goliński , za ten bład pod bramką a Krzynówek za miliardy nie wykorzystanych stałcyh fragmentów gry Evil or Very Mad A najbardziej podobała mi się gra Boruca , Rogera , Smolarka i... LEO Laughing Boruc , ponieważ ładnie bronił , a szczególny szacun za ten strzał...nie pamiętam kto i kiedy , ale to chyba było z wolleya . To naprawde była obrona godna G. Buffona .

Roger , ponieważ pięknie panował nad piłką i wymijał obrońców . A Smolarek za to że chował sie gdzieś tam po rogach , ale wychodził tylko jak była pewna okazja .

EDIT :Co to niby był za spalony ? Nie było! a jeśli był , to tak minimalny , że gołym okiem człowiek by nie dostrzegł :?

A gra Leo...hmm może to nie była gra... ale napewno powinniśmy mu dupe lizać za wytrenowanie naszej kadry . Grali ładnie , a pozatym fajnie Leo wyglądał na początku 2-połowy ...jak jakiś Dragon Slayer Laughing

Ogólnie jestem dumny że była gra - wróży to przyszłe sukcesy . Ale jest jeden szkopół - prawdopodobnie jeśli przegramy EURO "Dragon Slayer" odejdzie Crying or Very Sad

Ale jajca były bo z kuzynem i jego kumplami (kuzyn lat 20 , kumple też tak jakoś ) oglądać na dworze , żeby nie pobudzić moich braci (10 miesięcy) . No to idziemy , jak na mundialu ustawiać , a tu pizd - czegoś nie ma , coś się zgubiło - Wszyscy dzwonią do wszystkich . i po dwóch godzinach sąsiad przyszedł - coś się tam pobawił ...pik! działa! To poszliśmy po browary , inne takie rzeczy i kupiliśmy trzy dla sąsiada , bo 3 gole dla polski Laughing

Potem antena spadła i w środku meczu były zakłucenia . Jak wszyscy zaczeli z tą anteną latać po całym podwórku Laughing A kiedy mój kuzyn ustawił antenę idealnie był ze 10 metrów od telewizora , i jeszcze telewizor stal tyłem do niego Laughing Ostateczne rozwiązanie - Drabina , przez drabine drewaniana belka , a na niej nabita antena Laughing Jaja wczoraj były nie złe Surprised
jeszcze 10ciu takich Rogerow i wygramy ;]
poza tym sedzia chuj.
Ale przynajmniej Kubica pierwszy.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zwlaszcza jak caly mecz zachwycaja sie niemcami, w pierwszym meczu komentarz odezwal sie po prawie 10 minutach, dzisiaj nie bylo slychac swierczewskiego w jego pierwszej "relacji", fatalny dobor gosci (kowalczyk, brzeczek, swierszczu)

Mieli siędzieć ciho, kiedy polacy tracili piłke albo kiedy swój kunszt piłkarski pokazywał Podolski lub Frintz? Dla mnie komentowali obiektywnie, a niemców trzeba chwalić, bo tak, jak o naszym zespole mówi się kolektyw, to o niemcach można powiedzieć kolektyw doskonały.
Skąd wiesz, że to ich wina, gdy Świerczewskiego nie było słychać lub gdy przez 10 min nikogo nie dawał znaków życia??? Ludzie... Pierwszy raz oglądacie mecze? Problemy techniczne są rzeczą normalną i w 85% przypadków nie zależą od odbiorców sygnału.

Tomash napisał(a):I na czym konkretnie ten profesjonalizm polega? na używaniu słowa "defensor" zamiast "obrońca"? Na podnoszeniu głosu przy zupełnie niegroźnych akcjach?

Na dobrych przygotowaniach do meczów, kilka godzin przed ich rozpoczęciem. Studio trwa zazywczaj od godziny przed meczem. Fakt, analizatorzy nie specjalnie trafni, ale jak ktoś ogląda niuansy taktyczne, w przerwie meczu, to jest prze pieron, bo tego się nie da oglądać ( zawsze w każdej relacji na każdej stacji). Komentatorom ja nic nie moge zarzucić.

finito...
Cały polsat jebie sprawę na całej linii. I "eksperci" zajebani. Akurat Hajto i Koźmiński nie powinni mieć nawet moralnego prawa krytykować grę kadry po tym jak ich o 3 głowy mniejsi koreańce dymali. No i reporter Świerczewski...o kurwa ale dno.
A Podolski niech spierdala już z tą swoją polskością. Myśli kutas foksdojcz jebany że zarobi se jakiś szacunek że nie cieszy się z bramek strzelonych Polsce.
Miało być pięknie ,a skończyło się jak zawsze.
Podsumowanie meczu : Kurwa.
Przemek87 napisał(a):A Podolski niech spierdala już z tą swoją polskością. Myśli kutas foksdojcz jebany że zarobi se jakiś szacunek że nie cieszy się z bramek strzelonych Polsce.

Te, a znasz sprawe Podolskiego?
Bo, jak tak czytam, to szlag trafi, ale chyba nie znasz.
Znam. I nic go nie usprawiedliwia. Nikt mu nie kazał grać dla dojczów. Jak taki z niego Polak to niech gra choćby w Burkina Faso a nie dla szwabów.
kurwa Przemek, weź wypierdalaj. Normalnie w życiu nie natknąłem się na głupszego człowieka niż ty
Ogólnie jeśli chodzi o czysty poziom piłkarski to

ME > MŚ