10-18-2006, 07:43 PM
balzac napisał(a):Mam nadzieję, że Sheva zagra na poziomie i jebnie jakąś ładną bramkę
Zapomnij

![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
balzac napisał(a):Mam nadzieję, że Sheva zagra na poziomie i jebnie jakąś ładną bramkę
R_amze_S napisał(a):Ukrainiec czy murzyn - jeden chuj!balzac napisał(a):Mam nadzieję, że Sheva zagra na poziomie i jebnie jakąś ładną bramkę
Zapomnij
Ghost_82 napisał(a):A taki chujMecz był bardzo dobryDo bani z tym meczem. Barcelona była dziś cieniutka, i niech sie cieszą, że tylko jeden zero dostali. Na dobrą sprawe, mogło być dużo więcej.
Ramone napisał(a):Barcelona - Chelsea : porażka meczu to dla mnie postawa Ronaldinhio (nie wiem jak to sie pisze),w pewnym momęcie pomyslałem 'skończ człowieku i podaj komuś' ,ale ten stale starał się udowodnić ,że 'okiwa' bularuza(też nie wiem jak to się pisze).Ogólnie słaba postawa całej dróżyny za wyjątkiem Marqeza Messiego i Valdesa.też nie wiesz jak to się pisze?
Ramone napisał(a):Barcelona - Real coś mi się wydaje ,że Królewscy są zbyt pewni siebie.No to źle Ci się wydaje! To co oni mówią w wywiadach to tylko taka 'gra' przedmeczowa, zawsze tak było, z obydwu stron
Przemek87 napisał(a):Te wielkie "derby Europy" zawsze są przereklamowane. Trąbią że mecz sezonu a potem nudy jak flaki z olejem. Czasem gorsze niż w Serie A.Wiemy juz ze jestes idiotą ,nie udowadniaj tego na kazdym kroku.
Nie ma jak Premiership i Orange Ekstraklasa
Przemek87 napisał(a):Te wielkie "derby Europy" zawsze są przereklamowane. Trąbią że mecz sezonu a potem nudy jak flaki z olejem. Czasem gorsze niż w Serie A.
Nie ma jak Premiership i Orange Ekstraklasa