balzac napisał(a):Milan, a raczej Inzaghi jak zwykle wkurwił mnie aktorstwem.
O to,to!
rotten_lady napisał(a):widowisko tak,ale nie byl przyjemny ze wzgledu na wynik jakim sie zakonczyl.karne to juz totalna loteria, gdzie liczy sie w wiekszosci szczescie a nie umiejetnosci...ryczalam po tym finale i nie lubie go wspominac...
Jak czytam takie coś,to stwierdzam,ze kobiety powinny miec ustawowy zakaz oglądania a zwłaszcza komentowania meczów pilki noznej.
R_amze_S napisał(a):kobiety powinny miec ustawowy zakaz oglądania a zwłaszcza komentowania meczów pilki noznej.
a jak ja czytam takie cos to az sie we mnie gotuje ze zlosci i utwierdzam sie w przekonaniu ze faceci sie boja kobiet, ktore maja wlasne zdanie!
Dycha na Ramzesa, bo jak się wkurwi to może zacząć pluć.
Nieee Zagłębie Mistrzem.Ehh..może im się należało ,ale i tak ich nie lubię

.W sumie czy Wisła czy Legia to i tak różnicy by nie zrobiło ,bo i oni i Zagłębie by LM w dupe dostało.
Fajnie, choć w przekroju całego sezonu, wskazałbym jednak na Bełchatów. Cieszy przynajmniej brak Legii i Wisły w pierwszej dwójce.
Lech spadł na 6 miejsce, mimo iż miało być trzecie (i Blackburn

). O ile czwarta pozycja Craxy mnie cieszy, zważywszy na ósmą Wisły, to piąta rolników bardzo mi się nie podoba. Trzeba niewielkich wzmocnień, a może nawet tylko uzupełnień, i następny sezon powinien być naprawdę niezły dla poznańskiej piłki.
Tymczasem, trzymam kciuki za Zagłębie. Jestem realistą i LM nie wierzę, ale P.UEFA? Czemu nie?
Brawo Zagłębie!!
Szkoda, że Chałbiński ma kontuzje, bo pewnie by utrzymał pozycje lidera strzelców.
Duża w tym zasługa Smudy i Czesia.
No cóż... pozostaje pogratulawać piłarzom Zagłębia za te mistrzostwo. Niewątpliwie, to dla nich ogromny sukces. Ale wydaje mi się, że te drużyny nic nie osiągną w pucharach i wszystko zakończy się na wczesnych fazach.
Ghost_82 napisał(a):Ale wydaje mi się, że te drużyny nic nie osiągną w pucharach i wszystko zakończy się na wczesnych fazach.
Może w PUEFA będą jakieś przyzwoite wyniki. Przypomnę Groclin, który każdy skazywał na pożarcie, a jednak ta drużyna zaszła daleko. To, że team się później rozpadł to inna brocha.
E tam, zagłębie ma niemało kasy może akurat coś z tego będzie
Cytat:E tam, zagłębie ma niemało kasy może akurat coś z tego będzie
na pewno nie nowy stadion

rotten_lady napisał(a):a jak ja czytam takie cos to az sie we mnie gotuje ze zlosci
Nie złość sie mała,bo złość piękności szkodzi.
No i chuj,Zagłębie mistrzem,a Bełchatów zmarnował swoją życiową szansę bo jakos nie wierzę jednak zeby ta drużyna na dłużej sie utrzymała w krajowej czołówce.
Choć mogę się mylić.
Cieszy mimo wszystko fakt iż legia i wisła NIC nie osiągnęly w tym sezonie.
Cytat:Cieszy mimo wszystko fakt iż legia i wisła NIC nie osiągnęly w tym sezonie.
Chyba wszystkich cieszy. Mi jednak bardzo żal Areczki... echh ale za rok wrócimy

jeszcze silniejsi i lepsi

balzac napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Ale wydaje mi się, że te drużyny nic nie osiągną w pucharach i wszystko zakończy się na wczesnych fazach.
Może w PUEFA będą jakieś przyzwoite wyniki. Przypomnę Groclin, który każdy skazywał na pożarcie, a jednak ta drużyna zaszła daleko. To, że team się później rozpadł to inna brocha.
Tylko że Groclin wtęczas miał naprawde dobry zespół i liczył sie w polskiej lidze. W przypadku Zagłębia i Bełchatowa różnie to bywało i ciężko jest naparwde powiedzieć co te drużyny mogą zaprezentować na arenie eropejskiej.
Cytat:Chyba wszystkich cieszy. Mi jednak bardzo żal Areczki... echh ale za rok wrócimy jeszcze silniejsi i lepsi
A mnie własnie nie cieszy. Zdecydowanie wolałem oglądać Legie lub Wisłe w pucharach. Po tych drużynach można było sie czegoś spodziewac, a teraz...