Fc Bayern 4 - Rapid 0 8)
to sie nazywa klasa. Makaay dwie brameczki

forma powraca. niech Smolarek wiąże buty i trenuje

konkurencja wchodzi do gry
a co do kibicowanie FCB - to poporstu trzeba Kochać

Deutschland Uber Alles

8)
No i Barca znów pokazuje klase

wygrana 3-1 w pełni zasłużona

Chłopaki idą po finał

Dżemik napisał(a):Nic za niego nie placi, ale to jednak bedzie nastepny napastnik w kadrze.. Eto'o, Larsson, Ezquerro, Lopez, jako napastnicy moga tez grac Ronaldinho i Giuly + dodaj jeszcze Henry'ego.. Przy grze 1 napastnikiem, to troszku przyduzo, prawda?
Ktos odejdzie, proste
Lopeza wypozyczyli, Larsson jest rezerwowym, wiec problemu nie widze.
Do transferu Henry'ego nie doszlo tylko dlatego, ze Arsenal chcial wiecj niz Barca byla wstanie dac.
Teraz kiedy Arsenal przochodzi kryzys, mysle, ze Henry nie bedzie sie dlugo namyslal i zaraz po nowym roku podpisze kontrakt z Barcelona, a wtedy Realowi juz nikt i nic nie pomoze
Ghost_82 napisał(a):Chłopaki idą po finał 
Nie Inaczej!

Ramone napisał(a):Bardzo dobrze...a jak poszło Manchesterowi Utd??
Nie poszło - bezbramkowy remis, MU znowu w 'formie'.

Charlton ładnie wymłócili w lidze, ale teraz - znowu - się nie popisali.
Tak Btw to nieziemska jest ta grupa

, wyniki takie po chuju idą, że szok.

Nie moge....dlaczego MU gra w kratkę....
Też się zastanawiam. Mam coraz silniejsze wrażenie, że Keane powiedział samą prawdę o zespole - wczoraj na meczu było widać (zwłaszcza w drugiej połowie), że kilku gostkom naprawdę chce się walczyć, a reszcie jakoś mniej. Ciekawe, czy zdołają przejść do kolejnej fazy LM.
Elvis napisał(a):Też się zastanawiam. Mam coraz silniejsze wrażenie, że Keane powiedział samą prawdę o zespole - wczoraj na meczu było widać (zwłaszcza w drugiej połowie), że kilku gostkom naprawdę chce się walczyć, a reszcie jakoś mniej. Ciekawe, czy zdołają przejść do kolejnej fazy LM.
Jak się nie uda to wg. mnie Ferguson powiniem odejść...może nowy trener tchnie wolę walki w zespół...??
Cytat:Jak się nie uda to wg. mnie Ferguson powiniem odejść...może nowy trener tchnie wolę walki w zespół...??
A moim zdaniem to powinno nastąpiś już dużo wcześniej.
A moim zdaniem problemem MU nie jest trener tylko pilkarze.
Mam nadzieje, ze Liverpool dzis polegnie

ZenithalMan napisał(a):Dżemik napisał(a):Nic za niego nie placi, ale to jednak bedzie nastepny napastnik w kadrze.. Eto'o, Larsson, Ezquerro, Lopez, jako napastnicy moga tez grac Ronaldinho i Giuly + dodaj jeszcze Henry'ego.. Przy grze 1 napastnikiem, to troszku przyduzo, prawda?
Ktos odejdzie, proste
Lopeza wypozyczyli, Larsson jest rezerwowym, wiec problemu nie widze.
Lopeza jeszcze nigdzie nie wypozyczyli..

Nawet jesli to zrobia, pozostaje 5 (zapomnialem wczesniej wymienic Messiego) napastnikow.. [Ronaldinho i Giuly'ego nawet nie licze]
Zreszta, jakos watpie, by Eto'o grzal lawe..
Ramone napisał(a):Nie moge....dlaczego MU gra w kratkę....
Haha! Ja wiem! Dzemik obstawia w STSach wynik 0:0, Manchester gra na 0:0..

Kurde, a ja przez mój MU przegrałem (5 innych spotkań siadło, a ten 6 ostatni nie ;/). Ech, szkoda, szkoda.
A moim zdaniem różne problemy się nałożyły - przyjście Glazera i dziwna polityka, koniec ery Fergusona (totalny brak nowych koncepcji), małe zaangażowanie niektórych zawodników i ich niewystarczające do gry w takim klubie, jak MU, umiejętności. Poza tym kilka kontuzji i tak problem stał się większy. Naprawdę myślałem, że dwa ostatnie mecze w lidze to nie jedynie chwilowa poprawa, ale wygląda na to, że niewiele się zmieniło...
W styczniu naprawdę potrzebne będą w tej drużynie niemałe zmiany.
Kibice Bayernu i w ogóle niemieckich klubów proszeni są o oddalenie się w trybie nagłym ;D. Wytłumaczcie mi, jak można lubować się w antyfutbolu?
Cytat:Kibice Bayernu i w ogóle niemieckich klubów proszeni są o oddalenie się w trybie nagłym ;D. Wytłumaczcie mi, jak można lubować się w antyfutbolu
Nie przesadzaj-antyfutbol to masz w lidze włoskiej
Ja nienawidze bayernum. nie dość że do niedawna mieli szpetny stadion, to jeszcze gra tam oliver Kahn, którego powinni zamknąć już za sam wygląd, taki typowy szwab-faszysta
A bardziej serio - niemiecka piłka jest wyjątkowo niestrawna, taka jakaś plastikowa...
R_amze_S napisał(a):Cytat:Kibice Bayernu i w ogóle niemieckich klubów proszeni są o oddalenie się w trybie nagłym ;D. Wytłumaczcie mi, jak można lubować się w antyfutbolu
Nie przesadzaj-antyfutbol to masz w lidze włoskiej
nie przesadzaj anty antyfutbol to ty masz w Polsce
Tomash napisał(a):Ja nienawidze bayernum. nie dość że do niedawna mieli szpetny stadion, to jeszcze gra tam oliver Kahn, którego powinni zamknąć już za sam wygląd, taki typowy szwab-faszysta
A bardziej serio - niemiecka piłka jest wyjątkowo niestrawna, taka jakaś plastikowa...
Bayern w rzeczy samej nadaje sie do zaorania,nie tylko ze względu na Kahna,ale takze ze względu na
Beckenbauera.
A bardziej niestrawna od niemieckiej jest jednak piłka włoska.I to zarówno w wydaniu reprezentacyjnym,jak i klubowym.Z kolei niemiecki futbol jest niestrawny tylko w wydaniu reprezentacyjnym,bo ciekawe i emocjonujące mecze w bundeslidze nie są rzadkoscią.
Cytat:nie przesadzaj anty antyfutbol to ty masz w Polsce
Wiesz,tak na poważnie to ja wolę obejrzeć czasami mecz czołówki ligi polskiej niz np.derby milanu zakonczone wynikiem 0-0 z dwoma,trzema celnymi strzałami na bramkę