Axel napisał(a):balzac napisał(a):to dobry piłkarz, nawet momentami bardzo dobry, dobrze, że odszedł z Barcy, ale generalnie jestem przeciwny transferom na linii Barca - Real.
No to chłopak ma przejebane w Katalonii. No a w Madrycie niewiadomo co z nim będzie, w Barcy ławka więc w Realu pewnie też. Zresztą poczekamy co zrobi Schuster. Wink
Szmaciarz, przechodzić do największych rywali to już zeszmacenie sie ostre. Pierdolić go.
Przestań. Zgodziłbyś się na miejscu Savioli na takie traktowanie jak w Barcelonie? Chłop jest jeszcze młody, ale nie tyle, żeby kolejny sezon przesiedzieć na ławce. Inna sprawa, że w Realu też nie będzie mu łatwo przebić się do pierwszego składu.
Jeszcze odnośnie Legii i jej wspaniałych ("najlepszych w Polsce", sic!) kibiców: kiedy dowiedziałem się o całej akcji byłem z grupką znajomych w knajpie nad morzem, los chciał, że było od chuja warszawiaków w okolicy. Telewizor był włączony, w wiadomościach podali informacje o zamieszkach, reakcja była natychmiastowa. Jaka, pytacie? Chóralne okrzyki "Legia, Legia Warszawa", "Legia pany" i (uwaga) "jesteśmy waszą stolicą". Ech...
Pijacki, czerwony ryj, wielki brzuch i wieśniackie, pełne bufonady zachowanie- tak dla mnie wygląda typowy kibic Legii. A gadanie, że rozróby na Litwie były dziełem pseudokibiców to jakaś paranoja: Legia NIE MA innych fanów, każdy jej kibic w aspekcie globalnym jest pseudokibicem. To trzeba zamknąć, rozwiązać i posypać solą. Ten, powstały w jakiś dziwnych niejasnych okolicznościach, twór, bo "klubem" tego nazwać nie można.