Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
balzac napisał(a):Milan, a raczej Inzaghi jak zwykle wkurwił mnie aktorstwem.

O to,to!

rotten_lady napisał(a):widowisko tak,ale nie byl przyjemny ze wzgledu na wynik jakim sie zakonczyl.karne to juz totalna loteria, gdzie liczy sie w wiekszosci szczescie a nie umiejetnosci...ryczalam po tym finale i nie lubie go wspominac...
Jak czytam takie coś,to stwierdzam,ze kobiety powinny miec ustawowy zakaz oglądania a zwłaszcza komentowania meczów pilki noznej.
R_amze_S napisał(a):kobiety powinny miec ustawowy zakaz oglądania a zwłaszcza komentowania meczów pilki noznej.
a jak ja czytam takie cos to az sie we mnie gotuje ze zlosci i utwierdzam sie w przekonaniu ze faceci sie boja kobiet, ktore maja wlasne zdanie!
wyjeb mu
dwie dychy na damę
Dycha na Ramzesa, bo jak się wkurwi to może zacząć pluć.
Nieee Zagłębie Mistrzem.Ehh..może im się należało ,ale i tak ich nie lubię Wink .W sumie czy Wisła czy Legia to i tak różnicy by nie zrobiło ,bo i oni i Zagłębie by LM w dupe dostało.
Fajnie, choć w przekroju całego sezonu, wskazałbym jednak na Bełchatów. Cieszy przynajmniej brak Legii i Wisły w pierwszej dwójce.
Lech spadł na 6 miejsce, mimo iż miało być trzecie (i Blackburn Mad). O ile czwarta pozycja Craxy mnie cieszy, zważywszy na ósmą Wisły, to piąta rolników bardzo mi się nie podoba. Trzeba niewielkich wzmocnień, a może nawet tylko uzupełnień, i następny sezon powinien być naprawdę niezły dla poznańskiej piłki.
Tymczasem, trzymam kciuki za Zagłębie. Jestem realistą i LM nie wierzę, ale P.UEFA? Czemu nie?
Brawo Zagłębie!!
Szkoda, że Chałbiński ma kontuzje, bo pewnie by utrzymał pozycje lidera strzelców.

Duża w tym zasługa Smudy i Czesia.
No cóż... pozostaje pogratulawać piłarzom Zagłębia za te mistrzostwo. Niewątpliwie, to dla nich ogromny sukces. Ale wydaje mi się, że te drużyny nic nie osiągną w pucharach i wszystko zakończy się na wczesnych fazach.
Ghost_82 napisał(a):Ale wydaje mi się, że te drużyny nic nie osiągną w pucharach i wszystko zakończy się na wczesnych fazach.
Może w PUEFA będą jakieś przyzwoite wyniki. Przypomnę Groclin, który każdy skazywał na pożarcie, a jednak ta drużyna zaszła daleko. To, że team się później rozpadł to inna brocha.
E tam, zagłębie ma niemało kasy może akurat coś z tego będzie
Cytat:E tam, zagłębie ma niemało kasy może akurat coś z tego będzie
na pewno nie nowy stadion Laughing
rotten_lady napisał(a):a jak ja czytam takie cos to az sie we mnie gotuje ze zlosci
Nie złość sie mała,bo złość piękności szkodzi.

No i chuj,Zagłębie mistrzem,a Bełchatów zmarnował swoją życiową szansę bo jakos nie wierzę jednak zeby ta drużyna na dłużej sie utrzymała w krajowej czołówce.
Choć mogę się mylić.
Cieszy mimo wszystko fakt iż legia i wisła NIC nie osiągnęly w tym sezonie.
Cytat:Cieszy mimo wszystko fakt iż legia i wisła NIC nie osiągnęly w tym sezonie.

Chyba wszystkich cieszy. Mi jednak bardzo żal Areczki... echh ale za rok wrócimy Tongue jeszcze silniejsi i lepsi Tongue
balzac napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Ale wydaje mi się, że te drużyny nic nie osiągną w pucharach i wszystko zakończy się na wczesnych fazach.
Może w PUEFA będą jakieś przyzwoite wyniki. Przypomnę Groclin, który każdy skazywał na pożarcie, a jednak ta drużyna zaszła daleko. To, że team się później rozpadł to inna brocha.

Tylko że Groclin wtęczas miał naprawde dobry zespół i liczył sie w polskiej lidze. W przypadku Zagłębia i Bełchatowa różnie to bywało i ciężko jest naparwde powiedzieć co te drużyny mogą zaprezentować na arenie eropejskiej.

Cytat:Chyba wszystkich cieszy. Mi jednak bardzo żal Areczki... echh ale za rok wrócimy jeszcze silniejsi i lepsi

A mnie własnie nie cieszy. Zdecydowanie wolałem oglądać Legie lub Wisłe w pucharach. Po tych drużynach można było sie czegoś spodziewac, a teraz...