Dżemik napisał(a):Maja. Jakiegostam mlodego i niedoswiadczonego. Bodaj ich bylego pilkarza.
Widzew ma ta przewage nad innymi beniaminkami, ze ma po swojej stronie Zibiego Bonka. 
Ah zapomniałem....Rudy wszystkie mecze przy stołku potrafi wygrać !!
Hmmm, myślicie, że ciągle Boniek ma takie dojścia w PZPNie? Z tego, co pamiętam jego pomysły w czasie działalności w związku nieszczególnie działaczom się podobały. Nie wiem jak teraz się sprawy mają.
Kamael napisał(a):Hmmm, myślicie, że ciągle Boniek ma takie dojścia w PZPNie? Z tego, co pamiętam jego pomysły w czasie działalności w związku nieszczególnie działaczom się podobały. Nie wiem jak teraz się sprawy mają.
Pewnie nadal ma wpływy, prawie ta sama ekipa rządzi w PZPN. Proponuje ich wymieńić, zaczynając od Listkiewicza.
Kamael napisał(a):Hmmm, myślicie, że ciągle Boniek ma takie dojścia w PZPNie? Z tego, co pamiętam jego pomysły w czasie działalności w związku nieszczególnie działaczom się podobały. Nie wiem jak teraz się sprawy mają.
Wystarczyło bacznie obserwować ten sezon w drugiej lidze..
Ja tam drugiej ligi jakoś szczególnie nie śledzę, ale przekrętów pewnie było jak zwykle niemało.
A wymiana w PZPNie szybka pewnie nie będzie.
Ramone napisał(a):Kamael napisał(a):Hmmm, myślicie, że ciągle Boniek ma takie dojścia w PZPNie? Z tego, co pamiętam jego pomysły w czasie działalności w związku nieszczególnie działaczom się podobały. Nie wiem jak teraz się sprawy mają.
Wystarczyło bacznie obserwować ten sezon w drugiej lidze..
Co konkretnie masz na myśli?
Cytat:Trener United sir Alex Ferguson dostał zezwolenie od zarządu klubowego na złożenie oferty kupna hiszpańskiej gwiazdy - Fernando Torresa.
22-letni snajper Atletico Madryt strzelił 7 goli w 11 meczach kwalifikacji do Mistrzostw Świata 2006, był więc najskuteczniejszym napastnikiem w drużynie Hiszpanii.
Jak podaje dzisiaj "The Mirror" podobno Torres chwalił się kolegom z reprezentacji, że będzie grał w Manchesterze United. Poza Man Utd Fernandem interesują się Newcastle United i Tottenham Hotspurs.
Jednak to klub Fergusona najpilniej potrzebuje napastnika, gdyż przyszłość Ruuda van Nistelrooy'a stoi wciąż pod znakiem zapytania. Należy również wspomnieć, że Torres ma ważny kontrakt jeszcze przez 2 lata.
Czerwone Diabły mają zaoferować Atletico transfer za 25 milionów funtów. Pierwotnie w grę wchodziła wymiana za van Nistelrooy'a jednak hiszpański klub interesuje jedynie gotówka.
Czyżby rzeczywiście atak Rooney - Torres? ;>
Kamael napisał(a):Cytat:Trener United sir Alex Ferguson dostał zezwolenie od zarządu klubowego na złożenie oferty kupna hiszpańskiej gwiazdy - Fernando Torresa.
22-letni snajper Atletico Madryt strzelił 7 goli w 11 meczach kwalifikacji do Mistrzostw Świata 2006, był więc najskuteczniejszym napastnikiem w drużynie Hiszpanii.
Jak podaje dzisiaj "The Mirror" podobno Torres chwalił się kolegom z reprezentacji, że będzie grał w Manchesterze United. Poza Man Utd Fernandem interesują się Newcastle United i Tottenham Hotspurs.
Jednak to klub Fergusona najpilniej potrzebuje napastnika, gdyż przyszłość Ruuda van Nistelrooy'a stoi wciąż pod znakiem zapytania. Należy również wspomnieć, że Torres ma ważny kontrakt jeszcze przez 2 lata.
Czerwone Diabły mają zaoferować Atletico transfer za 25 milionów funtów. Pierwotnie w grę wchodziła wymiana za van Nistelrooy'a jednak hiszpański klub interesuje jedynie gotówka.
Czyżby rzeczywiście atak Rooney - Torres? ;>
Byłoby nieźle

