Ghost_82 napisał(a):Cytat: Hiszpania - liczę, że wreszcie się przełamią, bo w poważnych turniejach to często dupy dają. Niech udowodnią swą wartość, w dobrym stylu.
A mi sie wydaje, że znów bedzie słynne powiedzenie "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze" Chyba że chłopaki nas zaskoczą 
No licze właśnie ze sie przełamią

. Ta reprezentacja może naprawde zaskoczyc. Kilku młodych i głodnych sukcesów kolesi: Torres, Villa, Fabregas, Reyes, Inesta, Del Horno, Ramos czy nawet Senna z Villareal. Do tego świetny bramkarz, zmiennik też abrdzo dobry, w ogóle to Valdesa tam nie ma

. W obronie szczerze to nie zaciekawie, doszło kilku nowych, ale szkielet ten sam pewnie bedzie: Salgado, Puyol, Marchena i Helguera

.
Po za tym powinni dać szansę młodym, może sprawią niespodziankę, bo według mnie Hiszpania nie jedzie na Mundial jako jeden z faworytów.
Cytat:To macie pecha, bo Wlosi beda w polfinale. ;o
Czemu nie:>?? Skład się nieco zmienił. Nie ma największego drewna czyli Vieriego, po za tym mają skutecznych napastników. Bramkarz i obrona też dobry poziom. Podejrzewam, że swym nudnym stylem gry, wygrywając mecze po 1-0, mogą dojść daleko.
Cytat:Tutaj raczej bym nie obstawiał. Niemcy mają chyba najsłabszą drużyne w swojej historii.
Taaa... oni zawsze mają "najsłabszą drużyne" a potem....

Niemcom jako piłkarzom mówimy stanowcze nie! niech się zajmują thrash metalem, bo im to znacznie lepiej wychodzi.
Tomash napisał(a):Cytat:Tutaj raczej bym nie obstawiał. Niemcy mają chyba najsłabszą drużyne w swojej historii.
Taaa... oni zawsze mają "najsłabszą drużyne" a potem....
Niemcom jako piłkarzom mówimy stanowcze nie! niech się zajmują thrash metalem, bo im to znacznie lepiej wychodzi.
4 lata temu tak samo pisali o druzynie Voellera. Niby najslabszy ich team w historii ..i 2 miejsce. Po za tym są gospodarzami, Korei to bardzo pomogło...

Na dzień dzisiejszy mają wyjatkowo słabą drużynę

napewno nie jest to drużyna na osiągnięcie czegoś szczególnego w tych mistrzostwach.
balzac- del Horno nie bedzie na MS. Polamal sie i zastapil go Pernia.
Ghost_82 napisał(a):Na dzień dzisiejszy mają wyjatkowo słabą drużynę
napewno nie jest to drużyna na osiągnięcie czegoś szczególnego w tych mistrzostwach.
Wlasciwie to 4 lata temu tez mieli dupna druzyne, a jak to sie skonczylo, kazdy wie. ;o Inna sprawa, ze mieli wtedy mase szczescia.
Ludzie, dajcie spokój. To co Niemcy pokazali w meczu z Japonią było lekką kpiną, jeśli my się denerwujemy, to kibice za naszą zachodnią granicą denerwować powinni się nie w mniejszym stopniu (biorąc pod uwagę skalę wymagań w obu krajach).
Wyjście z grupy to w ich przypadku szczyt możliwości (mają szczęście, że trafili do tak słabej).
O! Vieira do Was, Diarra do nas.

O nie, nie... Na odwrót ;].
Wiec jak Boruc nie zagra to kto? Kogo widzicie w bramce? JA naturalnie widze tam Tomka K.
edit:
http://ms2006.interia.pl/news?inf=755478
Miss mundialu. Wybrano pannę z Togo. W porównaniu do Polki to jest cudna. Tę Polkę to chyba wybierali jacys durni dresiarze bez gustu. Strasznie sztuczna, wkurwiający pseudo-blond kolor włosów ..i w ogóle taka, ehh. Nie w moim typie. Toż mam o wiele piękniejsze koleżanki

a tam jakąś sztuczną pinde wysłano

Kuszczak! Kuszczak! ;] Swoją drogą ciekawi mnie jak nasi się dzisiaj zaprezentują na tle mocnej Chorwacji.
Kamael napisał(a):Kuszczak! Kuszczak! ;] Swoją drogą ciekawi mnie jak nasi się dzisiaj zaprezentują na tle mocnej Chorwacji.
Jakieś 3-0 nam wpierdolą.