Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
w fife zawsze czelsi gram i najlepsi są, bez kitu fajna drużyna
tylko Newcastle United!1!!jednascie11!11jeden1!1jeden!11

[Obrazek: Newcastle_United_scarf.jpg]
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a z holandii pewnie psv lubisz najbardziej : >
Absolutnie.Albowiem:

Tomash napisał(a):w Holandii jedyny słuszny klub to:
[Obrazek: 306px-Ajax_Amsterdam.svg.png]

PSV i fejenord mogą spierdalać.

Wars napisał(a):Szkoda trochę Realu, bo patrzeć nie można jak te szmaciarze z Romy padają na boisko co 5 minut i udają kontuzję

Albo masz problem ze wzrokiem albo żeśmy inne mecze oglądali.

EDIT: Nie, no kogoś tu zdrowo pojebało!!!

http://www.sport.pl/sport/1,65025,4990377.html
Acrid napisał(a):tylko Newcastle United!1!!jednascie11!11jeden1!1jeden!11

[Obrazek: Newcastle_United_scarf.jpg]

[Obrazek: Newcastle_United_logo.png]

!1!!jednascie11!11jeden1!1jeden!11
Cytat:w fife zawsze czelsi gram i najlepsi są, bez kitu fajna drużyna
najgorszy shit jaki widzialam, no moze nie najgroszy ale chelsea nie trawie Surprised
Only MU.
Barcelona Laughing
[Obrazek: herb_chelsea.jpg]
[Obrazek: herbinfo.png]
^
^
spadaj mi z tym Surprised
dobra a teraz powiedzcie ile razy w zyciu byliscie na meczu ktorejs z tych druzyn : >
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-BP2JkmxrUc[/youtube]
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dobra a teraz powiedzcie ile razy w zyciu byliscie na meczu ktorejs z tych druzyn : >
Noo na Radomiaku nie byłem. Ale byłem na meczach CKSu Zdrój Ciechocinek, np. jak graliśmy z TKP Elaną Toruń było gorąco, w sensie z nimi mamy zgode, więc goście mieli przejebane. Noo i pamiętny był mecz z Zawiszą Bydgoszcz, to chyba było jeszcze w ramach 4 ligi, był niezły rozpierdol, jeśli chodzi o futbol to największy w naszej historii Mr. Green
Cytat:dobra a teraz powiedzcie ile razy w zyciu byliscie na meczu ktorejs z tych druzyn : >
ja bylam na granat skarżysko-kamienna vs wierna małogoszcz Laughing Laughing Laughing
+2