Drzymała chce przenieść Groklin do Wrocławia i grać jako Śląsk
Wkurwia mnie takie coś. Tylko totalnym pojebańcom i ignorantom co chodzą na stadion raz na 10 lat nie zależy kto gra w ich klubie. To bedzie Groclin grający pod nazwą Śląska. Takie twory nie mają racji bytu tak jak nie miały w Bydgoszczy i Szczecinie i już ich nie ma.
No i Milan popłynął

Arsenal znów może namieszać w tej edycji.
Jeszcze niech Real odpadnie i będzie git

Nie pamiętam kiedy Roma ostatnio wywiozła punkt z Santiago Bernabeu. Do tego wrocił Robinho i juz w ostatniej kolejce strzelił dwie bramki.
Zapomnij

Cuda się zdarzają

Arsenalowi też pewnie nie wielu dawało szanse, a tu masz. Futbol jest nieprzewidywalny i do póki piłka w grze wszystko jest możliwe

Barca awansuje , Milan odpada, piękny dzień. Szkoda tylko Sewilli :/
karne były calkiem OK ;> I tak Sevilla powinna sie cieszyć bo pierwsze dwie bramki zdobyła dzieki bramkarowi Fenerbacze.
Zapyziała i komercyjna ta LM, ale meczyki spoko wczoraj były
Ale sport jeszcze trochę pożyje. Dobrze że rozpadła się ta G-14. No i mam nadzieje że reformy rozgrywek przyspieszą wyrównanie poziomu w Europie, bo serio nudzi mnie oglądanie w LM tych samych gigantów z 5,6 najlepszych lig. Dobrze że Fenerbahce trochę to urozmaicił.
A co do opinii z pewnego "sportowego forum" że MU jest zjebany. Ja tam ich lubie, ale nie bede sie za nich wstawiał ani bronił bo śmieszy mnie to takie
"poważne" kibicowanie zagranicznym klubom. To jest chore. I jeszcze ta głupawa zawziętość. Teksty typu np "kocham liverpool" czy "barca forever",albo że Mu to pedały a arsenal już nie, że inter jest spoko, a milan zjebany itp. Jak można się tak pienić za jakieś tam zagraniczne kluby. Mamy swoje polskie. Jak się czasem czyta jakieś polskie fora fanów "europejskich klubów" to normalnie żal mieszany ze śmiechem. Ktoś np idzie za Interem bo "mają fajne barwy" i wypisuje "forza inter" i jeździ po włosku (oczywiście nie wiedząc co to znaczy) po innych juventusach, milanach i napoli.
A co do wyników wczorajszych:
z dwojga złego dobrze że Arsenal wydupczył Milan, bardzo prawdopodobny jest angielski komplet w 1/4, MU fajnie że przeszedł, barca-celtic do przewidzenia, no i niespodziewanie (a może i spodziewanie) najlepszy mecz wczoraj - Sevilla-Fenerbahce, nie byłem za nikim ale fajnie że Turki zrobili suprise'a.
Przemek87 napisał(a):Zapyziała i komercyjna ta LM
Nom, najlepsza jest undergroundowa liga okręgowa.
Puchar UEFA wydaje mi sie fajniejszy
RamzeS napisał(a):Barca awansuje
ogladalam mecz wczoraj w knajpie, calkiem okej, ogolnie to mnie rozbawilo 6 rzutow roznych pod rzad

balzac napisał(a):Nie pamiętam kiedy Roma ostatnio wywiozła punkt z Santiago Bernabeu
Właśnie przed chwilą

Nawet trzy punkty
Całkiem fajnie, Milan za burtą , Real za burtą ,teraz jeszcze tylko wyjebać MU i bedzie git.