Torres jest szybki, dobrze wyszkolony technicznie, bramkostrzelny i, co najważniejsze, chce opuścić Atletico

warsadal napisał(a):co najważniejsze, chce opuścić Atletico 
No wlasnie wielokrotnie deklarowal, ze nie chce.
Ale te nieustanne plotki mnie niepokoja. ;\
Dżemik napisał(a):warsadal napisał(a):co najważniejsze, chce opuścić Atletico 
Owszem. Podpisał nawet długoletni kontrakt, bodajże do 2008 roku. Szybko jednak pożałował tej decyzji, bo Atletico nie jest klubem z najwyższej półki, a on chce grac w LM. Jako że ManU dało dobrą ofetę (co po latach stagnacji na rynku trasferowym było dość oczywiste), to myślę, że jest szansa na to, że działacze Atletico przystaną na tę propozycję. Choć, zgadzam się, że nie ma co się podnieceć, bo może się okazać, że jest to radość przedwczesna

Tak jak, to było przejściem Henry'go do Barcy

A miało być tak pięknie

warsadal napisał(a):Dżemik napisał(a):warsadal napisał(a):co najważniejsze, chce opuścić Atletico 
Owszem. Podpisał nawet długoletni kontrakt, bodajże do 2008 roku. Szybko jednak pożałował tej decyzji, bo Atletico nie jest klubem z najwyższej półki, a on chce grac w LM.
No nie wiem czy pozalowal, skoro niecaly miesiac temu mowil, ze chce byc dla Atletico tym, kim sa dla swoich klubow Raul i Puyol. ;]
Zreszta Atletico sie ostatnio zbroi i imho w przyszlym sezonie do LM sie zakwalifikuje.
Zbroić to się może, ale prawda jest taka, że w Atletico Torres nigdy nie zarobi tyle, ile w Premiership, a do tego w czołowym klubie tej ligi. Poza tym MU w LM gra zawsze i to już w tym sezonie, natomiast Atletico akurat niczego tutaj nie gwarantuje. Koleś zasługuje na grę w o wiele lepszym klubie.
Wydaje mi się, że gdzieś Torres w tym roku odejdzie (te doniesienia tym razem chyba już nie są wyssane z palca), nie wiem, czy do MU, ale mam taką nadzieję. W sieci pisze się też o zainteresowaniu m.in. ze strony Milanu oraz Newcastle i bodaj Liverpoolu.
Kamael napisał(a):Zbroić to się może, ale prawda jest taka, że w Atletico Torres nigdy nie zarobi tyle, ile w Premiership, a do tego w czołowym klubie tej ligi.
Jasne, ale dla niektorych zawodnikow chec zarobienia kasy nie wygrywa z oddaniem i miloscia do macierzystego klubu, czy niechecia do zmiany otoczenia (rozstanie z najblizszymi itp.).
Cytat:Poza tym MU w LM gra zawsze i to już w tym sezonie, natomiast Atletico akurat niczego tutaj nie gwarantuje. Koleś zasługuje na grę w o wiele lepszym klubie.
No niby tak, ale w takim razie nie powinien tez wybierac sie do ManUtd (sorry ;p). Gdyby naprawde chcial odejsc, to z pewnoscia znalazl by miejsce w lepszym klubie.
Cytat:Wydaje mi się, że gdzieś Torres w tym roku odejdzie (te doniesienia tym razem chyba już nie są wyssane z palca), nie wiem, czy do MU, ale mam taką nadzieję. W sieci pisze się też o zainteresowaniu m.in. ze strony Milanu oraz Newcastle i bodaj Liverpoolu.
Mam zle przeczucie, ze moze tak sie stac. Szkoda, bo chcialbym, zeby Torres znalazl sie w koncu (powiedzmy za rok) w Realu. A nawet gdyby do Krolewskich nigdy nie mial przyjsc, to ewentualny eksodus Torresa bede oplakiwal, bo bylalby to spora strata dla La Liga.