Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piłka nozna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dżemik napisał(a):
Ramone napisał(a):A ja mam parę pytań Big Grin mam nadzieję ,że ktoś mi odpowie
1.Forlan grał kiedyś w MU ale podobno nie szło mu za dobrze czy opłacało by się go teraz sprowadzić

Dokad sprowadzic? W CM'a grasz, czy co? ;]
nie chodzi mi o to żeby Ferguson go sprowadził spowrotem Big Grin
A co powiesz o kibicach Lazio Rzym i Paolo Di Canio??
Ramone napisał(a):1.Forlan grał kiedyś w MU ale podobno nie szło mu za dobrze czy opłacało by się go teraz sprowadzić
??
Do angielskiej ligi, a szczególnie do takiego klubu jak MU się zupełnie nie nadawał i nigdy nadawać się nie będzie, za to w hiszpańskiej widziałem go kilku meczach i spisywał się świetnie - ilość strzelonych bramek w zeszłym sezonie chyba mówi sama za siebie i niczego nie trzeba dodawać.
Forlan raz się nie sprawdził, w hiszpanii gra dobrze więc po cholere ma tam wracać. W Anglii jest całkiem inny futbol, inna mentalność. Południowcy nie bardzo tam pasują. Veron tam się zmarnował, Crespo też zaciekawie nie gra (przynajmniej przed wypożyczeniem do Milanu), Luque w Newcastle szału nie robi, nawet Rasiakowi nie bardzo idzie Laughing . Ewentualnie chwalić można tylko panów z Liverpoolu.
Ta, szczególnie Morientesa ;P. Z zaciągu Hiszpanów sprawdziła się, jeśli dobrze liczę, połowa - Reina, Alonso i Garcia.
R_amze_S napisał(a):
Dżemik napisał(a):
buubi napisał(a):Dżem: powiedz tak serio - czemu nie lubisz Barcy ??? I czy sugerowana odpowiedź to "Bo lubię Real !!!" ? Wink

Tak! Wink Oraz dlatego, ze niegdys podkupili nam Luisa Enrique. ;>
Pierdolisz,nie podkupili tylko był niechciany w madrycie.To raz.A dwa ,jak juz to real podkupił Luisa Figo...

Pierdolisz, odszedl, bo nie po drodze mu bylo z Gaspartem.

Cytat:
Cytat:Chociaz od dwoch ostatnich lat bardziej od samej druzyny nie lubie ich kibicow.
....rzekł zwolennik druzyny wśród których kibiców spora część to neofaszyci i zwolennicy gen.Franco.

Tak, nazwij kibicow Realu hiszpanskimi Irriducibili. ;\
Cytat:Pierdolisz, odszedl, bo nie po drodze mu bylo z Gaspartem.
Pierdolisz,odszedł dla WIĘKSZEJ KASY.
Cytat:Tak, nazwij kibicow Realu hiszpanskimi Irriducibili. ;\
Nie bardzo wiem,o co ci biega w tym momencie...
Figo miał jakieś sportowe ambicje. Kilka lat bez żadnego trofeum. Chciał zdobyć w Realu to czego się nie udało wygrać w Barcy (pomimo tego że tam grał Rivaldo). Można powiedzieć, że mu się udało.
Pozdrawiam kibiców Realu Smile
balzac napisał(a):Figo miał jakieś sportowe ambicje. Kilka lat bez żadnego trofeum. Chciał zdobyć w Realu to czego się nie udało wygrać w Barcy (pomimo tego że tam grał Rivaldo). Można powiedzieć, że mu się udało.

Buhahahahaha wiele zrozumiem, ale nazywanie czochowej baby dającej za kasę kolesiem z ambicjami to już kpina. GIGAROTFL, post dnia bym powiedział.
balzac napisał(a):Figo miał jakieś sportowe ambicje. Kilka lat bez żadnego trofeum.

