Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://www.90minut.pl/news.php?id=700520

uhuhu ale jazdy Big Grin i to tuż przed tym zjazdem korupcyjnym ustawiają mecze pod nosem wrocławskiej prokuratury Laughing polska piłka rządzi ! Mr. Green

Oj bagienko, bagienko, od Ekstraklasy do klasy C
dziś w necie pojawiło się wytłumaczenie chujowiutkiej gry polskiej reprezentacji:
"Analiza naszej gry i składu musi być bowiem bezlitosna. Boruc musi schudnąć, boczni obrońcy to tragedia - Wasilewski nie potrafi dośrodkować prawą nogą, a Bronowicki żadną! W pomocy i ataku jest trochę lepiej".

A nie lepiej kupić 11 Brazylijczyków i dać im paszporty?

Wink
Lepsza własna chujowa kadra niż reprezentacja złożona z obcokrajowców
Generalnie w mojej okolicy jutro dwa hity:

1.GKS - Arka - godz. 15 - Arki ma być ponoć 400 i trochę Polonii Bytom.
2.Ruch - Lech - godz. 18:15 - i Arka ponoć prosto z Bukowej ma sie przenieść na Stadion Śląski wspomóc swoich przyjaciół z Poznania... Może być ciekawie.
u nas dzisiaj slask z ŁKS Łomża, poki co 1;0 Laughing i tak ma zostac Laughing
Właśnie obejrzałem mecz MU - Aston Villa i jestem pod wielkim wrażeniem. Cholera, niesamowitą formę złapali - piękna gra, na luzie i z polotem, masa szybkich akcji z pierwszej piłki, świetne akcje bramkowe i 4:0 w zasadzie okazuje się najniższym wymiarem kary. Sam Rooney w II połowie powinien strzelić co najmniej 4 gole, nie wspominając już o Tevezie.
No i Kuszczak miał jeden bardzo trudny strzał, który udało mu się zbić na poprzeczkę. Brawo.
Przynajmniej MU i Śląsk (w końcu !) ratują mi piłkarski humor dzisiejszego dnia.Barcelona przegrywa 3:2....
Ramone napisał(a):Barcelona przegrywa 3:2....

Nie mów, że kibicujesz tej drużynie...
Przecież to wielka pomyłka jeśli chodzi o ostatnie wyniki tej drużyny.

Co ja będe pisał o MANUTD. Żałuję, że nie widziałem meczu Bolton - Arsenal, bo ładnie Kanonierzy wyciągneli, chociaż ogromnym fuksem.
Widać, że paliwo się powoli kończy, bo jak można nazwać wygraną w 90 min. przez samobój, a do tego spartaczyć ostatnie mecze.
Ale Mu dziś ładnie pozamiatało :>
A Arka 2 - 3 z GKSem :>
Ramone napisał(a):Barcelona przegrywa 3:2....
Przegrała, szkoda tylko, że Edu karnego nie strzelił, byłoby 4:2 Idea
ehhhh cioty jedne. Zaczynają mnie wkurwiać już Evil or Very Mad Powinni tam zrobic porządną rewolucje.
To ja podpowiem... Wypierdzielić "Laysa" i będzie dobrze.
Slapi napisał(a):Nie mów, że kibicujesz tej drużynie...
Przecież to wielka pomyłka jeśli chodzi o ostatnie wyniki tej drużyny.

A jak wygrywali Ligę Mistrzów to pewnie latałeś po podwórku w ich koszulce.