Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wszystko tylko nie Boruc. Zawsze mnie ten gość dobijał Laughing
Tomash napisał(a):Wszystko tylko nie Boruc. Zawsze mnie ten gość dobijał Laughing

Mnie zastanawia po co Janas wyglaszal ,ze ten kto nie bedzie gral w klubie ten nie pojedzie ,skoro teraz robi zupelnie co innego...

Dudu nie gra, Boruc z deka pod forma ale Janas na sile ich wpycha. Jeszcze Artura to jestem w stanie zrozumiem. Grał cały czas w klubie, jest pierwsze miejsce w lidze. No ale Dudek... dobry jest ale to zwykle FUCK OFF do tych, ktorzy pracowali i grali caly sezon.
Valhalla napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Z tym pierwszym sie zgodze... ale to drugie Confusedhock:... chyba się pomyliłeś Laughing Arsenal wejdzie Big Grin Choćby dla samego finału. Nepewno ciekawszy bedzie finał BARCA - ARSENAL Wink
I to ON ma racje Laughing

Ja zawsze mam racje Laughing

A co do naszych bramkarzy, to wystawienie Dudka jak nr.1 będzie poważnym błędem. Moim zdaniem w ogóle nie powinien jechać na te mistrzostwa. Przecież on cały rok nie grał. Boruc jest na dzień dzisiejszy tym nr.1 i koniec. Grał cały sezon i można powiedzieć, że był to udany sezon, a to że zdarzały mu sie wpadki, to jeszcze nie świadczy o tym że jest słaby, bo ile on już miał tych dobrych interwencji, to tego już nie pamietają. Z resztą nie tacy bramkarze już byli i mieli jeszcze gorsze momenty. A zamiast Dudka, to ja na miejscu Janasa zastanowiłbym sie nad Fabiańskim i Kuszczakiem.
Cytat:Kadra na mecz z Litwą:

bramkarze: Jerzy Dudek (1973, Liverpool FC Anglia, 55A), Łukasz Fabiański (1985, Legia Warszawa, 1A)

obrońcy: Marcin Kuś (1981, Queens Park Rangers FC, Anglia, 3A), Mariusz Jop (1978, FK Moskwa, Rosja, 9A), Mariusz Lewandowski (1979, Szachtar Donieck, Ukraina, 23A-1 gol), Seweryn Gancarczyk (1981, Metallist Charków, Ukraina, 0A), Marcin Baszczyński (1977, Wisła Kraków, 29A-1 gol), Bartosz Bosacki (1975, Lech Poznań, 8A)

pomocnicy: Mirosław Szymkowiak (1976, Trabzonspor, Turcja, 26A-3 gole), Sebastian Mila (1982, Austria Wiedeń, 24A-5 goli), Kamil Kosowski (1977, Southampton FC, 41A-4 gole), Radosław Sobolewski (1976, Wisła Kraków, 16A- 1 gol), Grzegorz Bronowicki (1980, Legia Warszawa, 0A)

napastnicy: Tomasz Frankowski (1974, Wolverhampton Wanderers, Anglia, 18A-10 goli), Łukasz Sosin (1977, Apollon Limassol, Cypr, 1A-2 gole), Grzegorz Rasiak (1979, Southampton, Anglia, 26A-6 goli).

Znowu Rasiak........ KILL !! Evil or Very Mad
Brak słów...
Ambivalent napisał(a):Znowu Rasiak........ KILL !!

pewnie Janas przy wyborze sugerowal sie Superpuder ;)

wszyscy mi mowia, zebym juz nie koopaaal [Obrazek: 2drunk.gif]
26A - 6 goli

Po prostu cudowna statystyka jak na "snajpera" Laughing

Ale mnie nawet bardziej niż Grzesiu dobija zawsze Lewandowski. Skąd to sie wzięło to ja nie wiem Big Grin
No co chcesz, tworzą taką wspaniałą parkę Laughing

A tak na poważnie, to ciekawe czy Janas zainteresuje sie np. Saganowskim :? Moim zdaniem, to on własnie powinien jechac zamiast tej cioty.
Zaczęli
I już powinno być 1-0 dla Barcy Mad
Czerwień dla Costacurty za sfaulowanie wychodzacego na czystą pozycje Eto powinna byc jak zloto. Qrva nie wiem czemu włoskim patafianom zawsze się takie farty zdarzają, ale wiem że na ten przykład Glasgow Rangers by taką kartkę otrzymal. A tu nie - bo Milan :/

Do tego niezauważony spalony 4 milanistów i sytuacja Milanu - jakby strzelili to osobiście pofatygowałbym się zaebac patafianowi bocznemu.

Nic - druga połowa - będzie git Smile
Bedzie git.Milan zaatakuje i nadzieje sie na kontrę.
Nie inaczej!!
Ghost_82 napisał(a):Ja zawsze mam racje Laughing
Nie, bo ja Surprised
Do chvja z takim meczem. Shewczenko bramki strzela, sedzie nie zalicza, Szpak się spuszcza jak tylko przy piłce jest Ronaldinho, no i barcelona w finale :/ Zaorać.
warsadal napisał(a):Do chvja z takim meczem. Shewczenko bramki strzela, sedzie nie zalicza, Szpak się spuszcza jak tylko przy piłce jest Ronaldinho, no i barcelona w finale :/ Zaorać.
Laughing no racja racja. To że Szpaka kreci Ronaldinho wiedzialem od poprzedniej edycji LM (mecze z Chelsea i Milanem), totez wyłączyłem dźwięk w tv i słuchałem Inferno sobie.
Barca w finale... Finał bedzie ciekawy napewno, choc jak Milan by awansowal to tez bylby calkiem niezly mecz (ostatni final LM miedzy Milanem a angielska druzyna byl zajebisty Big Grin ). Jednak pomimo tego iz nie lubie za bardzo Milanu jestem troszke wkurwiony ze oni odpadli (Barcy zdecydowanie bardziej nie lubie).
Barca w finale, w dodatku Zagłębie jeszcze odjebało... Crying or Very Sad
Rzeknę tyle:

Barca w finale
Barca Mistrzem

Amen...