1998 , 1999 - mistrz Hiszpanii
1997 , 1998 - Copa del Rey
1997 - Copa Del Oro(superpuchar Hiszpanii)
1997 - PEZP
To jest te kilka lat bez żadnego trofeum,cieciu?
Jednym słowem wypierdalaj ,bo głupoty gadasz a jako fan realu masz ode mnie wpierdol w kazdym miejscu na tym forum.
Mistrz Hiszpanii się zgadza, może przesadziłem. Ale takie copa del rey czy superpuchar to juz nie to. A ileż to pucharów europy Luis tam zdobył?? O ile pamiętam "duma katalonii" tylko w 92' wygrała ligę mistrzów a wtedy tam Figo nie grał. Spójrz np na Arsenal. Daczego Henry chce odejść?? Chyba go nie kręci już walka o tytuł mistrza anglii (ma juz ich kilka), facet chce coś więcej osiągnąć. Szczerze to z Barcą będzie miał szansę wygrać LM.

Wpierdol mówisz?? Posłuchaj sobie kawałka "niedziela" Baranków Bożych Laughing
No dobra, może masz tam i jakiś promil racji, ale przejście z Barcy do realu do absolutne skurwienie się, zdeptanie wszelkich ideałów sportowej rywalizacji.. udowodnienie wszystkim kto, a raczej co rządzi dzisiejszym sportem.. i przyznają to o dziwo nawet co światlejsi kibice los gejaktikos.. jeden z nich, na wieść o kupieniu figo wziął szal poszedł do kibla i tam też go spuścił... (prawdopodobnie potem pół dnia odtykał jak mniemam Wink ).
balzac napisał(a):Mistrz Hiszpanii się zgadza, może przesadziłem. Ale takie copa del rey czy superpuchar to juz nie to.
Zapomniałes o PEZP a poza tym nie wiem czy CDR i superpuchar sa takie nieważne
Cytat: A ileż to pucharów europy Luis tam zdobył??
Wspomniany przed chwilą PEZP,dziś wchłoniety przez puchar UEFA
Cytat:Spójrz np na Arsenal. Daczego Henry chce odejść?? Chyba go nie kręci już walka o tytuł mistrza anglii (ma juz ich kilka), facet chce coś więcej osiągnąć. Szczerze to z Barcą będzie miał szansę wygrać LM.
Z tą różnicą ze Henry nie odchodzi do któregoś z odwiecznych rywali Arsenalu np.czelsi.

Cytat:Wpierdol mówisz?? Posłuchaj sobie kawałka "niedziela" Baranków Bożych Laughing
Sama nazwa zespołu zniechęca do zapoznawania się z ich twórczoscią

Vomitor napisał(a):przejście z Barcy do realu do absolutne skurwienie się, zdeptanie wszelkich ideałów sportowej rywalizacji
Nie inaczej
Baranki Boże to skinowska kapela. Nazwa to raczej prowokacja taka Laughing
A drogi Samuel Eto?? Trenerzy Realu zobaczyli w nim talent. To dzięki im w ogóle zaistniał w futbolu. Potem co prawda nie był "chciany" przez Pereza, był wypożyczany itp. Ale powinien okazać jakiś szacunek i wdzięczność Realowi. Odszedł do Barcy a mógł przeciez iść do Liverpoolu.
Puchary hiszpanii mają mniejszy prestiż niz zwycięstwo w lidze. A Pzp?? No nie przesadzajmy. Piłkarze takiego formatu jak Figo czy chociażby Henry walczą tylko o najwyższe trofea. A co do skurwienia to macie po części racje. Może i nie musiał iść do Realu, może trza było czegoś innego spróbować. Mimo wszystko transfer mu dobrze zrobił Laughing i Realowi również. A czemu naprawde odszedł?? Spytajmy o to Luisa. Laughing
balzac napisał(a):Baranki Boże to skinowska kapela. Nazwa to raczej prowokacja taka Laughing

Kojarzę, mieli kawałek o m. dżeksonie.

Cytat:A Mimo wszystko transfer mu dobrze zrobił Laughing

A zwłaszcza jego restauracji czy kawiarence która prowadził w Barcelonie Laughing

Cytat: A czemu naprawde odszedł?? Spytajmy o to Luisa. Laughing

ok

Luis el maricon Figo napisał(a):Bo jestem gajem, lubię brać do buzi i kręci mnie robienie tego za konkretną kasę

O, widzisz, widzisz...